Ni časa in znanja za uvajanje novega zaposlenega?

Vodeni zunanji IT kader

  • Brez dodatnih skrbi. Poskrbimo za onboarding, management in ostale procese.
  • Brezplačni pilotni projekt za testiranje kakovosti storitev.
  • Implementacija varnostnih politik in protokolov za varno izmenjavo podatkov.
  • BONUS: virtualna delavnica za raziskavo potrebnih znanj zunanje ekipe.
  • BONUS: svetovanje glede IT arhitekture, procesov in uporabnih tehnologij.
tridens logo
klimit logo

Vam se iskanje popolnega kadra zdi nemogoče?

Poskrbeti, da ima nekdo prave veščine, ustrezno razpoložljivost in pravi odnos, je velik zalogaj! Porabili smo leta za iskanje, preverjanje in outsourcing izvajalcev ter izpopolnili celoten postopek. Vemo, katere karakteristike lastniki agencij iščejo, in vemo, kako poskrbeti, da je kandidat na ravni strokovnih znanj, ki jih potrebujete.

Samir, CEO of Klimit d.o.o.

“With the Kreativna agency, I completed the desired project and I am more than satisfied. I think that the website and automation at www.ir-panel.si speak for themselves.”

www.ir-panel.si

Aleš, CEO of Tridens d.o.o.

“Knowledge has no limits with Kreativna Agency. Their team is reliable, transparent and honest. We came to meeting with challenge and go from it with strategic approach to handle it.  

tridenstechnology.com

Razširite svojo interno ekipo

WordPress razvijalec

Ste naveličani iskanja dobrega WordPress razvijalca, ki je zanesljiv, se drži rokov in ima potrebna znanja? Od razvoja vtičnikov do implementacije pixel-perfect dizajnov. Izbirate lahko med različnim nivojem znanj in časovne dosegljivosti.

JavaScript razvijalec

Razvijate spletno aplikacijo ali imate v mislih razvoj MVP izdelka, za potrditev vaše ideje na trgu ali iskanju product-market fita? Naši razvijalci vam lahko pomagajo, pri gradnji spletne aplikacije z uporabo tehnologij kot so: Vue.js, React, GraphQl,..

Virtualni asistent

Načrtovanje sestankov, doseganje prodaje in spremljanje so administrativne naloge, katere lahko hitro zapolnijo velik del dneva in poberejo večino energije in motivacije. Prepustite takšne naloge virtualnemu asistentu. 

Web dizajner

Vam je dovolj generičnih dizajnov iz Canve? Se vam zdi, da potrebujete nekaj kar bolj paše k vašemu podjetju in karakterju? Potrebujete dizajne parkrat na teden ampak vseeno premalo za zaposlitev? Preverite reference naših dizajnerjev in se odločite za najbolj primernega.

Tekstopisec

Ali ste utrujeni od čakanja na besedila iz strani vaših strank? Ali želite ustvariti potencialno vsebino zase in za svoje stranke, vendar nimate časa, da bi jo napisali sami? Ali iščete tekstopisca, ki je sposoben z besedami in ima oko za podrobnosti?

Marketing asistent

Načrtovanje kampanj, poročanje strankam, doseganje ciljev kampanje in optimizacija so administrativne naloge marketerjev, katere lahko enostavno delegirate in se raje fokusirate na strategije vaših strank, izvedbo pa pustite našim asistentom. 

Začnite danes

Izboljšajmo konkurenčno prednost vašega podjetja.

Rezervirajte zastonj 30 min strateški klic

Da lahko zagotovimo kvaliteto storitve sprejemamo omejeno število projektov na mesec. Za maj na voljo samo še eno mesto!

Pogosta vprašanja

Zunanje izvajanje IT je dogovor, pri katerem organizacija najame zunanjega ponudnika za upravljanje operacij in storitev IT. Ponudnik se lahko specializira za eno ali več področij ali panog, kot so razvoj programske opreme, spletno oblikovanje, upravljanje podatkov in IT infrastruktura. Ponudnik prevzame odgovornost za ustvarjanje, implementacijo in upravljanje storitev in sistemov.

Prednosti zunanjega izvajanja IT vključujejo prihranke pri stroških, dostop do strokovnega znanja in tehnologije, večjo učinkovitost, izboljšane storitve za stranke in dostop do širšega globalnega bazena talentov.

Tveganja, povezana z zunanjim izvajanjem IT, vključujejo operativno tveganje, varnostno tveganje, izpade storitev, pogodbene spore ter potrebo po spoštovanju lokalne in mednarodne zakonodaje.

Najboljši način za izbiro zunanjega ponudnika IT je primerjava zmogljivosti in cen različnih podjetij, ocena varnostnih ukrepov ponudnika ter upoštevanje ponujenih storitev in podpore za stranke.

Koraki za zagotovitev uspešnega zunanjega izvajanja IT vključujejo prepoznavanje posebnih potreb in ciljev, ustvarjanje in dokumentiranje jasnega seznama želenih storitev in rezultatov, raziskovanje in ocenjevanje potencialnih ponudnikov, razvoj celovite pogodbe in načrtovanje operativnega časovnega načrta.

Storitve Whitelabel se nanašajo na storitve in programsko opremo, ki jih razvije zunanje podjetje in jih nato označi z logotipom in imenom stranke. Primeri storitev z belimi oznakami vključujejo spletna mesta, mobilne aplikacije, razvoj programske opreme, spletne storitve, IT podporo in upravljanje podatkov.

Razvoj WordPressa je proces gradnje in upravljanja vsebine spletnega mesta z uporabo WordPressa, odprtokodne platforme in sistema za upravljanje vsebine.

Razvoj JavaScripta je proces kodiranja in izdelave spletnih aplikacij z jezikom JavaScript.

Pisanje besedil ali tekstopisje (angl. copywriting) je proces raziskovanja in ustvarjanja marketinškega gradiva, kot so oglasi, brošure, glasila, blogi, sporočila za javnost in drugo promocijsko ali izobraževalno gradivo.

Virtualni asistent je posameznik, ki nudi administrativne, kreativne in tehnične storitve strankam na daljavo, z uporabo lastnega računalnika in programskih orodij.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
ortodent logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo

Zadnji IT nasveti

Potrebujete pomoč pri IT zunanjem izvajanjem?