Nimate časa in idej za redne objave?

Upravljanje družbenih omrežij

  • Primerno za tehnološka podjetja in agencije.
  • Analiza zgodovine objav in konkurence.
  • Vsebinska strategija, kreative in upravljanje skupnosti.
  • Avtomatizacija iskanja idej, objavljanja in poročanja.
  • BONUS:  izobraževanje glede osnov upravljanja družbenih omrežij.
  • BONUS: personalizirane predloge objav in kreativ.
tridens logo
klimit logo

Šibka prisotnost in kredibilnost na socialnih omrežjih?

Z nenehno razvijajočimi se spremembami algoritmov, naraščajočo konkurenco in urami ustvarjanja in optimizacij vsebine se zlahka počutite, kot da se utapljate v neskončnem ciklu dela.  

Ni vam več treba bedeti skozi noč in raziskovati najnovejše trende ter ustvarjati vsebino za vsako posamezno platformo. Vse, kar morate storiti, je, da se osredotočite na odličnost vaših izdelkov ali storitev. Pri ostalem vam pomagamo mi.

Samir, CEO of Klimit d.o.o.

“With the Kreativna agency, I completed the desired project and I am more than satisfied. I think that the website and automation at www.ir-panel.si speak for themselves.”

www.ir-panel.si

Aleš, CEO of Tridens d.o.o.

“Knowledge has no limits with Kreativna Agency. Their team is reliable, transparent and honest. We came to meeting with challenge and go from it with strategic approach to handle it.  

tridenstechnology.com

Kaj vsebuje 3 mesečni paket?

1. mesec: Pod drobnogled vzamemo pretekle in trenutne objave ter oglaševanja, naredimo analizo blagovne znamke, prodajnih procesov, trenutnih trendov na trgu in konkurence. Iz širokega nabora podatkov izluščimo bistvene zaključke, kateri nam podajo smernice za izdelavo strategijo vsebine in kreativ. Vzpostavimo tudi smernice za odgovarjanje sledilcem in upravljanju skupnosti.

2. mesec: Pisanje različnih arhetipov vsebine in tipov objav, optimizirane vsebine in ustvarjanje predlog kreativ. Neprekinjeno vzdrževanje in dostava privlačnih vsebin na vseh platformah. Spremljanje in odgovarjanje na vse povratne informacije in povpraševanja strank prek družbenih medijev.

3. mesec: Ustvarjanje autonomnega procesa za iskanje idej, generiranje objav, objavljanja na socialna omrežja ter poročanja. Izobraževanje ekipe o dobrih praksah upravljanja družbenih omrežij na različnih platformah in njihovi uporabi ter o uporabi personaliziranega sistema. Zagotavljanje mesečnih prilagojenih predlog, ki zagotavljajo, da lahko stranka učinkovito in konsistentno ustvarja vsebino.

BONUS: Brezplačno izobraževanje in enostavno sledljiv seznam dobrih praks upravljanja računov na družbenih omrežjih in predloge za pisanje optimizirane vsebine (v vrednosti 629 €).

strani
Začnite danes

Izboljšajmo prisotnost vašega podjetja.

Rezervirajte zastonj 30 min strateški klic

Da lahko zagotovimo kvaliteto storitve sprejemamo omejeno število projektov na mesec. Za september na voljo samo še eno mesto!

Pogosta vprašanja

Pri Kreativna smo razvili celovite storitve družbenih medijev in strategije za pomoč podjetjem vseh velikosti, da izkoristijo moč družbenih medijev. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov pomaga našim strankam zgraditi uspešno prisotnost ter povečati prepoznavnost svoje blagovne znamke in angažiranost na vseh večjih družbenih omrežjih. Naše storitve so prilagojene posebnim potrebam, ciljem in proračunu. Tesno sodelujemo z vami, da zagotovimo doseganje vaših ciljev.

Upravljanje družbenih medijev ponuja podjetjem številne prednosti, ki jim omogočajo, da dosežejo večje in bolj raznoliko občinstvo ter vzpostavijo odnose s potencialnimi strankami. Prav tako lahko redno objavljanje in upravljanje skupnosti povečuje zaupanje in verodostojnost podjetja, ter jim pomaga da ostanejo na tekočem z najnovejšimi trendi, novicami in razvojem industrije.

Redno upravljanje družbenih medijev omogoča podjetjem, da zgradijo trajnostno zvestobo blagovni znamki in bazo zvestih strank.

Kdaj izbrati zunanjo agencijo, je vprašanje s katerim se sooča večino podjetij. Če ugotovite, da nimate časa, strokovnega znanja ali sredstev za izobraževanje novega kadra za učinkovito upravljanje svojih računov v družabnih omrežjih, je zdaj morda čas, da razmislite o predaji naloge profesionalni agenciji.

Agencija za upravljanje družbenih omrežij vam lahko pomaga v celoti izkoristiti moč družbenih medijev in ustvariti uspešno prisotnost vašega podjetja. Pomaga vam tudi pri avtomatizaciji ponovljivih nalog kot je objavljanje in poročanje o uspešnosti, in pomaga pri izobraževanju, da je proces vedno bolj autonomen in brez napak.

Višina donosnosti naložbe (ROI), ki jo lahko pričakujete od upravljanja družbenih medijev, je odvisna od različnih dejavnikov, vključno z velikostjo vaše prisotnosti, izvedenimi strategijami v preteklosti in konkurenčnosti na trgu. Na splošno lahko podjetja pričakujejo povečanje prometa na spletnem mestu, prepoznavnosti blagovne znamke in prodaje z učinkovitim upravljanjem družbenih medijev. Poleg tega lahko podjetja izkoristijo dolgoročne prednosti, kot sta zvestoba strank in izboljšana podpora za stranke.

