Ste že na prvi strani ISKALNIH REZULTATOV?

SEO optimizacija: 90 dni do prve strani

  • Analiza spletne strani, konkurence in strank.
  • Vsebinska strategija, ki je direktno povezana z prihodkom podjetja.
  • Avtomatizacija rednega SEO dela in poročanja.
  • BONUS: virtualna delavnica uporabe SEO osnov.
  • BONUS: svetovanje SEO še leto dni po končanem projektu.
seo optimizacija
zmartup logo
tridens logo
ortodent logo
klimit logo
seo optimizacija iskalni promet

Vam iskalni promet ne prinaša denarja ali ga celo ni?

Vsaka minuta, ko vaše spletno mesto ni SEO optimizirano, je minuta več brez novih potencialnih strank. Brez pravih orodij in tehnik bo vaše spletno mesto še naprej spregledano s strani večjih iskalnikov, vaše trdo delo in odlične storitve pa bodo ostale neopažene. SEO vrne moč v vaše roke in omogoči, da vaše spletno mesto postane vidno.

 

Samir, CEO of Klimit d.o.o.

“With the Kreativna agency, I completed the desired project and I am more than satisfied. I think that the website and automation at www.ir-panel.si speak for themselves.”

www.ir-panel.si

Aleš, CEO of Tridens d.o.o.

“Knowledge has no limits with Kreativna Agency. Their team is reliable, transparent and honest. We came to meeting with challenge and go from it with strategic approach to handle it.  

tridenstechnology.com

Kaj vsebuje paket SEO optimizacije?

Po spoznavalnem klicu začnemo z analizo in pripravo strategije za dosego ciljev. Kot full-service agencija vam ponudimo tudi implementacijo in outsourcing različnih faz pripravljene strategije.

1. mesec: Pod drobnogled vzamemo zgodovinske podatke, naredimo tehnično analizo spletne strani, prodajnih procesov, konkurence in ciljnih strank. Iz širokega nabora podatkov izluščimo bistvene zaključke, kateri nam podajo smernice za izdelavo strategije.

2. mesec: Pisanje SEO vsebine, ki je optimizirana za pridobivanje povratnih povezav. Pri pisanju se fokusiramo na takšno vsebino, ki vpliva na sam prihodek podjetja. 

3. mesec: Redno spremljanje pozicij in testiranje različnih SEO taktik. Izobraževanje ekipe podjetja o pomembnosti SEO optimizacije za vsebinski marketing in prepoznavnost podjetja. Avtomatizacija bistvenih ponovljivih nalog in poročanja.

BONUS 1: Brezplačno izobraževanje in enostavno sledljiv seznam SEO dobrih praks in predloge za pisanje optimizirane vsebine (v vrednosti 629 €).


BONUS 2: Brezplačno svetovanje in poročila o pozicijah ključnih besed v iskalnih rezultatih, še leto dni po končani SEO optimizaciji (v vrednosti 1799 €)

strani
Začnite danes

Izboljšajmo pozicije strani vašega podjetja.

Rezervirajte zastonj 30 min strateški klic

Da lahko zagotovimo kvaliteto storitve sprejemamo omejeno število projektov na mesec. Za junij na voljo samo še eno mesto!

Pogosta SEO vprašanja

Zraven poplave digitalnih agencij, ki ponujajo SEO optimizacijo, se je zelo težko odločiti za najboljšo izbiro. Ponavadi je glavni faktor izbire cena ali velikost oziroma uveljavljenost agencije. Ampak to je najpogosteje razlog za nedoseganje cilja. Naivno je misliti, da bo poceni SEO prinesel dolgoročno vrednost in še bolj naivno je misliti, da opravljajo v večjih agencijah SEO storitve strokovnjaki in ne študenti.

Kaj je največji razlog skrbi pri izbiri agencije za SEO optimizacijo? Zagotovljen uspeh.

Ker smo prepričani v uspeh naših storitev vam lahko zagotovimo vračilo zneska ob nedoseganju definiranih ciljev. Odgovor na vprašanje zakaj izbrati nas je – ker predstavljamo minimalno tveganje na trgu ponudnikov.

V primeru, da ne dosežemo ciljev ki jih zadamo na začetku ste upravičeno do vračila denarja. Procent vračila denarja se definira glede na dosežen uspeh. V primeru, da se doseže le 50% uspeha, ste upravičeni do 50% vračila. V primeru, da ni bilo izboljšave se vrne celoten denar. 

