Blog / Razvoj

Dobrodošli v rubriki Razvoj! Tukaj boste našli vse od nasvetov in trikov, ki vam bodo pomagali začeti, do naprednih razvojnih tehnik, ki jih uporabljajo izkušeni razvijalci. Z globokim razumevanjem frontend in backend dela spletnega razvoja lahko takoj začnete ustvarjati osupljivo spletno mesto ali aplikacijo.

razvoj

Nazadnje objavljeno:

spletni razvoj - zakaj je pomemben
“Getting a quality website is not an expense but rather an investment.”
– Dr. Christopher Dayagdag
 • Kaj je razvoj spletnih aplikacij?

  Spletni razvoj aplikacij je kodiranje ali programiranje, ki razvija funkcionalnost spletnega mesta glede na lastnikove zahteve. Razvojnik spletnih aplikacij se v glavnem ukvarja z ne-oblikovalskim vidikom procesa razvoja spletnih strani, ki vključuje predvsem kodiranje željenih funkcionalnosti. 

  Ali bi se politiki morali naučiti programirati?

 • Kaj je razvoj spletnih strani?

  Razvoj spletnih strani je, kar podoben proces kot razvoj spletnih aplikacij. Le namen je malo drugačen. S spletnimi stranmi se načeloma želimo predstaviti občinstvu in širšemu trgu. Vas, kot podjetje ali posamezen izdelek, ki ga izdelujete. Pomembno je imeti hitro in uporabno spletno stran z dosti vsebine, saj le tako lahko dan danes ostanete nad vodo.

  5 korakov do uspešne spletne strani

 • Kaj je razvoj mobilnih aplikacij?

  Razvoj mobilnih aplikacij omogoča podjetju, da angažira svoje občinsto z aplikacijo, ki bo pomagala oziroma reševala nek problem vašemu občinstvu. Mobilna aplikacija Vas bo v očeh potrošnikov naredila bolj profesionalne, saj jim bo dala vtis, da skrbite za njihovo celostno digitalno popotovanje.

  Eksponentna rast platform za spletno učenje

 • Kaj je razvoj spletnih trgovin?

  Razvoj spletnih trgovin je, kar podoben proces kot razvoj spletnih aplikacij. Le namen je malo drugačen. Glavni namen spletne trgovine je postaviti dodaten kanal za doseganje občinstva in dodaten kanal zaslužka. Tako kot pri spletnih straneh je tudi tukaj zelo pomembno imeti hitro spletno trgovino in upoštevati trende. Saj le tako lahko ostanete pred konkurenco.

  Kaj je WooCommerce?

 • Kaj je razvoj podpornih botov?

  Z digitalizacijo procesov se dosti podjetij odloča tudi za digitalizacijo podpornih procesov ali automatizacijo, katerih drugih. Tukaj pride najbolje v poštev pogovorni bot ali angleško chatbot. Glavni namen chatbota so lahko podporni procesi ali avtomatizacija marketinga. Eni uporabljajo chatbote, kot nov prodajni kanal, in tako vršijo vso prodajo, kar preko Facebook Messengerja. 

  S chatbotom do avtomatizacije procesov

Potrebujete pomoč pri razvoju?