Oglaševanje podjetja

Veste, da je dobro oglaševanje podjetja ključ do uspeha, vendar preprosto ne veste, kje začeti. S tako malo urami na dan, da opravite vse, se lahko čuti kot težka bitka, ki ji ni videti konca. S pravim strokovnim znanjem iz naše strani, bo vaše podjetje zastopano na učinkovit in smiseln način, ki odraža vašo vizijo.

tridens logo
klimit logo

Komu lahko pomagamo?

Skozi začetni pogovor se na kratko spoznamo, vam predstavimo naš pristop in vas povprašamo o delovanju podjetja, kjer nam zaupate dolgoročne cilje in trenutne težave. S tem pogovorom lahko enostavno ocenimo, če smo prava izbira za vas in če vam lahko pomagamo glede izzivov.

Sprejemamo samo podjetja in posameznike, ki imajo utečen posel, preteklost prodaje in oglaševanja ter so pripravljena na spremembo procesov in implementacijo novih tehnologij. 

 

Izboljšajmo učinkovitost oglaševanja podjetja

Po spoznavalnem klicu začnemo z analizo in pripravo strategije za dosego ciljev. Kot full-service agencija vam ponudimo tudi implementacijo in outsourcing različnih faz pripravljene strategije.

Analiza: Pod drobnogled vzamemo preteklo in trenutno oglaševanje, brand management, prodajne procese in konkurenco.

Strategija: Iz širokega nabora podatkov izluščimo bistvene zaključke, kateri nam podajo smernice za implementacijo različnih testov.

Implementacija: Z ekipo različnih strokovnjakov, vam lahko pomagamo implementirati nove procese in tehnologije na različnih področjih poslovanja. 

Poročanje: Za boljše razumevanje vseh podatkov iz različnih kanalov, pripravimo za vas Looker poročilo, kjer za vsak sklop razložimo kakšna je povezava z podjetjem in kako si lahko pomagamo s posamezno informacijo.

strani

Kontaktirajte nas

Izboljšajmo učinkovitost vašega podjetja.

Danes je dan, ko premaknete stvari v pravo smer

Pošljite nam sporočilo ali rezervirajte kratek virtualni klic, kjer se spoznamo, pregledamo poslovanje in se dogovorimo za proces, ki je najbolje pisan na kožo vašega podjetja.

Študije primerov

Avtomatiziranje dela z spremembami masovnega števila izdelkov različnih dobaviteljev

Kako se lahko optimizira učinkovitost dela z izdelki in kakšen vpliv imajo takšna prilagojena razvita orodja na dodano vrednost podjetja in zadovoljstva strank.

Visit Haloze landing

Trajnostna vrednost digitaliziranih kolesarskih poti in pešpoti za prihodnjost turizma

Kakšen potencial lahko imajo digitalizirane turistične poti za samo ponudbo in izkušnjo obiskovalcev, ter kakšna je trajnostna vrednost takšnega projekta za prihodnjost.

ilkos webapp

Vpliv digitalizacije meritvenih procesov na učinkovitost in kvaliteto proizvodnje

Kako lahko digitalizacije meritvenih procesov zmanjša napake pri meritvah, pohitri proces in kako to vpliva na kvaliteto produktov in zadovoljstvo zaposlenih.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
ortodent logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo

Potrebujete pomoč pri oglaševanju podjetja?