Želite sami optimizirati spletno stran za iskalnike?

SEO tečaj prilagojen posamezniku

  • 8 urni individualni virtualni SEO tečaj prilagojen vašemu znanju in situaciji s prilagodljivimi termini.
  • Naučite se optimizirati spletne strani s pomočjo dolgoletnega SEO strokovnjaka.
  • BONUS: WordPress vtičnik za spremljanje pozicij.
  • BONUS: Enostavno sledljiv seznam SEO optimizacije.
tridens logo
klimit logo

Za koga je primeren SEO tečaj?

Tečaj SEO smo zasnovali tako, da lahko poskrbimo za vsakogar, ki se zanima za učenje osnov on-site in offsite optimizacije spletnega mesta, hkrati pa širi svoje možnosti konkurenčnosti zaposlitve. 

Ne glede na to, ali ste nadebudni podjetnik, ki želi optimizirati lastno spletno stran, ali strokovnjak na področju marketinga ali spletnega razvoja, naš tečaj je prilagojen vašim potrebam.

Martina, UX oblikovalka

“Prepoceni za ponudbo na trgu. 180 eur za webinar, kjer gledaš YouTube posnetke. Tukaj pa dedicated strokovnjak, ki je na voljo za vprašanja takoj ko se kaj zatakne. Neprecenljivo!”

Damjan, marketing svetovalec

“Pred tečajem nisem imel pomisleka, ker Nejca poznam že en čas iz kroga lokalnih športnikov.  Vendar je vseeno presegel pričakovanja z svojo profesionalnostjo in podporo.

Kaj vse vsebuje tečaj SEO optimizacije spletnih strani?

Cilj tečaja je optimizirati vašo spletno stran in ustvariti vsebino strategije in pridobivanja povratnih povezav, ki je usklajena z vašimi poslovnimi cilji. Naučili se boste kako kako analizirati ključne besede in uporabo njih iz strani konkurence. Kako narediti tehnično analizo spletne strani in na kaj je potrebno paziti pri strukturi in vsebini spletne strani. Naučili se boste tudi kako slediti dobrim smernicam SEO in kako zagotoviti, da bo spletna stran se hitro nalagala na vseh napravah. 

 

 

1. Zgodovina SEO in osnove rangiranja strani

2. Analiza ključnih besed in konkurence

3. Tehnična analiza spletne strani

4. Optimizacija vsebine spletne strani (on-site SEO)

5. Pridobivanje povratnih povezav (off-site SEO)

strani
Investirajte v znanje

SEO optimizirajmo vašo spletno stran za 299€‎

Rezervirajte termin za virtualni tečaj

V roku 24 ur vam javimo za proste termine. Da pa lahko zagotovimo kvaliteto storitve izvajamo omejeno število tečajev na mesec. Za maj na voljo samo še eno mesto!

Vprašanja o SEO tečaju

Zraven poplave agencij, ki ponujajo SEO tečaje, se je zelo težko odločiti za najboljšo izbiro. Ponavadi je glavni faktor izbire cena. Vendar je to prva napaka, ki jo znanja željan posameznik naredi. 

Za dobro izkušnjo in nivo znanja je definitivno potrebno izbrati tečaj, ki je prilagojen vam in samo vam. Individualni tečaj, ki ima poudarek na praktičnem pristopu je dokazano najboljši izkupiček za vaš vložek časa in denarja.

Naš tečaj SEO ponuja vrsto dragocenih rezultatov. Z obiskom tečaja boste dobro razumeli osnove SEO optimizacije, potencial in dobre prakse. To znanje vam bo omogočilo optimiziranje spletnih strani glede na vaše edinstvene zamisli in cilje.  To lahko vodi do izboljšanih uvrstitev v iskalnikih, povečanega prometa na spletnem mestu in višjih stopenj konverzije.

Naš tečaj se osredotoča tudi na optimizirano ustvarjanje vsebine ter vas uči, kako učinkovito zastaviti vsebinsko strategijo. Naučili se boste, kako ohraniti dinamično in privlačno spletno prisotnost. Poleg tega so poudarjene tehnike pridobivanja povratnih povezav, ki zagotavljajo, da bodo vaša spletna mesta v očeh iskalnikov videti kot avtoriteta za specifično temo. 

Na splošno boste po zaključku našega tečaja SEO pridobili samozavest in usposobljenost za optimiziranje spletnih mest. Svoje ideje, storitve ali izdelke boste tako učinkovito spravili med prve strani Google rezultatov iskanja in pustili trajen spletni odtis.

Tečaj vodi diplomirani inženir informatike in tehnologij komuniciranja Nejc Rodošek, ki je dolgoletni spletni razvijalec za tehnološka podjetja.  Izdelal je ogromno spletnih strani in trgovin ter seveda WordPress tem in vtičnikov za različna slovenska podjetja in podjetja izven meja. Zaradi širokega spektra znanj in aktivnega sodelovanja v slovenskem in avstrijskem startup ekosistemu, lahko pomaga z z praktičnimi nasveti za izboljšanje učinkovitosti poslovanja .

Vsekakor! Naš tečaj SEO je zelo priporočljiv za začetnike. Zavedamo se, da je začetek iz nič lahko zastrašujoč, zato je naš tečaj zasnovan tako, da je začetnikom prijazen. Vodili vas bomo skozi postopek korak za korakom in zagotovili, da boste razumeli temeljne koncepte in tehnike optimizicije spletnega mesta.