Stojimo za lastnimi besedami katere sklenemo v pogodbi. 

SEO ali optimizacija iskalnikov lahko pomaga vašemu podjetju tako, da poveča vašo vidnost v spletu in pritegne organski promet na vaše spletno mesto. S kombinacijo raziskovanja ključnih besed in optimizacije vsebine na vašem spletnem mestu lahko SEO pomaga privabiti več kvalificiranih potencialnih strank na vaše spletno mesto. Poleg tega SEO pomaga zagotoviti, da vas stranke zlahka najdejo, ko vnesejo ustrezne iskalne izraze.

Rezultati SEO se lahko razlikujejo glede na veliko različnih dejavnikov. Vendar pa na splošno lahko začnete pričakovati povečanje organskega prometa na spletnem mestu, splošno izboljšanje uvrstitve v iskalniku, boljšo uporabniško izkušnjo, več konverzij obiskovalcev v stranke in izboljšano prepoznavnost blagovne znamke.

Optimizacija za iskalnike, znana tudi kot SEO, postaja vse bolj sestavni del učinkovite strategije spletnega trženja. SEO vključuje nabor tehnik in taktik, namenjenih izboljšanju vidnosti spletnega mesta v rezultatih iskanja. Z optimizacijo vsebine na spletni strani SEO zagotavlja, da je ta bolj vidna uporabnikom, ki v iskalnike vnesejo določene iskalne poizvedbe. 

Z izboljšanjem uvrstitve spletnega mesta na straneh z rezultati iskalnikov je SEO lahko učinkovit način za doseganje več ciljnih strank in povečanje konverzij.

Optimizacija iskalnikov (SEO) je postopek optimizacije spletnega mesta, tako da je prikazano višje na spletnih mestih iskalnikov, kot so Google, Bing in Yahoo. Z optimizacijo ključnih vidikov spletnega mesta, kot so vsebina, ključne besede in oznake HTML, lahko podjetje izboljša svoje možnosti, da se pojavi višje v rezultatih iskalnikov, s čimer poveča svoj promet in prodajo.

SEO vključuje skrbno prepoznavanje ustreznih ključnih besed za uporabo, prilagoditev vsebine, da se osredotoči na te besede, prilagoditev HTML-ja, kot npr. struktura naslovo, in povečanje povratnih povezav do spletnega mesta. Vsi ti koraki skupaj vodijo do izboljšanih uvrstitev v iskalnikih, povečane vidnosti in povečanih potencialnih strank. Vsakdo, ki želi izboljšati svojo spletno prisotnost in poslovanje, mora razmisliti o uporabi SEO kot del svojega trženjskega načrta.

Največji faktorji pri uvrščanju spletnih strani v iskalnike so kakovost vsebine, uporaba ključnih besed, struktura spletne strani, hitrost nalaganja, mobilna prijaznost, količina povezav, socialni signali in starost domene. Iskalniki želijo zagotoviti najboljše uporabniške izkušnje, zato upoštevajo vse te dejavnike pri izbiri najboljših strani za prikazovanje v rezultatih iskanja. Spletni skrbniki morajo upoštevati te faktorje in optimizirati svoje spletne strani za boljše uvrstitve v iskalnikih ter na ta način povečati organski promet na svojih straneh. Preverite kaj je naš najpomembnejši faktor pri izbiri SEO agencije.

Uvrstitev na prvo stran Google rezultatov je pomembna za vsako spletno stran, saj se večina uporabnikov ne klika po več straneh iskalnih rezultatov. Če se vaša spletna stran uvrsti na prvo stran Google, lahko pričakujete večji obisk, kar lahko poveča vašo spletno prisotnost in izboljša vašo spletno prodajo. Prav tako se uvrstitev na prvo stran Google lahko uporablja kot merilo za uspeh vaše spletne strani in lahko vpliva na vaš ugled in verodostojnost. Zato je pomembno, da se na prvih straneh Google rezultatov uvrstite s kakovostno vsebino, optimizacijo iskalnikov in uporabniško izkušnjo.

