Hiter inovativen spletni razvoj

Razvijamo progresivne spletne aplikacije,  spletne trgovine in mobilne aplikacije. Rešitve so namenjene izboljšanju delovnih procesov v podjetju kakor tudi novemu prodajnemu izdelku podjetja, ki rešuje nek problem vaših strank. 

Razvoj spletnih aplikacij

Spletni razvoj aplikacij je kodiranje ali programiranje, ki razvija funkcionalnost spletnega mesta glede na lastnikove zahteve. Razvojnik spletnih aplikacij se v glavnem ukvarja z ne-oblikovalskim vidikom procesa razvoja spletnih strani, ki vključuje predvsem kodiranje željenih funkcionalnosti. Imate kakšen izziv za nas?

Razvoj spletnih strani

Razvoj spletnih strani je, kar podoben proces kot razvoj spletnih aplikacij. Le namen je malo drugačen. S spletnimi stranmi se načeloma želimo predstaviti občinstvu in širšemu trgu. Vas, kot podjetje ali posamezen izdelek, ki ga izdelujete. Pomembno je imeti hitro in uporabno spletno stran z dosti vsebine, saj le tako lahko dan danes ostanete nad vodo.

Razvoj mobilnih aplikacij

Razvoj mobilnih aplikacij omogoča podjetju, da angažira svoje občinsto z aplikacijo, ki bo pomagala oziroma reševala nek problem vašemu občinstvu. Mobilna aplikacija Vas bo v očeh potrošnikov naredila bolj profesionalne, saj jim bo dala vtis, da skrbite za njihovo celostno digitalno popotovanje.
“Getting a quality website is not an expense but rather an investment.”
– Dr. Christopher Dayagdag

Razvoj spletnih trgovin

Razvoj spletnih trgovin je, kar podoben proces kot razvoj spletnih aplikacij. Le namen je malo drugačen. Glavni namen spletne trgovine je postaviti dodaten kanal za doseganje občinstva in dodaten kanal zaslužka. Tako kot pri spletnih straneh je tudi tukaj zelo pomembno imeti hitro spletno trgovino in upoštevati trende. Saj le tako lahko ostanete pred konkurenco.

Razvoj pogovornih botov

Z digitalizacijo procesov se dosti podjetij odloča tudi za digitalizacijo podpornih procesov ali automatizacijo, katerih drugih. Tukaj pride najbolje v poštev pogovorni bot ali angleško chatbot. Glavni namen chatbota so lahko podporni procesi ali avtomatizacija marketinga. Eni  uporabljajo chatbote, kot nov prodajni kanal, in tako vršijo vso prodajo, kar preko Facebook Messengerja. Si ga želite tudi vi?

O razvoju na blogu

Dandanes je na voljo ogromno različnih platform za izdelavo spletne trgovine. Katera platforma je boljša za vas, odkrijte v tem članku.

Preberi več

Optimizacija in avtomatizacija sta dandanes ključnega pomena, če želimo, da je naše podjetje uspešno. Tako dobivajo med drugim vedno večji pomen tudi pogovorni boti (angl. chatbot).

Preberi več

Programersko razmišljanje je posebno, analitično s predvidevami in v glavi odigrano z različnimi scenariji. Mislite, da bi se takšnega načina lahko priučili tudi politiki?

Preberi več

Potrebujete pomoč pri razvoju?