Blog / Optimizacija

Dobrodošli v rubriki Optimizacija! Tukaj boste našli najnovejše vire o tem, kar je povezano z optimizacijo vašega spletnega mesta, digitalne vsebine in spletne prisotnosti. Optimiziranje vaše digitalne vsebine in prisotnosti lahko močno vpliva na vaše spletno mesto, tako da lahko postane bolj privlačno za iskalnike in poveča vidnost vaših posameznih strani za ključne besede med rezultati iskanja. 

Nazadnje objavljeno:

seo članki

Kaj so SEO članki?

SEO članki so vsebine, ki so optimizirane za iskalnike, z namenom izboljšanja vidnosti spletnih strani na rezultatih iskanja. Ti članki…

Orodja za SEO optimizacijo

Prednosti uporabe orodij za optimizacijo SEO V današnjem digitalnem svetu je optimizacija spletnih strani ključnega pomena za doseganje visokega spletnega…

spletni razvoj - zakaj je pomemben
“The goal is to hit the sweet spot of maximum value optimization, where foolish risk is balanced against excessive caution.”
– Steven J. Bowen
 • Kaj je optimizacija konverzij?

  Konverzije so tisto, kar je lahko ogledalo vašega podjetja oziroma predstave vašega podjetja potencialnemu občinstvu. V primeru, da niste delali nič na optimizaciji samih konverzij različnih prodajnih kanalov, lahko pričakujete veliko korist v primeru optimizacij. Korist, ki bo vidna na bančnem računu podjetja.

  Z A/B testi do višje konverzije

 • Kaj je SEO optimizacija?

  Poznate zadnje trende SEO optimizacije iskalnikov? Veste, kaj je bila zadnja večja posodobitev Google iskalnika? Najbrž ne, in ne skrbite nič ni narobe s tem. Vendar je pomembno za sam posel, da spremljate trende in se vsakodnevno izboljšujete. Prepustite ta vidik posla nam, ga bomo z veseljem odvzeli iz vaših skrbi.

  Kaj je SEO optimizacija in kaj vam agencije ne povedo glede SEO?

 • Kaj je optimizacija hitrosti?

  Najbrž ste slišali spletni pregovor, ki pravi, da če se stran ne naloži v 3 sekundah, obstaja velika možnost, da bo obiskovalec vašega spletnega mesta odšel, preden se bo mu ta sploh naložila. Zato je vedno bolj pomembno, da je vaša spletna stran ali spletna trgovina hitra kot blisk, in še bolj.

  Kaj so Web Vitals?

 • Kaj je avtomatizacija marketinga?

  Marketing avtomatizacija nam lahko pomaga postati bolj efektivna oseba pri vsakdanjem delu. Z avtomatizacijo marketinga lahko imate boljši pregled nad celotnim poslovanjem, saj lahko vsak korak procesa nadzirate in po potrebi izboljšate. Zraven tega pa kar je najbolj pomembno, nam pomaga bolje poskrbeti za stranke oziroma potencialne kupce.

  Kaj je avtomatizacija marketinga?

Potrebujete pomoč pri optimizaciji?