Problem zanesljivosti spletnih strani?

Vzdrževanje spletne strani

  • Dnevne varnostne kopije in posodobitve.
  • Monitoring vizualnih in strežniških napak.
  • Avtomatsko testiranje obrazcev.
  • Napake odpravimo najkasneje v 24 urah.
  • BONUS: brezplačna vzpostavitev sistema vzdrževanja.
  • BONUS: breplačna povrnitev v prvotno stanje v primeru vdora.
Vzdrževanje spletnih strani pomembnost
tridens logo
klimit logo
storitve razvoj

Zakupite mesečni ali letni paket - brez skritih stroškov!​

Izgled spletne strani ali trgovine spet polomljen? Obrazec na spletni ne deluje? So vam vdrli v WordPress stran? So vam res potrebne te skrbi?

Ker je vodenje podjetja že dovolj velika skrb, ne potrebujete še ene. Paretovo pravilo pravi, da le 20% truda naredi 80% uspeha. Zato se fokusirajte na prave stvari. Prepustite vzdrževanje spletnih strani in trgovin nam.

Individualni zakup aplikacij za izvajanje omenjenih aktivnostih vzdrževanja vas lahko pride na mesec več kot 100 EUR (BrowserStack, BackWPup, Autify).

Samir, CEO of Klimit d.o.o.

“With the Kreativna agency, I completed the desired project and I am more than satisfied. I think that the website and automation at www.ir-panel.si speak for themselves.”

www.ir-panel.si

Aleš, CEO of Tridens d.o.o.

“Knowledge has no limits with Kreativna Agency. Their team is reliable, transparent and honest. We came to meeting with challenge and go from it with strategic approach to handle it.  

tridenstechnology.com

Paketi vzdrževanja že od 37€‎

Po spoznavalnem klicu začnemo z analizo in pripravo strategije za dosego ciljev. Kot full-service agencija vam ponudimo tudi implementacijo in outsourcing različnih potreb vašega podjetja. V primeru sklenjenega letnega vzdrževanja vam pripadata dva bonusa.

BONUS 1: Brezplačna vzpostavitev sistema vzdrževanja kot je. monitoring vizualnih in strežniških napak, avtomatske varnostne posodobitve in začetni varnostni pregled celotnega sistema (v vrednosti 329 €).

BONUS 2: Brezplačna povrnitev v prvotno stanje v primeru vdora. Čiščenje posledic na strežniku in podrobni nadzor sprememb datotek še naslednji mesec. (v vrednosti 799 €)

strani
Začnite danes

Izboljšajmo stabilnost spletne strani vašega podjetja.

Rezervirajte zastonj 30 min strateški klic

Da lahko zagotovimo kvaliteto storitve sprejemamo omejeno število projektov na mesec. Za april na voljo samo še eno mesto!

Pogosta vprašanja

Posodabljanje vašega spletnega mesta je bistvenega pomena pri vzdrževanju spletnih strani in trgovin in nasploh v današnjem digitalnem svetu. Pustite skrbi z rednimi posodobitvami in kompatibilnostjo vtičnikom nam. Z vzdrževanjem, ki ga nudimo ste lahko prepričani, da je vaše spletno mesto vedno posodobljeno, tako da se lahko osredotočite na vodenje svojega podjetja.

Zagotovite, da vaše spletno mesto deluje vedno optimalno in je v vrhunski formi  brez napak. Z našim monitoring sistemom vizualnih in strežniških napak bo vaše spletno mesto vedno učinkovito. Naši redni pregledi vzdrževanja odkrivajo in identificirajo vse težave, ki bi lahko vplivale na uporabniško izkušnjo. Te napake tudi hitro in učinkovito odpravimo.

Zagotavljamo redne varnostne preglede spletnega mesta, da zagotovimo, da je vaše spletno mesto posodobljeno in varno. Spremljamo ranljivosti in kakršno koli zlonamerno dejavnost karseda hitro uredimo. Z rednim spremljanjem varnosti v našem vzdrževanju ste lahko prepričani, da je vaša spletna stran ali spletna trgovina varna in zanesljiva.

Redno varnostno kopiranje spletnega mesta je ključ do zagotavljanja varnosti vaših podatkov. Z rednimi varnostnimi kopijami ste lahko mirni, saj veste, da je vaše spletno mesto zaščiteno pred kakršno koli nepričakovano izgubo podatkov. Poskrbite za mir in zavarujte podatke svojega spletnega mesta z rednimi varnostnimi kopijami.

Uporabite lahko različna orodja kot so BrowserStack za preverjanje vizualnih napak, BackWPup za izvajanje zanesljivih rednih backupov in Autify za avtomatsko testiranje spletnih strani.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
ortodent logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo

Zadnji nasveti o vzdrževanju spletnih strani

Potrebujete pomoč pri vzdrževanju spletnih strani?