Kako uporabiti MailerLite z WordPressom

WordPress je brezplačna in odprtokodna platforma, ki vam omogoča ustvarjanje kakovostnih spletnih mest, blogov ali aplikacij.

Uporabite uradni vtičnik obrazca za prijavo MailerLite, da dodate obrazec za prijavo na glasilo v svoj spletni dnevnik ali spletno mesto WordPress in ga brezhibno integrirate s svojim računom MailerLite.

Upoštevajte, da lahko dodate samo vdelane obrazce, ustvarjene v vašem računu MailerLite. Po aktivaciji vtičnika se na vašem spletnem mestu WordPress samodejno prikažejo pojavni obrazci.

Kaj je MailerLite?

+ Razširi članek s svojim mnenjem

MailerLite ima več kot 50.000 namestitev v WordPressu, zaradi česar je običajna izbira za podjetja, ki želijo zbirati potencialne stranke s svojih spletnih mest. Ne samo, da lahko z MailerLite ustvarite čudovite e-poštne kampanje, ampak lahko tudi:

 • Urejanje fotografij
 • Ustvarite glasila
 • Avtomatizirajte delovne tokove e-pošte
 • Sledite rezultatom z naprednim poročanjem
 • In veliko več…

MailerLite ima tudi orodja za izdelavo optin obrazcev za vaše spletno mesto. S 24 predlogami, 5 vrstami obrazcev in 6 prikaznimi pravili je MailerLite prijeten način, da se potopite v plitvi konec sveta optin obrazcev za ustvarjanje potencialnih strank.

MailerLite večinoma deluje kot lastna platforma, vendar ga lahko uporabite z WordPressom za zbiranje potencialnih strank. Trenutno lahko enostavno MailerLite integrirate z WordPressom z dodajanjem prijavnega obrazca preko uradnega vtičnika za WordPress.

Integracija Mailerlite z WordPressom

Prijavite se za MailerLite

 1. Najprej pojdite na MailerLite, da se prijavite za svoj račun. Ko imate račun, pojdite na nadzorno ploščo in nato na Integracije. Nahaja se v spustnem meniju na desni strani zaslona.
 2. Pomaknite se navzdol po seznamu integracij, dokler ne vidite WordPressa. Nato kliknite gumb Uporabi.
 3. Pomaknite se navzdol na dno strani, dokler ne vidite ključa API-ja MailerLite. Po tem kliknite Kopiraj.

Zdaj je čas, da namestite MailerLite na WordPress

 1. Prijavite se v skrbniško nadzorno ploščo WordPress. Nato se pomaknite do Vtičniki »Dodaj novo.
 2. V iskalnem polju poiščite MailerLite.
 3. Prepričajte se, da dodajate uradni vtičnik MailerLite. Pri iskanju boste prejeli več zadetkov, vendar je samo enega razvil MailerLite za WordPress.
 4. Nato kliknite Install Now. Če je namestitev uspešna, se gumb Namesti zdaj spremeni v Aktiviraj. Kliknite na Aktiviraj.
 5. Zdaj v stranski vrstici poiščite MailerLite in kliknite Nastavitve.
 6. Tukaj boste našli polje za vnos ključa API-ja MailerLite. Če ga potrebujete, je na nadzorni plošči API-ja v razdelku Integracije.
 7. Na koncu kliknite Shrani ta ključ.

Ko je vtičnik nameščen, je čas, da ustvarite obrazec

 1. Če želite dejansko zbirati potencialne stranke od sledilcev vašega spletnega mesta, boste morali na svoje spletno mesto WordPress dodati obrazce za izbiro. MailerLite ponuja funkcije obrazcev v svojem vtičniku WordPress, vendar možnosti za personalizacijo in ciljanje niso najboljše.
 2. Na nadzorni plošči WordPress se pomaknite do MailerLite » Obrazci za prijavo. Nato boste morali klikniti gumb Dodaj obrazec za prijavo.
 3. MailerLite vam daje možnost, da ustvarite nov prijavni obrazec po meri ali uporabite tistega, ki ste ga že ustvarili v programu Mailerlite. Najbolj enostavno je na tem koraku izbrati obrazec za prijavo po meri.
 4. Nato boste preusmerjeni v graditelj MailerLite. Na zavihku Podrobnosti obrazca lahko uredite opis obrazca, sporočilo o uspehu, naslov gumba, sporočilo »Prosimo, počakajte« in potrditvena sporočila.
 5. Na naslednjem zaslonu boste obrazcu za prijavo dodali ime in izbrali interesno skupino/oznake, v katere želite usmeriti potencialne stranke iz te akcije.
 6. Zadnji korak za vadnico izvorne aplikacije MailerLite WordPress je dodajanje obrazca na vaše spletno mesto.
 7. Da bo vaš obrazec MailerLite deloval, ga boste morali vdelati na stran ali objaviti na svojem spletnem mestu WordPress.
 8. V urejevalniku WordPress pojdite na stran ali objavo, na kateri želite obrazec.
 9. Odvisno od graditelja strani ali različice WordPressa, ki jo uporabljate, so lahko zaslon in koraki tukaj videti drastično drugačni.
 10. V orodni vrstici v urejevalniku strani ali objave poiščite ikono MailerLite in jo kliknite.
 11. Uporaba bi morala zdaj videti spustni meni na vašem zaslonu. V tem meniju izberite obrazec, ki ga želite uporabiti.
 12. Pri nekaterih gradbenikih je to vse, kar morate storiti! Če dobite možnost, da kliknete Dodaj kratko kodo, kliknite to.
 13. Zdaj povezan z vašim računom MailerLite.

Vendar pa so možnosti za prilagajanje in ciljanje vaše optin kampanje izjemno omejene. Recimo, da na obrazcu želite slike, barve in nekaj osnovnih pravil ciljanja. V tem primeru boste morali svoje obrazce sestaviti neposredno na spletnem mestu MailerLite. Obstajajo alternative za vtičnike, ki podpirajo več funkcionalnosti kot je npr. OptinMonster. Seveda je večina plačljivih.

NIMATE ČASA IN IDEJ ZA REDNE OBJAVE?

Upravljanje družbenih omrežij in oglaševanje

Extend the article with your expert input

Do you want to get featured on the article as one of the authors with dofollow backlink to your website? 

Razširi članek s svojim strokovnim mnenjem

Ali želite biti predstavljeni v članku kot eden od avtorjev s povratno povezavo dofollow do vaše spletne strani?