SPLETNE IN MOBILNE APLIKACIJE

Razvoj aplikacij za pametno proizvodnjo in poslovanje

  • Z vami od vizualne podobe do vzdrževanja.
  • Preverjeni sistemi in dobre prakse iz 8 let poslovanja in 100+ projektov.
  • Razvoj aplikacij po meri glede na stroškovni proračun naročnika.
  • BONUS: delavnice za razvojni načrt aplikacije in izobraževanje uporabnikov.
  • BONUS: brezplačno vzdrževanje še leto dni po zaključku projekta.
tridens logo
klimit logo

Imate idejo, ki jo bi radi spravili v pogon?

Ste preobremenjeni z ogromno količino nalog, ki jih je treba opraviti? Niste prepričani o postavitvi robustnega sistema ali sploh ne veste, kje začeti? 

Z našimi strateškimi smernicami se lahko zanesete na preizkušene metode, ki lahko znatno zmanjšajo stroške razvoja aplikacije.  Zagotavljamo, da so vsi vaši postopki, sistemi in operacije v celoti skladni z vsemi ustreznimi zakoni, s čimer odvzamemo skrbi z vaših ramen.

Uspešne zgodbe preteklih projektov

Razvoj spletne aplikacije in vpliv na optimizacijo proizvodnje

Kako lahko razvoj spletne aplikacije vpliva na boljši pregled celotne proizvodnje in analizo procesov ter korakov potrebnih za izboljšanja učinkovitosti poslovanja.

Visit Haloze landing

Trajnostna vrednost digitaliziranih poti za prihodnjost turizma

Kakšen potencial lahko imajo digitalizirane turistične poti za samo ponudbo in izkušnjo obiskovalcev, ter kakšna je trajnostna vrednost takšnega projekta za prihodnjost.

Vpliv digitalizacije meritvenih procesov na kvaliteto proizvodnje

Kako lahko digitalizacije meritvenih procesov zmanjša napake pri meritvah, pohitri proces in kako to vpliva na kvaliteto produktov in zadovoljstvo zaposlenih.

Samir, CEO of Klimit d.o.o.

“With the Kreativna agency, I completed the desired project and I am more than satisfied. I think that the website and automation at www.ir-panel.si speak for themselves.”

www.ir-panel.si

Aleš, CEO of Tridens d.o.o.

“Knowledge has no limits with Kreativna Agency. Their team is reliable, transparent and honest. We came to meeting with challenge and go from it with strategic approach to handle it.  

tridenstechnology.com

Področja razvoja

Razvoj API vmesnikov

API predstavlja most med različnimi komponentami aplikacije, omogoča pretok podatkov ter sodelovanje med različnimi sistemi in platformami. Ta proces je temeljni del gradnje sodobnih spletnih aplikacij in omogoča njihovo prilagodljivost in razširljivost.

Razvoj zalednih sistemov

Zaledni sistemi predstavljajo nevidno, a bistveno infrastrukturo, ki omogoča komunikacijo med uporabniki in aplikacijo. Gre za skupino strežnikov, baz podatkov in aplikacijskih storitev, ki obdelujejo zahteve uporabnikov ter hranijo in upravljajo podatke.

Razvoj začelnih sistemov

Razvoj začetnih sistemov je ključen korak pri ustvarjanju spletnih aplikacij. Gre za fazo, v kateri se oblikujejo temeljni okviri in struktura aplikacije. To vključuje izbiro tehnoloških orodij, arhitekture, kot tudi načrtovanje glavnih funkcionalnosti.

API integracije

Povežite svojo spletno aplikacijo z zunanjimi storitvami z našim strokovnim razvojem API vmesnikov. Zagotovite zanesljivo komunikacijo med aplikacijo in drugimi sistemi ter optimizirajte delovanje vaše rešitve.

UI & UX dizajn

Skrbno načrtovanje uporabniškega vmesnika in premišljeno oblikovanje uporabniške izkušnje zagotavljata, da so naše spletne aplikacije estetsko privlačne, funkcionalne in enostavne za uporabo, kar vodi k zadovoljstvu uporabnikov in večji uspešnosti vašega poslovanja.

Gostovanje in vzdrževanje

Nudimo redno vzdrževanje, ki vključuje posodabljanje in optimizacijo kode, varnostne preglede ter hitre odzive na morebitne težave. S tem vam zagotavljamo, da bo vaša spletna aplikacija vedno v najboljši možni formi, pripravljena za doseganje vaših poslovnih ciljev.
Začnite danes

Ste pripravljeni na novo zgodbo o uspehu?

