Dizajn. To, kar vidimo in čutimo.

Dandanes nas spremlja dizajn povsod okoli nas. Področja dizajna so se v digitalnem svetu zadnja leta, kar razširila. Tako, več ne obstaja samo spletni dizajner. Ampak se je to razdelilo na več področij, saj se le tako lahko popolnoma prepustiš problemu, ki ga rešuješ.

Web Dizajn

Neskončno število ljudi danes postavlja spletna mesta. Za to obstajajo različni razlogi. Ne glede na vaš razlog, zakaj želite vzpostaviti svoje spletno mesto, je pomembno vedeti, da se boste na trgu predstavljali z ostalo konkurenco. Torej to pomeni, da če boste hoteli izstopati iz množice, boste morali opraviti veliko dela. Naj vam mi pomagamo pri tem!

UI Dizajn

Oblikovanje uporabniškega vmesnika (UI Dizajn) je postopek izdelave vizualnega vmesnika spletne, namizne ali mobilen aplikacije  s poudarkom na videzu ali slogu. Cilj oblikovalcev je ustvariti modele, ki jih bodo uporabniki vzeli kot preproste in prijetne. Oblikovanje uporabniškega vmesnika se ponavadi nanaša na grafične uporabniške vmesnike, vključuje pa tudi druge, na primer tiste, ki delujejo z glasom.

“The alternative to good design is always bad design. There is no such thing as no design.”
– Adam Judge

UX Dizajn

Oblikovanje uporabniške izkušnje (UX Design) so metode za oblikovanje procesov, ki jih uporabljajo UX dizajneri za ustvarjanje odličnih izdelkov, ki uporabnikom zagotavljajo koristne in ustrezne izkušnje. To vključuje zasnovo celotnega postopka pridobivanja in integracije izdelka, vključno z vidiki blagovne znamke, oblikovanja, uporabnosti in funkcije.

Logo Dizajn

Logotip mora sporoča osebnost vaše blagovne znamke. Izbira logotipa bo imela velik vpliv na prvi vtis, ki ga bo ustvarilo vaše podjetje. Logotip bo strankam zagotovil vizualne informacije o vaši blagovni znamki in jim dal vedeti, ali jim ustreza.

Ne potrebujete storitev?

Najemite osebo,
brez stroškov zaposlitve!

Zakup delovnih ur

Vam manjka pri vašem projektu pol osebe? Imate nedokončan projekt, za katerega nimate časa? Za vas izberemo najbolj primerne agilne freelancerje, za iskano nalogo. Integrirajte nas enostavno v vaše procese.

Študije primerov

Oglaševalska kampanja za zagonsko platformo Zmartup​

Vpliv socialnega oglaševanja na pridobivanje zagonskega kapitala za Avstrijsko FinTech platform Zmartup.

IMPRESSIONS: >3 000 000
ROAS: 25
FUNDED: >200.000e

Digitalizacija kolesarskih poti in pešpoti Visit Haloze​

Z vami bomo delili kako smo digitalizirali več kot 700km turističnih poti in več kot 80 geotočk po Halozah ter jih združili v pregledno aplikacijo.

OPENSTREETMAP: >700km
GEO TOČKE: 83
REALIZACIJA: 100% 

Razvoj blagovne znamke Domača lekarna

Kako smo razvili vizualno podoba, ki ima občutek povezanosti z naravo. Vpliv blagovne znanje na potrošnika je bila dosežena.

LANDING PAGE VISITS: >3000
 CPM: -17%
LIFT RATE: +30%

Zaupali so nam

Potrebujete pomoč glede dizajna?