Želite sami postaviti WordPress spletno stran?

WordPress tečaj za posameznike

  • 8 urni individualni virtualni WordPress tečaj prilagojen vašemu znanju in ideji s prilagodlijvimi termini.
  • Delujoča WordPress stran postavljena s pomočjo večletnega strokovnjaka za WordPress razvoj.
  • BONUS: Elementor PRO doživljenska naročnina.
  • BONUS: brezplačno letno gostovanje.
tridens logo
klimit logo

Za koga je primeren WordPress tečaj?

Tečaj WordPress smo zasnovali tako, da lahko poskrbimo za vsakogar, ki se zanima za učenje osnov ustvarjanja spletnega mesta in upravljanja vsebine, hkrati pa širi svoje možnosti kreativnega izražanja. 

Ne glede na to, ali ste nadebudni podjetnik, ki želi ustvariti lastno spletno stran, ali strokovnjak na področju marketinga ali grafičnega oblikovanja, naš tečaj je prilagojen vašim potrebam.

Martina, UX oblikovalka

“Prepoceni za ponudbo na trgu. 150 evrov za webinar, kjer gledaš YouTube posnetke. Tukaj pa dedicated strokovnjak, ki je na voljo za vprašanja takoj ko se kaj zatakne. Neprecenljivo!”

Damjan, marketing svetovalec

“Pred tečajem nisem imel pomisleka, ker Nejca poznam že en čas iz kroga lokalnih športnikov.  Vendar je vseeno presegel pričakovanja z svojo profesionalnostjo in podporo.

Kaj vse vsebuje tečaj izdelave WordPress spletne strani?

Cilj tečaja je postaviti dobro zasnovano, visoko zmogljivo in optimizirano WordPress spletno strani, ki je usklajena z vašimi poslovnimi cilji. Naučili se boste kako namestiti WordPress in kako izbrati prave vtičnike za potrebne funkcionalnosti spletnega mesta. Naučili se boste tudi kako slediti dobrim smernicam SEO in kako zagotoviti, da bo spletna stran lepo vidna in se hitro nalagala na vseh napravah. 

 

1. Namestitev sistema WordPress

2. Vizualni urejevalnik Elementor

3. Optimizacija spletne strani

4. Napredno urejanje

5. Redno vzdrževanje

strani
Investirajte v znanje

Postavimo spletno stran za vaše podjetje že za 299€‎

Rezervirajte termin za virtualni tečaj

V roku 24 ur vam javimo za proste termine. Da pa lahko zagotovimo kvaliteto storitve izvajamo omejeno število tečajev na mesec. Za april na voljo samo še eno mesto!

Vprašanja o WordPress tečaju

Zraven poplave agencij, ki ponujajo WordPress tečaje, se je zelo težko odločiti za najboljšo izbiro. Ponavadi je glavni faktor izbire cena. Vendar je to prva napaka, ki jo znanja željan posameznik naredi. 

Za dobro izkušnjo in nivo znanja je definitivno potrebno izbrati tečaj, ki je prilagojen vam in samo vam. Individualni tečaj, ki ima poudarek na praktičnem pristopu je dokazano najboljši izkupiček za vaš vložek časa in denarja.

Naš tečaj WordPress ponuja vrsto dragocenih rezultatov. Z obiskom tečaja boste dobro razumeli platformo WordPress, njene lastnosti in funkcionalnosti. To znanje vam bo omogočilo izdelavo in prilagajanje spletnih strani glede na vaše edinstvene zamisli in cilje. Ne samo, da se boste naučili načel spletnega oblikovanja za ustvarjanje vizualno privlačnih in uporabniku prijaznih spletnih mest, ampak boste odkrili tudi najboljše prakse za optimizacijo delovanja spletnega mesta. To lahko vodi do izboljšanih uvrstitev v iskalnikih, povečanega prometa na spletnem mestu in višjih stopenj konverzije.Naš tečaj se osredotoča tudi na ustvarjanje vsebine ter vas uči, kako učinkovito objaviti, organizirati in posodobiti vsebino vašega spletnega mesta. Naučili se boste, kako ohraniti dinamično in privlačno spletno prisotnost. Poleg tega so poudarjene tehnike odzivnega spletnega oblikovanja, ki zagotavljajo, da bodo vaša spletna mesta videti odlično na vseh napravah in velikostih zaslona. Tako bo vaša vsebina dostopna in vizualno privlačna za obiskovalce, ki uporabljajo namizne računalnike, tablice in mobilne naprave.Na splošno boste po zaključku našega tečaja WordPress pridobili samozavest in usposobljenost za ustvarjanje profesionalnih in učinkovitih spletnih mest. Svoje ideje, storitve ali izdelke boste učinkovito posredovali ciljni publiki in pustili trajen vtis.

Tečaj vodi diplomirani inženir informatike in tehnologij komuniciranja Nejc Rodošek, ki je dolgoletni spletni razvijalec za tehnološka podjetja.  Izdelal je ogromno spletnih strani in trgovin ter seveda WordPress tem in vtičnikov za različna slovenska podjetja in podjetja izven meja. Zaradi širokega spektra znanj in aktivnega sodelovanja v slovenskem in avstrijskem startup ekosistemu, lahko pomaga z z praktičnimi nasveti za izboljšanje učinkovitosti poslovanja .

