Precizni digitalni marketing

Pomagamo vam izbrati najboljši oglaševalski kanal in razviti uporabniško izkušnjo, glede na ciljni segment strank in vašo tržno nišo. Prioriteto dajemo samo oglaševalskim kanalom, kateri imajo dobro razmerje med konverzijo in ceno.

Vsebinski marketing

Vsebinski marketing ima lahko veliko moč če ga vemo uporabiti. Načeloma je zelo enostavno bistvo vsebinskega marketinga. Potrebno je določenemu uporabniku v določenem trenutku posredovati pravilni članek. Ta članek bo mu glede na stopnjo v prodajnem lijaku lahko ponudil storitev ali ga peljal na drug članek v prodajnem lijaku.

Influencer in social media

Če še niste slišali za influencer marketing je potem zadnji čas, da slišite za njega. Slovenski prevod bi lahko bil vplivnostni marketing. Glavni namen vplivnostnega marketinga je uporaba oseb, ki imajo na socialnih omrežjih velik vpliv. Najbolje se obnesejo influenserji na družbenih omrežjih, kot dodatek oglasom teh omrežjih.

“99% of people don’t market in the year that we are actually living in.”
– Gary Vaynerchuk

Digitalni oglasi

Digitalni oglasi niso fizični oglasi na digitalni tabli v centru Ljubljane. Digitalni oglasi so oglasi, katere zasledite ob brskanju po spletu. Obstaja več tipov digitalnih oglasov, s katerimi lahko najbolj precizno ciljno občinstvo glede na izbrani segment. Obstajajo oglasi na družabnih omrežjih kot tudi oglasi v iskalnem omrežju. 

CRM in avtomatizacija

Za kar je včasih skrbela ekipa strokovnjakov lahko z avtomatizacijo dandanes skrbi samo ena oseba. Pa še tej osebi ne pobere to delo celotnega delavnika. Večinoma marketinških procesov se lahko optimizira. Pa ne samo marketinških procesov, nasploh delo z obstoječimi strankami in potencialnimi strankami.

O marketingu na blogu

Žalostna resnica je, da smo nagnjeni k (pre)pogostemu nakupovanju stvari, ki jih ne potrebujemo. Zato se pojavi vprašanje, kaj nas žene k slednjemu vedenju in zakaj se razvijejo takšne potrošniške rutine?

 

Preberi več

Precizno oglaševanje je tehnika, ki jo vedno pogosteje uporabljamo v digitalnem svetu. Z njeno pomočjo lahko uspešno zadržimo stranke in obstoječim strankam lažje ter bolj efektivno prodamo podobne izdelke ali storitve.

 

Preberi več

Analiza uporabniškega vedenja se osredotoča na razumevanje delovanja potrošnikov. Kar omogoča dokaj natančna predvidevanja o tem, kako bodo uporabniki delovali v prihodnosti.

 

Preberi več

Potrebujete pomoč pri marketingu?