Hiter inovativen spletni razvoj

Razvijamo progresivne spletne aplikacije,  spletne trgovine in mobilne aplikacije. Rešitve so namenjene izboljšanju delovnih procesov v podjetju kakor tudi novemu prodajnemu izdelku podjetja, ki rešuje nek problem vaših strank. 

razvoj
zmartup logo
tridens logo
ortodent logo
klimit logo

Razvoj spletnih aplikacij

Spletni razvoj aplikacij je kodiranje ali programiranje, ki razvija funkcionalnost spletnega mesta glede na lastnikove zahteve. Razvojnik spletnih aplikacij se v glavnem ukvarja z ne-oblikovalskim vidikom procesa razvoja spletnih strani, ki vključuje predvsem kodiranje željenih funkcionalnosti. Imate kakšen izziv za nas?

Razvoj spletnih strani

Razvoj spletnih strani je, kar podoben proces kot razvoj spletnih aplikacij. Le namen je malo drugačen. S spletnimi stranmi se načeloma želimo predstaviti občinstvu in širšemu trgu. Vas, kot podjetje ali posamezen izdelek, ki ga izdelujete. Pomembno je imeti hitro in uporabno spletno stran z dosti vsebine, saj le tako lahko dan danes ostanete nad vodo.

Razvoj mobilnih aplikacij

Razvoj mobilnih aplikacij omogoča podjetju, da angažira svoje občinsto z aplikacijo, ki bo pomagala oziroma reševala nek problem vašemu občinstvu. Mobilna aplikacija Vas bo v očeh potrošnikov naredila bolj profesionalne, saj jim bo dala vtis, da skrbite za njihovo celostno digitalno popotovanje.
spletni razvoj - zakaj je pomemben
“Getting a quality website is not an expense but rather an investment.”
– Dr. Christopher Dayagdag

Razvoj spletnih trgovin

Razvoj spletnih trgovin je, kar podoben proces kot razvoj spletnih aplikacij. Le namen je malo drugačen. Glavni namen spletne trgovine je postaviti dodaten kanal za doseganje občinstva in dodaten kanal zaslužka. Tako kot pri spletnih straneh je tudi tukaj zelo pomembno imeti hitro spletno trgovino in upoštevati trende. Saj le tako lahko ostanete pred konkurenco.

Razvoj pogovornih botov

Z digitalizacijo procesov se dosti podjetij odloča tudi za digitalizacijo podpornih procesov ali automatizacijo, katerih drugih. Tukaj pride najbolje v poštev pogovorni bot ali angleško chatbot. Glavni namen chatbota so lahko podporni procesi ali avtomatizacija marketinga. Eni  uporabljajo chatbote, kot nov prodajni kanal, in tako vršijo vso prodajo, kar preko Facebook Messengerja. Si ga želite tudi vi?

Ne potrebujete rešitev? ​

Najemite osebo,
brez stroškov zaposlitve!

Zakup delovnih ur

Vam manjka pri vašem projektu pol osebe? Imate nedokončan projekt, za katerega nimate časa? Za vas izberemo najbolj primerne agilne freelancerje, za iskano nalogo. Integrirajte nas enostavno v vaše procese.

Študije primerov

Oglaševalska kampanja za zagonsko platformo Zmartup​

Vpliv socialnega oglaševanja na pridobivanje zagonskega kapitala za Avstrijsko FinTech platform Zmartup.

IMPRESSIONS: >3 000 000
ROAS: 25
FUNDED: >200.000e

Visit Haloze landing

Digitalizacija kolesarskih poti in pešpoti Visit Haloze​

Z vami bomo delili kako smo digitalizirali več kot 700km turističnih poti in več kot 80 geotočk po Halozah ter jih združili v pregledno aplikacijo.

OPENSTREETMAP: >700km
GEO TOČKE: 83
REALIZACIJA: 100% 

Domača lekarna

Razvoj blagovne znamke Domača lekarna

Kako smo razvili vizualno podoba, ki ima občutek povezanosti z naravo. Vpliv blagovne znanje na potrošnika je bila dosežena.

LANDING PAGE VISITS: >3000
CPM: +17%
LIFT RATE: +11%

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
idejarna logo
ortodent logo
zmartup logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo
morphix logo

Potrebujete pomoč pri razvoju?