Zakaj uporabiti Litespeed Cache za WordPress stran?

Pred kratkim smo Fastest Cache za WordPress zamenjali s predpomnilnikom Litespeed, ki ga uporabljamo tudi za naše stranke. Dejanske spremembe v zmogljivosti so jasno vidne na spodnjih slikah. Izboljšave so bile več kot očitne in z rezultati smo zelo zadovoljni. Predpomnilnik Litespeed se je izkazal za zanesljivo in učinkovito orodje za povečanje hitrosti spletnega mesta in splošne učinkovitosti. Prepričani smo, da bo ta sprememba pozitivno vplivala na izkušnjo naših strank na njihovih spletnih mestih in privedla do boljšega sodelovanja in konverzij.

Kaj je LiteSpeed Cache?

+ Razširi članek s svojim mnenjem

LiteSpeed Cache je vtičnik za optimizacijo hitrosti vaših spletnih strani, ki deluje na osnovi spletnega strežnika LiteSpeed. Gre za eno izmed najhitrejših rešitev za predpomnilnik dinamičnih vsebin, ki so na voljo za uporabo na spletnih strežnikih. S pomočjo LiteSpeed Cache lahko pospešite nalaganje vaše spletne strani, izboljšate uporabniško izkušnjo in zmanjšate obremenitev strežnika. Vtičnik deluje tako, da shrani statične datoteke v predpomnilnik in nato hitro strežnik uporabnikom, kar pomeni, da se stran naloži hitreje in z manjšo obremenitvijo strežnika. LiteSpeed Cache je enostavno nameščen in ga lahko uporabite na različnih platformah, vključno z WordPress, Magento, Joomla in Drupal.

Primerjava med Litespeed cache in Fastest Cache

Litespeed Cache in Fastest Cache sta vtičnika za predpomnjenje za spletna mesta WordPress, katerih namen je izboljšati hitrost in učinkovitost spletnega mesta. Litespeed Cache je znan po svoji izjemni hitrosti in učinkovitosti, saj je zgrajen posebej za spletni strežnik Litespeed. Ima tudi napredne funkcije, kot sta optimizacija slike in optimizacija baze podatkov. Po drugi strani pa je Fastest Cache priljubljen vtičnik za predpomnjenje, ki je združljiv z več spletnimi strežniki in ponuja podobne funkcije, kot sta minifikacija in predpomnjenje brskalnika. Oba vtičnika ponujata brezplačno različico in premium različico z dodatnimi funkcijami. Končno bo izbira med Litespeed Cache in Fastest Cache odvisna od posebnih potreb spletnega mesta in spletnega strežnika, na katerem gostuje. Naše spremembe lahko preverite na zgodovinski podatki GTMetrix:

Zakaj izbrati raje Neoserv kot Hostko?

Tudi gostovanje je zelo pomembno pri optimizaciji hitrosti nalaganja spletnih strani. Pri nas smo to ugotovili šele, ko smo migrirali spletne strani iz Hostko gostovanja na Neoserv. Sedaj lahko končno koristimo polno moč litespeed predpomnenja. Hostkovi strežniki tudi z nameščenim Litespeed cachom niso delovali najbolje (čeprav imajo najdražje pakete). Tam je bila rešitev namestitev Fastest Cache vtičnika katerega smo z kombinacijo Asycn JS, Assets Cleanup, A3 Lazy load izpopolnili do ocene 99%.

Ste že na prvi strani ISKALNIH REZULTATOV?

SEO optimizacija: 90 dni do prve strani

seo optimizacija iskalni promet
Extend the article with your expert input

Do you want to get featured on the article as one of the authors with dofollow backlink to your website? 

Razširi članek s svojim strokovnim mnenjem

Ali želite biti predstavljeni v članku kot eden od avtorjev s povratno povezavo dofollow do vaše spletne strani?