Digitalizacija procesov

Preden se vprašate, kako začeti z digitalizacijo procesov, se vprašajte, kaj vam v vašem poslu pobira največ dragocenega časa? Kaj je tista stvar, katero ste naredili že 100x in veste, da bi lahko to namesto vas počel kak robot. Ali kaj je tisti proces, ki ga še vedno delate na roke in veste, da bi lahko vse delali digitalno in pri tem prihranili dragoceni čas?

Proces uporabe digitaliziranih informacij za poenostavitev in učinkovitejše delovanje se imenuje digitalizacija. Upoštevajte besedo, določeno v tej definiciji: Digitalizacija ne pomeni spreminjanja načina poslovanja ali ustvarjanja novih vrst podjetij.

Gre za to, da nadaljujemo, vendar hitreje in bolje zdaj, ko so vaši podatki takoj dostopni in niso ujeti v datotečno omarico nekje v zaprašenem arhivu.

Številne stranke danes iščejo podjetja, ki so prenovila svoje poslovne prakse in implementirala uporabniku prijazne vmesnike, stalno dostopnost in prilagojene storitve. Mnogi iščejo podjetja, ki vključujejo takojšnje zadovoljstvo in rešitve, brez napak in globalne doslednosti.

Stranke v bistvu iščejo vrhunsko uporabniško izkušnjo. Zato je modernizacija in digitalizacija poslovnih procesov tako pomembna v današnjem svetu.

O digitalizaciji procesov na blogu

Preden se vprašate, kako začeti z avtomatizacijo marketinga, se vprašajte, kaj vam v vašem poslu pobira največ dragocenega časa?

Preberi več

Bolj kot je spletni obiskovalec zadovoljen z uporabniško izkušnjo, hitreje bo napredoval po prodajnem lijaku.

Preberi več

Z neskončnimi možnostmi na področju strojnega učenja, umetne inteligence, robotike in IoT-ja podjetja iščejo avtomatizacijo za racionalizacijo logistike v svetovnem merilu.

Preberi več

Kateri proces je potrebno digitalizirati?