Precizni digitalni marketing

Pomagamo vam izbrati najboljši oglaševalski kanal in razviti uporabniško izkušnjo, glede na ciljni segment strank in vašo tržno nišo. Prioriteto dajemo samo oglaševalskim kanalom, kateri imajo dobro razmerje med konverzijo in ceno.

Vsebinski marketing

Vsebinski marketing ima lahko veliko moč če ga vemo uporabiti. Načeloma je zelo enostavno bistvo vsebinskega marketinga. Potrebno je določenemu uporabniku v določenem trenutku posredovati pravilni članek. Ta članek bo mu glede na stopnjo v prodajnem lijaku lahko ponudil storitev ali ga peljal na drug članek v prodajnem lijaku.

Influencer marketing

Če še niste slišali za influencer marketing je potem zadnji čas, da slišite za njega. Slovenski prevod bi lahko bil vplivnostni marketing. Glavni namen vplivnostnega marketinga je uporaba oseb, ki imajo na socialnih omrežjih velik vpliv. Najbolje se obnesejo influenserji na družbenih omrežjih, kot dodatek oglasom teh omrežjih.

“99% of people don’t market in the year that we are actually living in.”
– Gary Vaynerchuk

Socialni marketing

Čeprav bodo besedilne vsebine z dolgo obliko vedno imele mesto v svetu spletnega trženja, vizualne vsebine pridobivajo veliko pozornosti in so se izkazale za boljše od pisnih vsebin. Ampak zakaj? V naši digitalni dobi smo se razvajali z lahkoto in dostopnostjo vizualne, interaktivne naprave na dosegu roke. Kot rezultat, so naši možgani dejansko postali bolj odvisni od vizualne vsebine. 

Precizno oglaševanje

Personalizirano izkušnjo skozi celoten prodajni lijak lahko zagotovimo šele, ko razumemo kaj motivira potrošnika, da se odloči za nek nakup in kaj je tisto kaj točno potrošnik želi. Precizno oglaševanje se zanaša manj na ustvarjanje prodajno-prepričljivih oglasov in bolj na ustvarjanje akcijskih ponudb ter popustov, ki lažje pritegnejo že obstoječe stranke.

Ne potrebujete storitev?

Najemite osebo,
brez stroškov zaposlitve!

Zakup delovnih ur

Vam manjka pri vašem projektu pol osebe? Imate nedokončan projekt, za katerega nimate časa? Za vas izberemo najbolj primerne agilne freelancerje, za iskano nalogo. Integrirajte nas enostavno v vaše procese.

Študije primerov

Oglaševalska kampanja za zagonsko platformo Zmartup​

Vpliv socialnega oglaševanja na pridobivanje zagonskega kapitala za Avstrijsko FinTech platform Zmartup.

IMPRESSIONS: >3 000 000
ROAS: 25
FUNDED: >200.000e

Digitalizacija kolesarskih poti in pešpoti Visit Haloze​

Z vami bomo delili kako smo digitalizirali več kot 700km turističnih poti in več kot 80 geotočk po Halozah ter jih združili v pregledno aplikacijo.

OPENSTREETMAP: >700km
GEO TOČKE: 83
REALIZACIJA: 100% 

Razvoj blagovne znamke Domača lekarna

Kako smo razvili vizualno podoba, ki ima občutek povezanosti z naravo. Vpliv blagovne znanje na potrošnika je bila dosežena.

LANDING PAGE VISITS: >3000
 CPM: -17%
LIFT RATE: +30%

Zaupali so nam

Potrebujete pomoč pri marketingu?