Vsekakor! Naš tečaj WordPress je zelo priporočljiv za začetnike. Zavedamo se, da je začetek iz nič lahko zastrašujoč, zato je naš tečaj zasnovan tako, da je začetnikom prijazen. Vodili vas bomo skozi postopek korak za korakom in zagotovili, da boste razumeli temeljne koncepte in tehnike ustvarjanja spletnega mesta WordPress.

Tudi če nimate predhodnih izkušenj ali tehničnega znanja, vam bo naš tečaj zagotovil trdne temelje za uporabo WordPressa. Pokrivali bomo osnove, kot so postavitev vašega spletnega mesta, prilagajanje tem in dodajanje vsebine. Ko boste napredovali skozi tečaj, bomo postopoma uvajali naprednejše teme, kar vam bo omogočilo, da boste postopoma razširili svoje veščine in znanje.

Ne glede na to, ali ste popoln začetnik ali nekdo z minimalnim tehničnim znanjem, je naš tečaj WordPress odlično izhodišče, da se naučite, kako učinkovito graditi in upravljati spletna mesta. Že kot začetnik boste lahko pridobili potrebna znanja in veščine za ustvarjanje lastne profesionalne spletne strani.

Tečaj poteka v petih sklopih po dve šolski uri. Vsak termin je prilagojen posamezniku. Po pogovoru ocenimo potreben čas med posameznimi sklopi in rezerviramo termine, ki odgovarjajo obema stranema. 

Da postane spletno mesto dobro, je v njega potrebno vložiti kar nekaj časa. Največ časa ne pobere izdelava spletne strani ampak pisanje vsebin, ustvarjanje ponudb in promoviranje poslovanja. Zato bo za stvari, kot je vsebina, foto material, ideja in najvsezadnje same storitve odgovornost posameznika. Med posameznimi  sklopi bo dovolj časa za ureditev razpisanih nalog.

Če niste zadovoljni s tečajem lahko preprosto zahtevate denar nazaj po zaključku tečaja. 

Tečaj lahko pričakujete izveden v roku tedna dni.

Na voljo je tudi napredni tečaj za WordPress. Za več informacij nas prosimo kontaktirajte.

Na voljo je tudi tečaj za podjetja in večje skupine. Za več informacij nas prosimo kontaktirajte.

WordPress je priljubljen in široko uporabljen sistem za upravljanje vsebine (CMS), ki uporabnikom omogoča preprosto ustvarjanje in upravljanje spletnih mest. Je prilagodljiva in uporabniku prijazna platforma, ki poenostavi postopek izdelave spletnega mesta tudi za posameznike z malo ali nič znanja o kodiranju ali tehničnem znanju.

WordPress ponuja vrsto funkcij in funkcionalnosti, zaradi katerih je idealna izbira za izdelavo različnih vrst spletnih mest, kot so spletni dnevniki, poslovna spletna mesta, trgovine za e-trgovino, portfelji in drugo. Zagotavlja uporabniku prijazen vmesnik, kjer lahko uporabniki preprosto dodajajo, urejajo in organizirajo vsebino svojega spletnega mesta, vključno z besedilom, slikami, videoposnetki in drugimi multimedijskimi elementi.

Ena od ključnih prednosti WordPressa je njegova obsežna knjižnica tem in vtičnikov. Teme določajo celotno zasnovo in postavitev vašega spletnega mesta, kar vam omogoča, da prilagodite njegov videz. Po drugi strani pa vtičniki razširijo funkcionalnost vašega spletnega mesta in vam omogočajo dodajanje funkcij, kot so kontaktni obrazci, integracija družbenih medijev, optimizacija iskalnikov in še veliko več.

Elementor je priljubljen in zmogljiv vtičnik za vizualno urejanje strani na platformi WordPress. Uporabnikom omogoča ustvarjanje  prilagodljivih spletnih mest brez kodiranja ali tehničnega znanja.

Z Elementorjem lahko ustvarite strani svojega spletnega mesta tako, da preprosto povlečete in spustite vnaprej oblikovane elemente in pripomočke na stran. Ti elementi vključujejo naslove, besedilne bloke, slike, videe, gumbe, obrazce in drugo. Videz, postavitev in funkcionalnost vsakega elementa lahko prilagodite svojim željam in zahtevam.

Elementor ponuja uporabniku prijazen in intuitiven vmesnik, zaradi česar je dostopen tako začetnikom kot izkušenim uporabnikom. Ponuja funkcijo predogleda v živo, ki vam omogoča, da vidite svoje spremembe v realnem času, ko oblikujete in urejate svoje spletno mesto. To odpravlja potrebo po nenehnem preklapljanju med načinoma urejanja in predogleda.

Elementor združljiv s številnimi drugimi vtičniki in temami WordPress, kar zagotavlja prilagodljivost in združljivost z vašo obstoječo nastavitvijo spletnega mesta. Brezhibno se integrira z ekosistemom WordPress, kar vam omogoča, da dodatno razširite funkcionalnost vašega spletnega mesta.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
ortodent logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo

Zadnji WordPress nasveti

Kaj je woocommerce?

Kaj je Woocommerce?

Woocommerce je brezplačen vtičnik za WordPress, ki omogoča enostavno in učinkovito ustvarjanje in upravljanje spletnih trgovin. Z več kot 5…

Potrebujete WordPress tečaj za skupino?