Rezervirajte zastonj 30 min strateški klic

Da lahko zagotovimo kvaliteto storitve sprejemamo omejeno število projektov na mesec. Za maj na voljo samo še eno mesto!

Pogosta vprašanja

Pri izbiri razvijalca ali ekipe je ključno preveriti pretekle projekte, reference in ocene. Vprašajte potencialne razvijalce o njihovih izkušnjah z razvojem aplikacij, podobnih vašim potrebam. Prav tako je pomembno ugotoviti, ali razumejo vaše cilje in kako bodo sodelovali v procesu razvoja.

Spletna aplikacija omogoča dostop prek spletnega brskalnika in je bolj univerzalna, medtem ko mobilna aplikacija deluje na določenih napravah, kot so pametni telefoni. Izberite platformo, ki najbolje zadovolji potrebe vaših uporabnikov. Pomembno je tudi upoštevati uporabniške navade in preferenčne ciljnega občinstva.

Trajanje in stroški razvoja aplikacije so odvisni od obsega projekta, funkcionalnosti, zahtevnosti in časa, ki ga bo razvijalec potreboval za izvedbo. Šele po končani delavnici glede raziskave funkcionalnosti bomo lahko izdali točno ponudbo.

Varnost in zaščita podatkov sta nujna zaščititi uporabniške informacije. Zagotovimo ustrezno šifriranje podatkov in uporabo mehanizmov za preprečevanje nepooblaščenega dostopa do podatkov, kot sta dvofaktorska avtentikacija in nadzor dostopa.

Testiranje je ključnega pomena za zagotovitev kakovosti aplikacije. To vključuje testiranje funkcionalnosti, uporabniške izkušnje in združljivost z različnimi napravami in brskalniki. Razvojna ekipa v fazi beta testiranja odpravi vse najdene napake.

Če želite, da aplikacija deluje v harmoniji z obstoječimi sistemi v vašem podjetju, je potrebna pravilna integracijo že obstoječih sistemov in API-jev.

Po predaji aplikacije je pomembno redno izvajati vzdrževanje. To vključuje posodabljanje aplikacije za nove različice tehnologij, popravljanje napak in dodajanje novih funkcij.

Upravljanje težav in popravkov v aplikaciji zahteva vzpostavitev učinkovitega sistema za zaznavanje, poročanje in odpravljanje napak. Hitro odzivanje na težave je ključno za ohranjanje učinkovitih procesov brez izpada dohodka.

Skladnost z zakonodajo in regulativami je nujna. To vključuje spoštovanje zasebnosti uporabnikov, spoštovanje avtorskih pravic in druge zakonske obveznosti, ki se nanašajo na vašo aplikacijo.

Pridobivanje povratnih informacij od uporabnikov je ključno za izboljšanje aplikacije. Uporabite povratne obrazce, ocene aplikacije in analizo uporabe, da ugotovite, kaj uporabniki potrebujejo in želijo.

Menimo, da smo zaradi kombinacije kakovostnih storitev, izkušenj in podpore strankam popolna izbira za vsak projekt. Strastno želimo svojim strankam zagotoviti najboljše možne rešitve, kar dokazuje naša 5-letna zgodovina uspešnih projektov. Prav tako ste lahko prepričani o naši predanosti vašemu projektu, saj si prizadevamo za trajne odnose z našimi strankami.

Osredotočeni smo na zagotavljanje osebnih, visokokakovostnih storitev, ki so prilagojene njihovim strankam. Prizadevamo si graditi dolgoročne odnose z našimi naročniki in nuditi podporo tudi po zaključku projekta. Ponujamo tudi dodatne storitve, kot sta kreativno razmišljanje in meta oglaševanje, ki jih druga IT podjetja običajno ne najdejo.

Uporabljamo kombinacijo strategije, podatkov in kreativnega razmišljanja, da zagotovimo uspeh vsakega projekta. Temeljito raziščemo strankin ciljni trg in industrijo, da bi oblikovali rešitev, ki bo ustrezala njihovim individualnim potrebam in presegla njihova pričakovanja. Naše stranke tudi obveščamo skozi celoten projekt, da zagotovimo najboljši možni končni rezultat.

Običajno od vas zahtevamo nekaj informacij, da lahko začnemo s postopkom, kot je jasna izjava o vaših ciljih, ocena vašega proračuna in vsi ustrezni dokumenti ali gradiva, ki nam lahko zagotovijo boljši vpogled v vaš projekt in ciljni trg.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
ortodent logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo

Zadnji IT nasveti