Problem zanesljivosti spletnih strani?

Vzdrževanje spletne strani

  • Dnevne varnostne kopije in posodobitve.
  • Monitoring vizualnih in strežniških napak.
  • Avtomatsko testiranje obrazcev.
  • Napake odpravimo najkasneje v 24 urah.
  • BONUS: brezplačna vzpostavitev sistema vzdrževanja.
  • BONUS: svetovanje o dobrih praksah in varnostnih rešitvah.
Vzdrževanje spletnih strani pomembnost
tridens logo
klimit logo
storitve razvoj

Zakupite mesečni ali letni paket - brez skritih stroškov!​

Izgled spletne strani ali trgovine spet polomljen? Obrazec na spletni ne deluje? So vam vdrli v WordPress stran? So vam res potrebne te skrbi?

Ker je vodenje podjetja že dovolj velika skrb, ne potrebujete še ene. Paretovo pravilo pravi, da le 20% truda naredi 80% uspeha. Zato se fokusirajte na prave stvari. Prepustite vzdrževanje spletnih strani in trgovin nam.

Individualni zakup aplikacij za izvajanje omenjenih aktivnostih vzdrževanja vas lahko pride na mesec več kot 100 EUR (BrowserStack, BackWPup, Autify).

Samir, CEO of Klimit d.o.o.

“With the Kreativna agency, I completed the desired project and I am more than satisfied. I think that the website and automation at www.ir-panel.si speak for themselves.”

www.ir-panel.si

Aleš, CEO of Tridens d.o.o.

“Knowledge has no limits with Kreativna Agency. Their team is reliable, transparent and honest. We came to meeting with challenge and go from it with strategic approach to handle it.  

tridenstechnology.com

Paketi vzdrževanja že od 37€‎

Po spoznavalnem klicu začnemo z analizo in pripravo strategije za dosego ciljev. Kot full-service agencija vam ponudimo tudi implementacijo in outsourcing različnih potreb vašega podjetja. V primeru sklenjenega letnega vzdrževanja vam pripadata dva bonusa.

BONUS 1: Brezplačna vzpostavitev sistema vzdrževanja kot je. monitoring vizualnih in strežniških napak, avtomatske varnostne posodobitve in začetni varnostni pregled celotnega sistema (v vrednosti 329 €).

BONUS 2: Brezplačno svetovanje in priporočila o dobrih praksah, ki jih podobna podjetja uporabljajo, svetovanje o varnostnih rešitvah in obvestila ob spremembi zakonodaje. (v vrednosti 799 €)

strani
Začnite danes

Izboljšajmo stabilnost spletne strani vašega podjetja.

Rezervirajte zastonj 30 min strateški klic

Da lahko zagotovimo kvaliteto storitve sprejemamo omejeno število projektov na mesec. Za december na voljo samo še eno mesto!

Pogosta vprašanja

Posodabljanje vašega spletnega mesta je bistvenega pomena pri vzdrževanju spletnih strani in trgovin in nasploh v današnjem digitalnem svetu. Pustite skrbi z rednimi posodobitvami in kompatibilnostjo vtičnikom nam. Z vzdrževanjem, ki ga nudimo ste lahko prepričani, da je vaše spletno mesto vedno posodobljeno, tako da se lahko osredotočite na vodenje svojega podjetja.

Zagotovite, da vaše spletno mesto deluje vedno optimalno in je v vrhunski formi  brez napak. Z našim monitoring sistemom vizualnih in strežniških napak bo vaše spletno mesto vedno učinkovito. Naši redni pregledi vzdrževanja odkrivajo in identificirajo vse težave, ki bi lahko vplivale na uporabniško izkušnjo. Te napake tudi hitro in učinkovito odpravimo.

Zagotavljamo redne varnostne preglede spletnega mesta, da zagotovimo, da je vaše spletno mesto posodobljeno in varno. Spremljamo ranljivosti in kakršno koli zlonamerno dejavnost karseda hitro uredimo. Z rednim spremljanjem varnosti v našem vzdrževanju ste lahko prepričani, da je vaša spletna stran ali spletna trgovina varna in zanesljiva.

Redno varnostno kopiranje spletnega mesta je ključ do zagotavljanja varnosti vaših podatkov. Z rednimi varnostnimi kopijami ste lahko mirni, saj veste, da je vaše spletno mesto zaščiteno pred kakršno koli nepričakovano izgubo podatkov. Poskrbite za mir in zavarujte podatke svojega spletnega mesta z rednimi varnostnimi kopijami.

Uporabite lahko različna orodja kot so BrowserStack za preverjanje vizualnih napak, BackWPup za izvajanje zanesljivih rednih backupov in Autify za avtomatsko testiranje spletnih strani.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
ortodent logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo

Zadnji nasveti o vzdrževanju spletnih strani

Spremljanja vizualnih in strežniških napak spletne strani

Pomembnost rednih varnostih kopij spletnega mesta

Spletna stran ali spletna trgovina je naša digitalna identiteta, ustvarjena za komuniciranje naših storitev, produktov in drugih informacij s svetom. Zato je zelo pomembno, da redno varnostno kopiramo vsebino naše spletne strani ali spletne trgovine. Varna kopija nam daje varno pot do varnega obnovitvenega toka, da lahko svojo spletno stran ali trgovino vrnete na želeno…

Redne posodobitve sistema WordPress

Redne posodobitve sistema WordPress

WordPress je eden najbolj priljubljenih sistemov za ustvarjanje spletnih strani. In posodabljanje tega sistema je izredno pomembno za zagotovitev, da vaša spletna stran deluje kot mora. Posodobitve WordPressa pomagajo ohraniti varnost in zagotoviti, da se vaša spletna stran nenehno izboljšuje. Zakaj so redne posodobitve WordPressa tako pomembne? Posodobitve WordPressa so izredno pomembne, saj lahko namestite…

Spremljanja vizualnih in strežniških napak spletne strani

Spremljanja vizualnih in strežniških napak spletne strani

Internet je postal ključni del vsakega poslovanja. Vsaka spletna stran, ki jo ustvarite, mora biti nenehno vzdrževana in preverjana za morebitne napake. Brez rednega preverjanja in nadzora lahko napake vplivajo na vašo spletno stran na več načinov, kar lahko vodi do nezadovoljstva obiskovalcev in strank ter posledično do izgube prihodkov. Zato je izredno pomembno, da…

Potrebujete pomoč pri vzdrževanju spletnih strani?