Z optimizacijo do višjih prihodkov

Če bi nekatere stvari lahko izboljšali za par minut v samem procesu, bi se teh par minut dolgoročno nabralo za par mesecev. Kaj bi lahko s tem časom naredili, če bi le izboljšali okoren proces, ki vam dela preglavice? Nebo je meja.

Optimizacija konverzij

Konverzije so tisto, kar je lahko ogledalo vašega podjetja oziroma predstave vašega podjetja potencialnemu občinstvu. V primeru, da niste delali nič na optimizaciji samih konverzij različnih prodajnih kanalov, lahko pričakujete veliko korist v primeru optimizacij. Korist, ki bo vidna na bančnem računu podjetja.

Napredna SEO optimizacija

Poznate zadnje trende SEO optimizacije iskalnikov? Veste, kaj je bila zadnja večja posodobitev Google iskalnika? Najbrž ne, in ne skrbite nič ni narobe s tem. Vendar je pomembno za sam posel, da spremljate trende in se vsakodnevno izboljšujete. Prepustite ta vidik posla nam, ga bomo z veseljem odvzeli iz vaših skrbi.

“The goal is to hit the sweet spot of maximum value optimization, where foolish risk is balanced against excessive caution.”
– Steven J. Bowen

Optimizacija hitrosti

Najbrž ste slišali spletni pregovor, ki pravi, da če se stran ne naloži v 3 sekundah, obstaja velika možnost, da bo obiskovalec vašega spletnega mesta odšel, preden se bo mu ta sploh naložila. Zato je vedno bolj pomembno, da je vaša spletna stran ali spletna trgovina hitra kot blisk, in še bolj.

Optimizacija procesov

Ste kdaj pomislili, da bi lahko, kateri vaš proces enostavno prevzel robot, če bi ga naučili, kaj mora delati? Potem definitivno potrebujete optimizacijo oziroma celotno digitalizacijo procesov. Obstaja ogromno tehnologije, ki vam lahko optimizira čas ob nekem procesu za več 100%.

O optimizaciji na blogu

Preden se poglobite v načrtovanje optimizacije, je potrebno razumeti, zakaj je sploh pomembna. Kaj vse lahko z dobro SEO optimizacijo dosežemo in kaj je v resnici njena dodatna vrednost?

 

Preberi več

Najboljšo uporabniško izkušnjo lahko ustvarimo le, če razumemo motivacijo uporabnika, ki se skriva za nekim dejanjem.

 

Preberi več

Katere so osnovne tehnike, ki bi po mnenju svetovalcev naj delovale. Hočete, da SEO optimizacija postane vaš prijateljica? Spoznajte jo  v nadaljevanju.

Preberi več

Potrebujete pomoč pri optimizaciji?