Vse kar potrebujete za začetek poslovanja.

Izdelava spletnih strani in trgovin

  • Z vami od dizajna do vzdrževanja.
  • Uporaba dobrih praks uporabniške izkušnje (UX) in optimizacije spletnih strani (SEO).
  • Preverjeni sistemi iz 8 let poslovanja.
  • Več kot 100 projektov skozi različne industrije.
  • BONUS: onboarding delavnica za upravljanje spletnega mesta.
  • BONUS: brezplačno gostovanje še leto dni po zaključku projekta.
tridens logo
klimit logo

Imate idejo, katero bi radi spravili v pogon?

Ste preobremenjeni z ogromno količino nalog, ki jih je treba opraviti? Niste prepričani o postavitvi robustnega sistema ali sploh ne veste, kje začeti?

Z našimi strateškimi smernicami se lahko zanesete na preizkušene metode, ki lahko znatno zmanjšajo stroške razvoja spletne strani ali trgovine. Zagotavljamo, da so vsi vaši postopki, sistemi in operacije v celoti skladni z vsemi ustreznimi zakoni, s čimer odvzamemo skrbi z vaših ramen.

Samir, CEO of Klimit d.o.o.

“With the Kreativna agency, I completed the desired project and I am more than satisfied. I think that the website and automation at www.ir-panel.si speak for themselves.”

www.ir-panel.si

Aleš, CEO of Tridens d.o.o.

“Knowledge has no limits with Kreativna Agency. Their team is reliable, transparent and honest. We came to meeting with challenge and go from it with strategic approach to handle it.  

tridenstechnology.com

Področja izdelave spletnih strani

Izdelava WordPress strani

Razvoj spletnih strani z vizualnimi urejevalniki po izbiri. Spletna stran je razvita po smernicah dobre uporabniške izkušnje in optimizacije SEO. Dodatni razvoj Gutenberg blokov in lastnih tem.

Izdelava WooCommerce trgovin​

Razvoj spletne trgovine in svetovanje pri strategijah izboljšave konverzij ter integracije z različnimi ponudniki dostav ali računovodstva. Spletna trgovina je razvita po smernicah dobre uporabniške izkušnje in optimizacije SEO.

Razvoj WordPress vtičnikov

Razvoj dodatnih funkcionalnosti na platformi WordPress. WordPress sistem je mogoče uporabiti kot raznovrstno orodje, ki lahko olajša različne procese v podjetju.

Izdelava Shopify trgovin​​

Razvoj spletne trgovine in svetovanje pri strategijah izboljšave konverzij ter integracije z različnimi ponudniki dostav ali računovodstva. Spletna trgovina je razvita po smernicah dobre uporabniške izkušnje in optimizacije SEO.

UI & UX dizajn

Skrbno načrtovanje uporabniškega vmesnika in premišljeno oblikovanje uporabniške izkušnje zagotavljata, da so naše spletne aplikacije estetsko privlačne, funkcionalne in enostavne za uporabo, kar vodi k zadovoljstvu uporabnikov in večji uspešnosti vašega poslovanja.

Gostovanje in vzdrževanje

Nudimo redno vzdrževanje, ki vključuje posodabljanje in optimizacijo kode, varnostne preglede ter hitre odzive na morebitne težave. S tem vam zagotavljamo, da bo vaša spletna aplikacija vedno v najboljši možni formi, pripravljena za doseganje vaših poslovnih ciljev.

Spletna stran Servisiraj

Spletna stran 360pro

Spletna stran Ortodent

Spletna trgovina BigBer

Spletna trgovina Visit Haloze

Spletna trgovina Domača lekarna

Spletni portal Internetni posel

Spletna stran Robotika Kogler

Spletna trgovina Sportinus

Spletna trgovina Visit Haloze

Spletna stran M-Error

Spletni katalog Kamini Unikat

Spletna stran Zmartup

Spletna stran Idejarna

Spletna trgovina Otroška obutev Pika

Spletna trgovina NaOFF

Spletna stran Toplotna

Spletna trgovina Poetovio Deep

Spletna stran IR Panel

Spletna trgovina Coffko

Spletna trgovina Lizy Kids

Začnite danes

Izboljšajmo kakovost storitev vašega podjetja.

Rezervirajte zastonj 30 min strateški klic

Da lahko zagotovimo kvaliteto storitve sprejemamo omejeno število projektov na mesec. Za maj na voljo samo še eno mesto!

Pogosta IT vprašanja

Menimo, da smo zaradi kombinacije kakovostnih storitev, izkušenj in podpore strankam popolna izbira za vsak projekt. Strastno želimo svojim strankam zagotoviti najboljše možne rešitve, kar dokazuje naša 5-letna zgodovina uspešnih projektov. Prav tako ste lahko prepričani o naši predanosti vašemu projektu, saj si prizadevamo za trajne odnose z našimi strankami.

Naši honorarji se razlikujejo glede na obseg projekta. Prizadevamo si ustvariti rešitve, ki so prilagojene individualnim potrebam in proračunu naših strank, tako da so naše storitve cenovno dostopne vsem.

Osredotočeni smo na zagotavljanje osebnih, visokokakovostnih storitev, ki so prilagojene njihovim strankam. Prizadevamo si graditi dolgoročne odnose z našimi naročniki in nuditi podporo tudi po zaključku projekta. Ponujamo tudi dodatne storitve, kot sta kreativno razmišljanje in meta oglaševanje, ki jih druga IT podjetja običajno ne najdejo.

Agencija deluje že 8 leto. Skozi teh 8 let smo pomagali tehnološkim podjetjem v Sloveniji in izven meja.

Uporabljamo kombinacijo strategije, podatkov in kreativnega razmišljanja, da zagotovimo uspeh vsakega projekta. Temeljito raziščemo strankin ciljni trg in industrijo, da bi oblikovali rešitev, ki bo ustrezala njihovim individualnim potrebam in presegla njihova pričakovanja. Naše stranke tudi obveščamo skozi celoten projekt, da zagotovimo najboljši možni končni rezultat.

Običajno od vas zahtevamo nekaj informacij, da lahko začnemo s postopkom, kot je jasna izjava o vaših ciljih, ocena vašega proračuna in vsi ustrezni dokumenti ali gradiva, ki nam lahko zagotovijo boljši vpogled v vaš projekt in ciljni trg.

Da, imamo izkušnje pri delu z mednarodnimi strankami in smo uspešno zaključili projekte za stranke po vsem svetu. Dobro poznamo mednarodne zakone in predpise ter vas bomo vodili skozi celoten postopek, da zagotovimo njegov uspeh.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
ortodent logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo

Zadnji IT nasveti