Z optimizacijo do višjih prihrankov

Če bi nekatere stvari lahko izboljšali za par minut v samem procesu, bi se teh par minut dolgoročno nabralo za par mesecev. Kaj bi lahko s tem časom naredili, če bi le izboljšali okoren proces, ki vam dela preglavice? Nebo je meja.

zmartup logo
tridens logo
ortodent logo
klimit logo

Optimizacija konverzij

Konverzije so tisto, kar je lahko ogledalo vašega podjetja oziroma predstave vašega podjetja potencialnemu občinstvu. V primeru, da niste delali nič na optimizaciji samih konverzij različnih prodajnih kanalov, lahko pričakujete veliko korist v primeru optimizacij. Korist, ki bo vidna na bančnem računu podjetja.

Napredna SEO optimizacija

Poznate zadnje trende SEO optimizacije iskalnikov? Veste, kaj je bila zadnja večja posodobitev Google iskalnika? Najbrž ne, in ne skrbite nič ni narobe s tem. Vendar je pomembno za sam posel, da spremljate trende in se vsakodnevno izboljšujete. Prepustite ta vidik posla nam, ga bomo z veseljem odvzeli iz vaših skrbi.

spletni razvoj - zakaj je pomemben
“The goal is to hit the sweet spot of maximum value optimization, where foolish risk is balanced against excessive caution.”
– Steven J. Bowen

Optimizacija hitrosti

Najbrž ste slišali spletni pregovor, ki pravi, da če se stran ne naloži v 3 sekundah, obstaja velika možnost, da bo obiskovalec vašega spletnega mesta odšel, preden se bo mu ta sploh naložila. Zato je vedno bolj pomembno, da je vaša spletna stran ali spletna trgovina hitra kot blisk, in še bolj.

Optimizacija marketinga

Marketing avtomatizacija nam lahko pomaga postati bolj efektivna oseba pri vsakdanjem delu. Z avtomatizacijo marketinga lahko imate boljši pregled nad celotnim poslovanjem, saj lahko vsak korak procesa nadzirate in po potrebi izboljšate. Zraven tega pa kar je najbolj pomembno, nam pomaga bolje poskrbeti za stranke oziroma potencialne kupce.

Ne potrebujete rešitev? ​

Najemite osebo,
brez stroškov zaposlitve!

Zakup delovnih ur

Vam manjka pri vašem projektu pol osebe? Imate nedokončan projekt, za katerega nimate časa? Za vas izberemo najbolj primerne agilne freelancerje, za iskano nalogo. Integrirajte nas enostavno v vaše procese.

Študije primerov

Oglaševalska kampanja za zagonsko platformo Zmartup​

Vpliv socialnega oglaševanja na pridobivanje zagonskega kapitala za Avstrijsko FinTech platform Zmartup.

IMPRESSIONS: >3 000 000
ROAS: 25
FUNDED: >200.000e

Visit Haloze landing

Digitalizacija kolesarskih poti in pešpoti Visit Haloze​

Z vami bomo delili kako smo digitalizirali več kot 700km turističnih poti in več kot 80 geotočk po Halozah ter jih združili v pregledno aplikacijo.

OPENSTREETMAP: >700km
GEO TOČKE: 83
REALIZACIJA: 100% 

Domača lekarna

Razvoj blagovne znamke Domača lekarna

Kako smo razvili vizualno podoba, ki ima občutek povezanosti z naravo. Vpliv blagovne znanje na potrošnika je bila dosežena.

LANDING PAGE VISITS: >3000
 CPM: -17%
LIFT RATE: +30%

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
idejarna logo
ortodent logo
zmartup logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo
morphix logo

Potrebujete pomoč pri optimizaciji?