Pri merjenju vašega uspeha na različnih družabnih omrežjih je ena najpomembnejših meritev stopnja angažiranosti. To vključuje všečke, skupne rabe, komentarje in druge interakcije z vašimi objavami. Prav tako morate spremljati število sledilcev, število potencialnih strank, ki jih ustvarite, in druge meritve, kot je promet na spletnem mestu. Sledenje tem meritvam vam omogoča, da ugotovite, katere strategije delujejo in katere je treba izboljšati.
Pri ustvarjanju uspešne prisotnosti na družbenih medijih je bistvenega pomena dobro premišljena strategija. To bi moralo vključevati dobro opredeljene cilje, akcijski načrt za doseganje teh ciljev in razumevanje, kako najbolje izkoristiti omrežja, ki jih izberete. Vaša strategija mora vključevati taktike, kot so ustvarjanje vsebine, segmentacija občinstva in upravljanje skupnosti. Upoštevati mora tudi najnovejše trende in razvoj družbenih medijev ter se po potrebi redno posodabljati.
Ustvarjanje in upravljanje učinkovitega sistema za upravljanja družbenih medijev zahteva prava orodja in preverjenje procese. Ti vključujejo programsko opremo in platforme družbenih medijev, analitična orodja, orodja za avtomatizacijo in sistematizirane procese za upravljanje odnosov s strankami. To programsko opremo je treba uporabljati za usklajevanje dejavnosti, merjenje meritev in spremljanje napredka. Poleg tega ustvarjanje učinkovite strategije upravljanja družbenih medijev zahteva učinkovite procese, vključno s segmentacijo občinstva, ustvarjanjem vsebine in upravljanjem skupnosti.

Vzpostavljanje odnosov s ciljno publiko na družbenih medijih zahteva redno in dosledno komuniciranje in vključevanje v pogovore. To vključuje ustvarjanje vsebine, ki govori o njihovih interesih in potrebah, neposredno sodelovanje z njimi ter odzivanje na njihove komentarje in sporočila. Poleg tega lahko uporabite družbena omrežja, da bolje razumete svoje občinstvo in se z njim povežete na globlji ravni. To je mogoče storiti z anketami, tekmovanji in drugimi kampanjami za izboljšanje prisotnosti blagovne znamke.

Pri upravljanju družbenih omrežij je treba upoštevati določena pravila, da zagotovite uspešno upravljanje svojih računov. To vključuje ustvarjanje in sledenje doslednemu razporedu objav, ostajanje aktiven v omrežjih, sledenje najnovejšim trendom, izogibanje kontroverznim temam in upoštevanje politik in smernic posameznega družbenega omrežja. Te politike in smernico so največkrat na družbenih omrežjih, katera dobimo ponavadi v e-poštni nabiralnik takoj po ustvarjanju profila podjetja.
Pri upravljanju socialnih omrežij, obstajajo nekatere pasti, ki se jih morate zavedati. To vključuje deljenje napačnih informacij, uporabo kontroverznih tem ali jezika, pretirano promocijo, zanemarjanje povratnih informacij strank in preveč ali prepogosto objavljanje. Poleg tega je pomembno, da se zavedate, kako delujejo različna omrežja, in temu prilagodite svoje objave.

Spremljanje najnovejših sprememb algoritmov je bistveno za učinkovito upravljanje družbenih medijev. To vključuje obveščanje o novicah in dogodkih iz glavnih družbenih omrežij, kot so Facebook, Twitter in Instagram. Izkoristite tudi vire, kot so glasila, blogi in spletni seminarji, da izveste več o spremembah in o tem, kako lahko vplivajo na vašo strategijo. Če ostanete aktivni v omrežjih, lahko poleg tega bolje razumete, kako spremembe vplivajo na vašo prisotnost.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
idejarna logo
ortodent logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo

Zadnji nasveti za upravljanje družbenih omrežij

Kako izboljšati objave na Facebook omrežju

Kako izboljšati objave na Facebook omrežju

Objave na Facebook omrežju so odličen način, da svojim oboževalcem ponudite zanimive in privlačne vsebine. S pravimi idejami lahko svojo stran naredite bolj privlačno in privabite več obiskovalcev. V tem članku bomo predstavili nekaj idej za objavo na Facebooku, ki vam bodo pomagale izboljšati svojo prisotnost na omrežju. 5 idej za izboljšanje objav na Facebook…

Katerih 5 stvari morate vedeti glede marketinga socialnih omrežij?

Katerih 5 stvari morate vedeti glede marketinga socialnih omrežij?

Socialna omrežja so postala eden najbolj priljubljenih načinov za oglaševanje in promocijo blagovnih znamk. Z uporabo teh platform lahko dosežete širši občinstvo in povečate prepoznavnost svoje blagovne znamke. Vendar pa je treba upoštevati nekaj pomembnih dejavnikov, da bi dosegli uspeh. V nadaljevanju bomo podrobneje razpravljali o petih stvareh, ki jih morate vedeti o marketingu na…

Vizualna vsebina na družabnih omrežjih

Vizualna vsebina na socialnih omrežjih

Internet je nasičen z vsemi vrstami vsebin glede različnih tem. Ne glede na to, ali iščete informacije o tem, kako najboljše voditi podjetje ali kako narediti najboljši štrudelj, boste verjetno za pomoč hitro odprli Google ali celo vprašali virtualno asistentko, Siri. Internet je v zadnjih letih pri nas povzročil preobremenjenost s informacijami. Različna podjetja v…

Potrebujete pomoč pri upravljanju družbenih omrežij?