Blog / Vzdrževanje

Dobrodošli v rubriki Vzdrževanje! Tukaj boste našli vse vire in informacije, ki jih potrebujete za nemoteno delovanje vašega spletnega mesta. Ne glede na to, ali ste novinec ali bolj izkušen uporabnik,  vam bodo članki pomagali kar najbolje izkoristiti vzdrževanje vašega spletnega mesta. 

Nazadnje objavljeno:

evolve, restructure, redesign

Preusmeritve strani ob migraciji

Zakaj morate preizkusiti svoje preusmeritve pred selitvijo spletnega mesta Testiranje preusmeritev po selitvi spletnega mesta je verjetno nekaj, kar večina…

spletni razvoj - zakaj je pomemben

“An ounce of prevention is better than a pound of cure.
– Benjamin Franklin

 • Kako pomembne so posodobitve?

  Posodabljanje vašega spletnega mesta je bistvenega pomena pri vzdrževanju spletnih strani in trgovin in nasploh v današnjem digitalnem svetu. Pustite skrbi z rednimi posodobitvami in kompatibilnostjo vtičnikom nam. Z vzdrževanjem, ki ga nudimo ste lahko prepričani, da je vaše spletno mesto vedno posodobljeno, tako da se lahko osredotočite na vodenje svojega podjetja.

  Redne posodobitve sistema WordPress

 • Zakaj je potrebno spremljati napake?

  Zagotovite, da vaše spletno mesto deluje vedno optimalno in je v vrhunski formi  brez napak. Z našim monitoring sistemom vizualnih in strežniških napak bo vaše spletno mesto vedno učinkovito. Naši redni pregledi vzdrževanja odkrivajo in identificirajo vse težave, ki bi lahko vplivale na uporabniško izkušnjo. Te napake tudi hitro in učinkovito odpravimo.

  Spremljanje vizualnih in strežniških napak spletne strani

 • Zakaj je potrebno varnostno spremljanje?

  Zagotavljamo redne varnostne preglede spletnega mesta, da zagotovimo, da je vaše spletno mesto posodobljeno in varno. Spremljamo ranljivosti in kakršno koli zlonamerno dejavnost karseda hitro uredimo. Z rednim spremljanjem varnosti v našem vzdrževanju ste lahko prepričani, da je vaša spletna stran ali spletna trgovina varna in zanesljiva.

  Kako do varne in hitre spletne strani?

 • So potrebne redne varnostne kopije?

  Redno varnostno kopiranje spletnega mesta je ključ do zagotavljanja varnosti vaših podatkov. Z rednimi varnostnimi kopijami ste lahko mirni, saj veste, da je vaše spletno mesto zaščiteno pred kakršno koli nepričakovano izgubo podatkov. Poskrbite za mir in zavarujte podatke svojega spletnega mesta z rednimi varnostnimi kopijami.

  Pomembnost rednih varnostih kopij spletnega mesta

Rešimo vaše skrbi glede vzdrževanja spletnih strani