Postopek SEO optimizacije je kompleksen in nenehno se spreminja, saj se razvija skupaj z algoritmi spletnih iskalnikov. Začne se z analizo ključnih besed, ki jih stranke uporabljajo za iskanje storitev ali izdelkov. Nato se na spletni strani izvedejo spremembe, ki bi lahko izboljšale njeno uvrstitev na spletnih iskalnikih. Mednje spadajo optimizacija strukture, optimizacija vsebine spletnega mesta ter izboljšanje hitrosti nalaganja strani. Poleg tega je pomembno tudi pridobivanje kakovostnih povezav, ki kažejo na spletno mesto. Vse te spremembe so namenjene temu, da bi spletno mesto doseglo boljšo uvrstitev na spletnih iskalnikih in pritegnilo več organskega prometa.

Pri SEO optimizaciji se uporablja veliko različnih orodij, ki pomagajo izboljšati uvrstitev spletnega mesta v iskalnikih. Med najpogosteje uporabljenimi orodji so Google Analytics, Google Search Console, Ahrefs, Moz, SEMrush, Yoast SEO in Screaming Frog. Google Analytics omogoča spremljanje prometa in analizo obnašanja uporabnikov, medtem ko Google Search Console omogoča spremljanje uvrstitve vaše spletne strani v iskalnikih in iskanje morebitnih težav. Ahrefs, Moz in SEMrush so orodja za analizo ključnih besed in gradnjo povezav, medtem ko Yoast SEO pomaga pri optimizaciji vsebine in meta opisov. Screaming Frog pa je orodje za analizo strukture spletnega mesta. Z uporabo teh orodij lahko učinkovito izboljšate SEO optimizacijo vaše spletne strani.

Obstajajo trije glavni tipi SEO optimizacije: tehnična, onsite in offsite optimizacija. Tehnična optimizacija se nanaša na izboljšanje tehničnih vidikov spletnih strani, kot so hitrost nalaganja, mobilna prijaznost in pravilna uporaba kode. Onsite optimizacija se osredotoča na optimizacijo vsebine na spletni strani, kot so ključne besede, meta opisi in naslovi strani. Offsite optimizacija pa se nanaša na strategije, ki izboljšujejo vidnost in avtoriteto spletne strani preko drugih spletnih mest, kot so povezave in družbena omrežja. Poleg teh treh glavnih tipov SEO optimizacije obstaja tudi lokalna optimizacija, ki se osredotoča na izboljšanje vidnosti spletnih strani v lokalnih iskalnikih in mapah.

Tehnična analiza spletnega mesta za SEO optimizacijo je bistveni del dvigovanja uvrstitev v iskalnikih. Tehnična analiza spletne strani zajema vrsto različnih elementov, en izmed takih je preverjanje delovanja spletne strani. To vključuje hitrost nalaganja, celovitost kode, strukturo strani, meta oznake in preusmeritve. Hitrost, s katero se nalaga vaša spletna stran, je pomemben dejavnik pri uvrstitvi v iskalnikih, zato je potrebno analizirati hitrosti in razmisliti o nadaljnih ukrepih kot je npr. zmanjšanje velikosti slik in optimiziranje nalaganje skript ter stilov.

Pomemben del tehnične SEO analize je tudi preverjanje, da je struktura strani organizirana in logična. To vključuje razumevanje, kako lahko globina strani in struktura notranjih povezav vplivata na iskanje po vsebini. Med drugim so tudi pomembni deli meta oznake, ki pomagajo iskalnikom sporočiti, o čem govori stran. Tehnična analiza SEO mora vključevati preverjanje meta naslovov, opisov, naslovov in slik glede ključnih besed in ustreznosti. Cilj je zagotoviti, da se vsebina strani ujema z meta oznakami.

On-site optimizacija je pomemben del SEO načrta katere koli spletne strani. To je tisto, kar pomaga iskalnikom, kot je Google, določiti, kako vaše spletno mesto uvrstiti med iskalne rezultate, kar potencialnim strankam olajša iskanje pri ustreznih iskanjih. On-site optimizacija vključuje vrsto tehnik, ki zagotavljajo, da je vaše spletno mesto pripravljeno na indeksiranje in uvrstitev.

On-site optimizacija poskrbi, da so vaše spletne strani pravilno strukturirane. Strukturiranje vašega spletnega mesta pomeni vključitev naslovne oznake HTML za vsako stran, dodajanje opisov strani in naslovov strani, bogatih s ključnimi besedami. Poleg tega je potrebno zagotoviti, da vse notranje povezave delujejo pravilno in da se nanašajo na ustrezne strani.

