Digitalizacija procesov

Preden se vprašate, kako začeti z digitalizacijo procesov, se vprašajte, kaj vam v vašem poslu pobira največ dragocenega časa? Kaj je tista stvar, katero ste naredili že 100x in veste, da bi lahko to namesto vas počel kak robot. Ali kaj je tisti proces, ki ga še vedno delate na roke in veste, da bi lahko vse delali digitalno in pri tem prihranili dragoceni čas?

Proces uporabe digitaliziranih informacij za poenostavitev in učinkovitejše delovanje se imenuje digitalizacija. Upoštevajte besedo, določeno v tej definiciji: Digitalizacija ne pomeni spreminjanja načina poslovanja ali ustvarjanja novih vrst podjetij.

Gre za to, da nadaljujemo, vendar hitreje in bolje zdaj, ko so vaši podatki takoj dostopni in niso ujeti v datotečno omarico nekje v zaprašenem arhivu.

Številne stranke danes iščejo podjetja, ki so prenovila svoje poslovne prakse in implementirala uporabniku prijazne vmesnike, stalno dostopnost in prilagojene storitve. Mnogi iščejo podjetja, ki vključujejo takojšnje zadovoljstvo in rešitve, brez napak in globalne doslednosti.

Stranke v bistvu iščejo vrhunsko uporabniško izkušnjo. Zato je modernizacija in digitalizacija poslovnih procesov tako pomembna v današnjem svetu.

Ne potrebujete rešitev? ​

Najemite osebo,
brez stroškov zaposlitve!

Zakup delovnih ur

Vam manjka pri vašem projektu pol osebe? Imate nedokončan projekt, za katerega nimate časa? Za vas izberemo najbolj primerne agilne freelancerje, za iskano nalogo. Integrirajte nas enostavno v vaše procese.

Študije primerov

Oglaševalska kampanja za zagonsko platformo Zmartup​

Vpliv socialnega oglaševanja na pridobivanje zagonskega kapitala za Avstrijsko FinTech platform Zmartup.

IMPRESSIONS: >3 000 000
ROAS: 25
FUNDED: >200.000e

Digitalizacija kolesarskih poti in pešpoti Visit Haloze​

Z vami bomo delili kako smo digitalizirali več kot 700km turističnih poti in več kot 80 geotočk po Halozah ter jih združili v pregledno aplikacijo.

OPENSTREETMAP: >700km
GEO TOČKE: 83
REALIZACIJA: 100% 

Razvoj blagovne znamke Domača lekarna

Kako smo razvili vizualno podoba, ki ima občutek povezanosti z naravo. Vpliv blagovne znanje na potrošnika je bila dosežena.

LANDING PAGE VISITS: >3000
 CPM: -17%
LIFT RATE: +30%

Zaupali so nam

Kateri proces je potrebno digitalizirati?