Vas skrbijo stroški zagonskega podjetja?

Startup paketi: 90 dni do prvega zaslužka

  • Vse kar potrebujete za začetek poslovanja.
  • Preverjeni sistemi in dobre prakse iz 8 let poslovanja združeni v 3 mesečni sprint.
  • Zmanjšanje stroškov s testiranje idej na trgu pred implementacijo.
  • Svetovanje glede sofinanciranja v slovenskem in avstrijskem startup ekosistemu.
  • BONUS: virtualna delavnica poslovnega coachinga.
  • BONUS: poslovno svetovanje še leto dni po zaključku projekta.
tridens logo
klimit logo

Imate idejo, katero bi radi spravili v pogon?

Želite ustanoviti svoje podjetje? Ste preobremenjeni z ogromno količino nalog, ki jih je treba opraviti? Niste prepričani o postavitvi robustnega sistema ali sploh ne veste, kje začeti? 

Z našimi strateškimi smernicami se lahko zanesete na preizkušene metode, ki lahko znatno zmanjšajo tveganje propada vašega startup podjetja.  Zagotavljamo, da so vsi vaši postopki, sistemi in operacije v celoti skladni z vsemi ustreznimi zakoni, s čimer odvzamemo skrbi z vaših ramen.

 

Samir, CEO of Klimit d.o.o.

“With the Kreativna agency, I completed the desired project and I am more than satisfied. I think that the website and automation at www.ir-panel.si speak for themselves.”

www.ir-panel.si

Aleš, CEO of Tridens d.o.o.

“Knowledge has no limits with Kreativna Agency. Their team is reliable, transparent and honest. We came to meeting with challenge and go from it with strategic approach to handle it.  

tridenstechnology.com

Startup paketi

Izkoristite polni potencial startup paketa s poudarkom na vizualni identiteti, razvoju spletnega MVP izdelka, poslovni in tržni strategiji ter gradnji blagovne znamke ustanoviteljev.

Startup eCommerce

Startup paket zasnovan posebej za pomoč ambicioznim spletnim trgovcem, da uresničijo svoje poslovne cilje! Ta paket ima vse, kar potrebujete, da popeljete vašo e-trgovine v višave.

Startup SaaS

Želite narediti revolucijo v industriji programske opreme kot storitve (SaaS)? Startup paket je prilagojen tako, da vam nudi orodja in strategije, ki jih potrebujete, da naredite svoj pečat. 

Startup Freelancer

Ste samostojni podjetnik, pripravljeni razširiti svoje podjetje in se uveljaviti kot iskan strokovnjak? Naš zagonski paket Freelancer je točno to, kar potrebujete za uspeh na konkurenčnem trgu. 

Startup eLearning

Najboljša rešitev za tiste, ki želijo ustvariti lastno spletno izobraževalno platformo! Samozavestno zaženite svoj eLearning startup in učencem zagotovite izjemno izobraževalno izkušnjo.

Začnite danes

Zgradimo skupaj nekaj uspešnega

Rezervirajte zastonj 30 min strateški klic

Da lahko zagotovimo kvaliteto storitve sprejemamo omejeno število projektov na mesec. Za april na voljo samo še eno mesto!

Pogosta vprašanja

Menimo, da smo zaradi kombinacije kakovostnih storitev, izkušenj in podpore strankam popolna izbira za vsak projekt. Strastno želimo svojim strankam zagotoviti najboljše možne rešitve, kar dokazuje naša 8-letna zgodovina uspešnih projektov. Prav tako ste lahko prepričani o naši predanosti vašemu projektu, saj si prizadevamo za trajne odnose z našimi strankami.

Uporabljamo kombinacijo strategije, podatkov in kreativnega razmišljanja, da zagotovimo uspeh vsakega projekta. Temeljito raziščemo strankin ciljni trg in industrijo, da bi oblikovali rešitev, ki bo ustrezala njihovim individualnim potrebam in presegla njihova pričakovanja. Naše stranke tudi obveščamo skozi celoten projekt, da zagotovimo najboljši možni končni rezultat.

Običajno od vas zahtevamo nekaj informacij, da lahko začnemo s postopkom, kot je jasna izjava o vaših ciljih, ocena vašega proračuna in vsi ustrezni dokumenti ali gradiva, ki nam lahko zagotovijo boljši vpogled v vaš projekt in ciljni trg.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
ortodent logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo

Zadnji startup nasveti