Raziskava ključnih besed je drug pomemben del on-site optimizacije. Vključuje preučevanje ključnih besed in besednih zvez, ki jih potencialne stranke uporabljajo, ko iščejo blago in storitve, povezane z vašim podjetjem. Z raziskovanjem ustreznih ključnih besed in besednih zvez lahko na svojem spletnem mestu ustvarite vsebino in strani, za katere je verjetneje, da jih bodo pajki iskalnikov opazili in bodo tudi obiskane.

Dodajanje sveže vsebine na vaše spletne strani se lahko prav tako kategorizira kot on-site optimizacija. Objave na blogu, podporni članki ali celo ocene strank,  so lahko odlična pomoč Googlu pri razumevanju vsebine vašega spletnega mesta. 

Povratne povezave, znane tudi kot backlinki, so povezave, ki jih prejme spletna stran od druge spletne strani. Te povezave so zelo pomembne za SEO, saj služijo kot glavni pokazatelj kakovosti in avtoritete spletnih strani. Če ima spletna stran veliko kakovostnih povratnih povezav, to pomeni, da jo drugi uporabniki prepoznajo kot vir zanesljivih informacij. To je zelo pomembno za Google in druge iskalnike, saj bodo spletne strani z več povratnimi povezavami bolj verjetno prikazane na vrhu zadetkov iskalnikov.

Gradnja povratnih povezav je ključni del SEO in brez njih je težko doseči kakršen koli merljiv uspeh. Gradnja naravnih in organskih povratnih povezav z ustreznih, visokokakovostnih spletnih mest je bistvena za izboljšanje vaših prizadevanj za SEO. Če se ostala spletna mesta povežejo z vašim, pomagate graditi zaupanje, verodostojnost in avtoriteto s čem  izboljšate uvrstitev strani. Če iščete načine za izboljšanje vidnosti svojega spletnega mesta, je bistveno, da poskrbite za zdravo razmerje visokokakovostnih povratnih povezav.

Vsekakor! SEO je še vedno pomemben del digitalnega trženja in lahko zagotovi odlično donosnost naložbe, če je izveden pravilno. SEO se nenehno razvija in algoritmi, ki se uporabljajo v iskalnikih, se ves čas spreminjajo, zato je pomembno, da ostanete na tekočem z najnovejšimi trendi, da ostanete konkurenčni.

Pri odločitvi, ali izbrati SEO agencijo ali zaposliti/izobraziti internega strokovnjaka za SEO, je pomembno upoštevati različne dejavnike. Če imate majhno podjetje ali omejen proračun, morda nimate možnosti zaposliti internega strokovnjaka za SEO. V tem primeru bi lahko bila SEO agencija boljša izbira, saj imajo strokovnjaki za SEO v agenciji običajno večje znanje in izkušnje, saj delajo za različna podjetja in se srečujejo z različnimi izzivi. Poleg tega agencije ponavadi uporabljajo najnovejše orodja in tehnologije, ki jih interni strokovnjaki morda nimajo dostopa. Vendar pa, če imate veliko podjetje in visok proračun, bi lahko bilo smiselno zaposliti internega strokovnjaka za SEO, ki bi se lahko osredotočil na vaše specifične potrebe in cilje. Na koncu je odločitev odvisna od vaših poslovnih potreb in proračuna.

Količina časa, ki je potreben za prikaz rezultatov SEO, se lahko zelo razlikuje, odvisno od različnih dejavnikov, kot so konkurenčnost vaše panoge, velikost in kompleksnost vašega spletnega mesta ter količina truda, ki ga vlagate v optimizacijo. Na splošno lahko traja od šest mesecev do enega leta, da začnemo opažati oprijemljive rezultate.

Organska optimizacija za iskalnike je postopek izboljšanja vidnosti vašega spletnega mesta na straneh z rezultati iskalnikov brez uporabe plačanega oglaševanja. To dosežete z optimizacijo vsebine na vašem spletnem mestu in drugimi tehnikami SEO na strani. Plačana optimizacija za iskalnike pa je postopek optimizacije vašega spletnega mesta z uporabo plačanih oglaševalskih kampanj. Te akcije lahko vključujejo oglase s plačilom na klik (PPC), kampanje za optimizacijo iskalnikov (SEO) in prikazne oglase.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
idejarna logo
ortodent logo
zmartup logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo
morphix logo

Zadnji SEO nasveti

Potrebujete pomoč pri SEO optimizaciji?