Spremljanja vizualnih in strežniških napak spletne strani

Internet je postal ključni del vsakega poslovanja. Vsaka spletna stran, ki jo ustvarite, mora biti nenehno vzdrževana in preverjana za morebitne napake. Brez rednega preverjanja in nadzora lahko napake vplivajo na vašo spletno stran na več načinov, kar lahko vodi do nezadovoljstva obiskovalcev in strank ter posledično do izgube prihodkov. Zato je izredno pomembno, da spremljate vizualne in strežniške napake na vaši spletni strani.

Avtomatizacija monitoringa vizualnih napak

+ Razširi članek s svojim mnenjem

Vizualne napake vključujejo vse, od slik, ki se ne naložijo pravočasno, do napačnih besedil ali barv. Na primer, če je polomljen dizajn, lahko z različnimi orodji to napako ugotovimo v parih minutah. Takšne vizualne napake so lahko napačna barva, napačne velikosti besedil, napačne velikosti slik in napačna postavitev elementov. Takšne napake lahko močno vplivajo na kakovost vaše spletne strani in njenega vtisa na obiskovalce. Če se te napake ne odpravijo, lahko to vodi do občutne izgube prihodkov, saj lahko obiskovalci preprosto zapustijo vašo spletno stran, če ne vidijo profesionalnega vtisa.Te napake lahko preverite npr. s pomočjo orodij, kot je Visual Ping, ki preveri vašo spletno stran na intervale stran in javi, če so se elementi spremenili in če so nastale kakšne napake od zadnje preverbe.

Avtomatizacija monitoringa strežniških napak

Strežniške napake pa so napake, povezane z vzdrževanjem vaše spletne strani. To vključuje napake, kot so napačne ali poškodovane datoteke, slabe nastavitve strežnika, nizka hitrost strežnika in številne druge. Ti lahko preverite z uporabo vtičnika ali orodja, kot je npr. Pingdom, ki vam lahko pomaga zaznati težave in vam pomaga, da jih rešite. Končno, redno preverjanje vizualnih in strežniških napak na vaši spletni strani je izredno pomembno.

S tem boste lahko zagotovili, da je vaša spletna stran vedno videti najboljša in da bo obiskovalcem omogočilo, da dobite najboljšo izkušnjo. To bo tudi omogočilo, da vaši stranki prejmejo najboljši možni produkt in da boste ohranili svojo ugled in zaupanje strank.

PROBLEM ZANESLJIVOSTI SPLETNIH STRANI?

Vzdrževanje spletne strani in popravki v roku 24 ur

Vzdrževanje spletnih strani pomembnost
Extend the article with your expert input

Do you want to get featured on the article as one of the authors with dofollow backlink to your website? 

Razširi članek s svojim strokovnim mnenjem

Ali želite biti predstavljeni v članku kot eden od avtorjev s povratno povezavo dofollow do vaše spletne strani?