S kreativnim razmišljanjem do inovativnosti

Tečaj kreativnega razmišljanja

  • 8 urni virtualni tečaj kreativnega razmišljanja po smernicah svetovno priznanega kreativnega misleca Edward De Bono.
  • Ogrodje z enostavno sledljivim seznamom za iskanje kreativnih in inovativnih idej.
  • BONUS: Povzetek knjig Edward De Bono (Lateral thinking, Parallel Thinking, 6 Thinking Hats)
  • BONUS: brezplačno svetovanje še leto dni po delavnici.
tridens logo
klimit logo

Za koga je primeren tečaj?

Ne glede na to, ali ste izkušen strokovnjak, ki išče sveže ideje, ali radovedna duša, ki hrepeni po raziskovanju svoje ustvarjalne strani, je ta delavnica vaša najboljša vstopnica za izkoriščanje potenciala vaše domišljije.

Torej, če ste podjetnik, ki želi revolucionirati svoje podjetje, tržnik, ki išče genialne kampanje, pisec, ki želi ustvariti očarljive zgodbe, umetnik, ki hrepeni po navdihu, ali inovator, ki išče revolucionarne rešitve, je ta delavnica za vas!

Martina, UX oblikovalka

“Prepoceni za ponudbo na trgu. 150 evrov za webinar, kjer gledaš YouTube posnetke. Tukaj pa dedicated strokovnjak, ki je na voljo za vprašanja takoj ko se kaj zatakne. Neprecenljivo!”

Damjan, marketing svetovalec

“Pred tečajem nisem imel pomisleka, ker Nejca poznam že en čas iz kroga lokalnih športnikov.  Vendar je nekako presegel pričakovanja z svojo profesionalnostjo in podporo.

Kaj vse vsebuje tečaj kreativnega razmišljanja?

1. Tehnike, ki spreminjajo um: potopite se v revolucionarna orodja za razmišljanje Edwarda de Bona, ki so bila izpopolnjena skozi desetletja, da prebijete miselne ovire in odprete nove miselne poti.

2. Aplikacije v resničnem svetu: raziščite praktične uporabe kreativnega razmišljanja v različnih panogah, s čimer zagotovite, da lahko te strategije takoj uvedete v vsakdanjem življenju in delu.

3. Navdušujoče študije primerov: Poglobite se v osupljive študije primerov priznanih ustvarjalnih mojstrov, se učite iz njihovih uspehov in neuspehov, da nadgradite svoja ustvarjalna prizadevanja.

4. Interaktivno sodelovanje: Prepustite se da vas predavatelj vodi skozi celoten proces. Cilj je ustvariti vzpodbudno okolje, ki neguje ustvarjalnost.

5. Sprostite svojega notranjega inovatorja: odkrijte, kako prepoznati in izkoristiti skrite priložnosti ter spremeniti izzive v odskočne deske do prelomnih rešitev.

strani
Investirajte v znanje

Odkrijte kreativnega genija v sebi že za 299€‎

Rezervirajte termin za virtualni tečaj

V roku 24 ur vam javimo za proste termine. Da pa lahko zagotovimo kvaliteto storitve izvajamo omejeno število tečajev na mesec. Za julij na voljo samo še eno mesto!

Vprašanja o tečaju

Zraven poplave agencij, ki ponujajo tečaje, se je zelo težko odločiti za najboljšo izbiro. Ponavadi je glavni faktor izbire cena. Vendar je to prva napaka, ki jo znanja željan posameznik naredi. 

Za dobro izkušnjo in nivo znanja je definitivno potrebno izbrati tečaj, ki je prilagojen vam in samo vam. Individualni tečaj, ki ima poudarek na praktičnem pristopu je dokazano najboljši izkupiček za vaš vložek časa in denarja.

Delavnica je zasnovana tako, da je vključujoča in koristna za posameznike vseh ravni izkušenj in ozadij. Ne glede na to, ali ste izkušen strokovnjak, ki želi še izboljšati svoje ustvarjalne sposobnosti, ali začetnik, ki želi raziskati svet inovativnega razmišljanja, vam lahko ta delavnica ponudi nekaj neprecenljivega.

Na delavnici Edward de Bono udeležence seznani z vrsto močnih miselnih tehnik, ki spodbujajo ustvarjalnost in spodbujajo inovativne ideje. Nekatere zajete posebne tehnike vključujejo “Šest klobukov za razmišljanje”, metodo, ki spodbuja vzporedno razmišljanje in različne perspektive, “Lateralno razmišljanje”, proces reševanja problemov s posrednimi in nekonvencionalnimi pristopi, “PO” (provokativna operacija) za izpodbijanje predpostavk, in “PMI” (plus, minus, zanimivo) za objektivno ocenjevanje idej. Ta orodja udeležencem omogočajo, da se osvobodijo tradicionalnih miselnih vzorcev, raziščejo nove možnosti in razvijejo sistematičen pristop k kreativnemu razmišljanju v različnih vidikih osebnega in poklicnega življenja.

Delavnica poteka virtualno skozi razpon 5 dni po 2 šolski uri.

Za udeležbo na virtualnem tečaju ni potrebno predznanje ali posebni predpogoji. Tečaj je zasnovan tako, da je dostopen in koristen za posameznike vseh ozadij in ravni izkušenj. Ne glede na to, ali ste začetnik, ki raziskuje svet kreativnega razmišljanja, ali izkušen posameznik, ki želi izboljšati svoje obstoječe spretnosti, boste našli dragocene vpoglede in praktična orodja za sprostitev svojega ustvarjalnega potenciala. Vse kar potrebujete, je odprt um, pripravljenost za učenje in želja po sprejemanju novih načinov razmišljanja!

Na voljo bodo povzetki njegovih 3 knjig  Lateral thinking, Parallel Thinking, 6 Thinking Hats.

Vsekakor! Virtualni tečaj o kreativnem razmišljanju vključuje različne privlačne praktične vaje in dejavnosti za krepitev tehnik. Te interaktivne vaje so skrbno zasnovane tako, da udeležencem nudijo praktične izkušnje pri uporabi orodij za kreativno razmišljanje v scenarijih iz resničnega sveta. S temi aktivnostmi bodo udeleženci pridobili zaupanje v svoje ustvarjalne sposobnosti in se naučili, kako te tehnike učinkovito uporabiti v osebnem in poklicnem življenju.

Poudarek delavnice na aktivnem učenju zagotavlja, da udeleženci ne le razumejo koncepte, ampak tudi razvijejo veščine za izkoriščanje celotnega potenciala svojih ustvarjalnih umov.

Tečaj presega individualno kreativno razmišljanje in se poglablja tudi v področja timske ustvarjalnosti. Edward de Bono priznava moč kolektivnega razmišljanja in moč različnih pogledov, ki se združujejo pri ustvarjanju inovativnih idej. Skozi celoten tečaj bodo udeleženci raziskovali tehnike in strategije, ki spodbujajo učinkovito timsko delo in  spodbujajo sodelovanje

Z razumevanjem, kako izkoristiti kolektivno inteligenco ekipe, bodo udeleženci opremljeni ne samo za uspeh v individualnih ustvarjalnih prizadevanjih, ampak tudi za uspeh v okoljih sodelovanja, zaradi česar bo delavnica obsežna izkušnja za kreativno rast posameznika in skupine.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
ortodent logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo

Potrebujete tečaj za skupino?