Izdelava WordPress vtičnika za platformo Vibeit.co

Kako se lahko optimizira učinkovitost dela z izdelki in kakšen vpliv imajo takšna prilagojena razvita orodja na dodano vrednost podjetja in zadovoljstva strank.

Študija primera Vibeit.co

Naš digitalni svet je poln izdelkov in storitev, upravljanje z njimi pa je lahko zastrašujoč izziv. Če pa je podjetje opremljen s pravimi orodji, se lahko učinkovitost in posledično vrednost celotnega procesa znatno izboljša. V tej študiji primera obravnavamo rešitev, kako lahko avtomatizacija sprememb izdelkov iz strani dobaviteljev olajša e-commerce poslovanje njihovim strankam in prihrani več dni ročnega dela z spremembami izdelkov na mesec.

Vibeit.co online merch shop

selective focus photography of black and brown leather backpack on rock

Masovni uvoz izdelkov v WooCommerce

Z procesiranjem izdelkov v ozadju, smo omogočili prenos več 10 tisoč izdelkov različnih dobaviteljev. 

Dnevne posodobitve sprememb izdelkov

Izdelki se vsakih 24ur posodobijo, tako da so podatki kot  npr. opis izdelka, količina in dobavljivost vedno ažurirani.

Izziv projekta

Trgovec, da ohrani ali poveča svoj tržni delež, potrebuje intuitiven, avtomatiziran sistem za upravljanje različnih distributerjev z različnimi podatkovnimi strukturami in standardi. Tega se pri Vibeit.co platformi dobro zavedajo. Zato so se odločili, da svojim strankam, ki imajo že obstoječo spletno trgovino na platformi WooCommerce, ponudi rešitev za uvoz izdelkov željenih dobaviteljev v njihovo trgovino – izdelan vtičnik WordPress po meri. Do sedaj so se lahko stranke Vibeit.co prijavile na njihov online merch shop in postavile trgovino. Trgovina je lahko tako vsebovala custom merch izdelke kot tudi različne izdelke dobaviteljev. 

Rešitev: izdelava WordPress vtičnika

Glede na naše znanje o WordPressu smo za našo stranko izdelali WordPress vtičnik po meri. Naša rešitev je avtomatizirala uvoz izdelkov različnih distributerjev v spletne trgovine njihovih strank. S standardizacijo različnih formatov podatkov smo olajšali brezhibno integracijo podrobnosti o izdelku, vključno z naslovom, opisom, ceno in drugim. Dolgočasen ročni postopek je tako nadomestil dosleden, gladek, avtomatiziran proces.

Rezultati

Ker je izdelava WordPress vtičnika odpravil ogromno delovnih ur, je podjetje začelo opažati izboljšanje zadovoljstva strank, pri tistih katere imajo spletno trgovino postavljeno na WooCommerce. Natančnost opisov artiklov in ažuriranje sprememb je povečala verodostojnost platforme. Poleg tega je razpoložljivost obsežnega nabora izdelkov pri več distributerjih izboljšala dodano vrednost platforme.

Z izkoriščanjem moči digitalizacije smo poenostavili operativno oviro za našo stranko. Vendar je treba v hitro razvijajočem se tehničnem okolju po meri razvita orodja, kot je naš vtičnik, redno posodabljati, da ostanejo učinkovita. Natančno zasnovane rešitve, kot so te, so naložba, ki zagotavlja visoke donose in izboljšuje splošno zdravje poslovanja. Naš prihodnji cilj vključuje prilagoditev in napredek te rešitve za izkoriščanje umetne inteligence in strojnega učenja za dojemljive prodajne vpoglede in napovedi.

Potrebujete razvoj WordPress vtičnika?