Tudi če nimate predhodnih izkušenj ali tehničnega znanja, vam bo naš tečaj zagotovil trdne temelje za SEO optimizacijo. Pokrivali bomo osnove, kot so analiza ključnih besed in konkurence, tehnična analiza ter on-site in off-site optimizacija. Ko boste napredovali skozi tečaj, bomo postopoma uvajali naprednejše teme, kar vam bo omogočilo, da boste postopoma razširili svoje veščine in znanje.

Ne glede na to, ali ste popoln začetnik ali nekdo z minimalnim tehničnim znanjem, je naš tečaj SEO odlično izhodišče, da se naučite, kako učinkovito optimizirati in upravljati vsebino spletnega mesta. Že kot začetnik boste lahko pridobili potrebna znanja in veščine za optimiziranje lastne spletne strani.

Tečaj poteka v petih sklopih po dve šolski uri. Vsak termin je prilagojen posamezniku. Po pogovoru ocenimo potreben čas med posameznimi sklopi in rezerviramo termine, ki odgovarjajo obema stranema. 

Če niste zadovoljni s tečajem lahko preprosto zahtevate denar nazaj po zaključku tečaja. 

Tečaj lahko pričakujete izveden v roku tedna dni.

Na voljo je tudi napredni tečaj za SEO. Za več informacij nas prosimo kontaktirajte.

Na voljo je tudi tečaj za podjetja in večje skupine. Za več informacij nas prosimo kontaktirajte.

Optimizacija za iskalnike, znana tudi kot SEO, postaja vse bolj sestavni del učinkovite strategije spletnega trženja. SEO vključuje nabor tehnik in taktik, namenjenih izboljšanju vidnosti spletnega mesta v rezultatih iskanja. Z optimizacijo vsebine na spletni strani SEO zagotavlja, da je ta bolj vidna uporabnikom, ki v iskalnike vnesejo določene iskalne poizvedbe. 

Z izboljšanjem uvrstitve spletnega mesta na straneh z rezultati iskalnikov je SEO lahko učinkovit način za doseganje več ciljnih strank in povečanje konverzij.

SEO ali optimizacija iskalnikov lahko pomaga vašemu podjetju tako, da poveča vašo vidnost v spletu in pritegne organski promet na vaše spletno mesto. S kombinacijo raziskovanja ključnih besed in optimizacije vsebine na vašem spletnem mestu lahko SEO pomaga privabiti več kvalificiranih potencialnih strank na vaše spletno mesto. Poleg tega SEO pomaga zagotoviti, da vas stranke zlahka najdejo, ko vnesejo ustrezne iskalne izraze.

On-site optimizacija je pomemben del SEO načrta katere koli spletne strani. To je tisto, kar pomaga iskalnikom, kot je Google, določiti, kako vaše spletno mesto uvrstiti med iskalne rezultate, kar potencialnim strankam olajša iskanje pri ustreznih iskanjih. On-site optimizacija vključuje vrsto tehnik, ki zagotavljajo, da je vaše spletno mesto pripravljeno na indeksiranje in uvrstitev.

On-site optimizacija poskrbi, da so vaše spletne strani pravilno strukturirane. Strukturiranje vašega spletnega mesta pomeni vključitev naslovne oznake HTML za vsako stran, dodajanje opisov strani in naslovov strani, bogatih s ključnimi besedami. Poleg tega je potrebno zagotoviti, da vse notranje povezave delujejo pravilno in da se nanašajo na ustrezne strani.

Raziskava ključnih besed je drug pomemben del on-site optimizacije. Vključuje preučevanje ključnih besed in besednih zvez, ki jih potencialne stranke uporabljajo, ko iščejo blago in storitve, povezane z vašim podjetjem. Z raziskovanjem ustreznih ključnih besed in besednih zvez lahko na svojem spletnem mestu ustvarite vsebino in strani, za katere je verjetneje, da jih bodo pajki iskalnikov opazili in bodo tudi obiskane.

Dodajanje sveže vsebine na vaše spletne strani se lahko prav tako kategorizira kot on-site optimizacija. Objave na blogu, podporni članki ali celo ocene strank,  so lahko odlična pomoč Googlu pri razumevanju vsebine vašega spletnega mesta. 

Povratne povezave, znane tudi kot backlinki, so povezave, ki jih prejme spletna stran od druge spletne strani. Te povezave so zelo pomembne za SEO, saj služijo kot glavni pokazatelj kakovosti in avtoritete spletnih strani. Če ima spletna stran veliko kakovostnih povratnih povezav, to pomeni, da jo drugi uporabniki prepoznajo kot vir zanesljivih informacij. To je zelo pomembno za Google in druge iskalnike, saj bodo spletne strani z več povratnimi povezavami bolj verjetno prikazane na vrhu zadetkov iskalnikov.

Gradnja povratnih povezav je ključni del SEO in brez njih je težko doseči kakršen koli merljiv uspeh. Gradnja naravnih in organskih povratnih povezav z ustreznih, visokokakovostnih spletnih mest je bistvena za izboljšanje vaših prizadevanj za SEO. Če se ostala spletna mesta povežejo z vašim, pomagate graditi zaupanje, verodostojnost in avtoriteto s čem  izboljšate uvrstitev strani. Če iščete načine za izboljšanje vidnosti svojega spletnega mesta, je bistveno, da poskrbite za zdravo razmerje visokokakovostnih povratnih povezav.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
ortodent logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo

Zadnji SEO nasveti

Orodja za SEO optimizacijo

Prednosti uporabe orodij za optimizacijo SEO V današnjem digitalnem svetu je optimizacija spletnih strani ključnega pomena za doseganje visokega spletnega…

Potrebujete SEO tečaj za skupino?