Dizajn. To, kar vidimo in čutimo.

Dandanes nas spremlja dizajn povsod okoli nas. Področja dizajna so se v digitalnem svetu zadnja leta, kar razširila. Tako, več ne obstaja samo spletni dizajner. Ampak se je to razdelilo na več področij, saj se le tako lahko popolnoma prepustiš problemu, ki ga rešuješ.

Web Dizajn

Neskončno število ljudi danes postavlja spletna mesta. Za to obstajajo različni razlogi. Ne glede na vaš razlog, zakaj želite vzpostaviti svoje spletno mesto, je pomembno vedeti, da se boste na trgu predstavljali z ostalo konkurenco. Torej to pomeni, da če boste hoteli izstopati iz množice, boste morali opraviti veliko dela. Naj vam mi pomagamo pri tem!

UI Dizajn

Oblikovanje uporabniškega vmesnika (UI Dizajn) je postopek izdelave vizualnega vmesnika spletne, namizne ali mobilen aplikacije  s poudarkom na videzu ali slogu. Cilj oblikovalcev je ustvariti modele, ki jih bodo uporabniki vzeli kot preproste in prijetne. Oblikovanje uporabniškega vmesnika se ponavadi nanaša na grafične uporabniške vmesnike, vključuje pa tudi druge, na primer tiste, ki delujejo z glasom.

“The alternative to good design is always bad design. There is no such thing as no design.”
– Adam Judge

UX Dizajn

Oblikovanje uporabniške izkušnje (UX Design) so metode za oblikovanje procesov, ki jih uporabljajo UX dizajneri za ustvarjanje odličnih izdelkov, ki uporabnikom zagotavljajo koristne in ustrezne izkušnje. To vključuje zasnovo celotnega postopka pridobivanja in integracije izdelka, vključno z vidiki blagovne znamke, oblikovanja, uporabnosti in funkcije.

Branding

Identiteta blagovne znamke je zbirka vseh elementov, ki jih podjetje ustvari za prikaz prave slike s svojim potrošnikom. Identiteta blagovne znamke se razlikuje od “podobe blagovne znamke” in “blagovne znamke”, čeprav se ti izrazi včasih obravnavajo kot zamenljivi.

O dizajnu na blogu

V novem letu, Vam želimo, da bo vaš čas čim bolje organiziran in optimiziran. Veselje vam in vašim najbližjim pa vas naj zraven tega spremlja.

Preberi več

Večina uporabnikov spleta se v nekaj sekundah odloči, ali bo brskala po vaši strani ali zapuščala zavihek in poiskala drugje.

Preberi več
Ko brskamo po spletu večkrat naletimo na spletne strani, ki so nam vizualno všeč in na kakšne, ki nam niso najbolj. Ste se vprašali mogoče zakaj je temu tako?

Preberi več

Potrebujete pomoč glede dizajna?