Projekti

Vam na voljo že več kot 5 let!

Imamo dokazane izkušnje pri gradnji visokokakovostnih rešitev za stranke po vsem svetu. Cilj agencije je izboljšati kakovost in znanje iz dneva v dan, pridobiti zanimive in kreativne projekte, sodelovati z različnimi podjetji in umetniki. Kdo so naše stranke? Mikro in majhna podjetja. Milenijci. Entuzijasti minimalizma in kreative.

Napredno misleči partnerji

Z Intero d. o. o., uspešno sodelujemo že več let. Za njih smo sodelovali na področjih dizajna, uporabniške izkušnje, razvoja CRM spletne aplikacije in CRM integracij. Od njih smo se veliko naučili na področju CRM in poslovanja v Sloveniji.

Z Hostko d. o. o., uspešno sodelujemo že več let. Za njih smo sodelovali na področjih dizajna, uporabniške izkušnje, optimizacije in ustvarjanja strokovnih besedil in prispevkov. Hostko je naša primarna izbira gostovanja in ga rade volje priporočamo strankam.

Z Robotiko Kogler d. o. o., uspešno sodelujemo že več let. Za njih smo pomagali razviti inovativno aplikacijo v njihovi industriji. Pomagali smo pri napredni digitalizaciji zastarele proizvodnje. Od njih smo se veliko naučili glede digitalizacije in sistemov v proizvodnji.

Databox, Inc (Boston, USA) je eden izmed prvih projektov, kjer smo sodelovali pri njihovi fazi investicije. Sodelovali smo pri razvoju aplikacije za poslovno inteligenco. Tukaj smo spoznali startupovski način življenja in naprednih trendov, ki jih na domačih tleh manj poznajo.

Zgradimo skupaj nekaj uspešnega