Se ne morete odločiti za IT orodje ali pristop?

Ne zamudite priložnosti na trgu s IT svetovanjem

  • Izobraževanje ekipe po dobrih agencijskih praksah.
  • Analiza kakovosti kode in predlogi k izboljšavi.
  • Svetovanje pri arhitekturi tehnoloških rešitev.
  • Analiza in razlaga podatkov ter svetovanje glede vpeljave določenih orodij in procesov.
  • BONUS: virtualna delavnica za analizo poslovnih odločitev in zagotavljanje kakovosti storitev.
  • BONUS: skriti kupec, analiza in predlogi prodajnega lijaka.
tridens logo
klimit logo

Preobremenjeni s tehnologijo vaših vsakodnevnih operacij?

Ali vam primanjkuje v podjetju na katerem področju izkušenega strokovnjaka, ki bi lahko nadziral kvaliteto napisane kode, vzpostavitev facebook kampanj ali efektivnostjo razvijalskih procesov? Nekdo, ki bi lahko usmeril ekipo z izkušnjami in opazil oviro še preden se pride do nje?

S pomočjo zanesljivega IT svetovalca si lahko povrnete konkurenčno prednost v današnjem nenehno spreminjajočem se digitalnem okolju. Naj vam pomagamo pri dvigu kakovosti vaših IT storitev.

 

Samir, CEO of Klimit d.o.o.

“With the Kreativna agency, I completed the desired project and I am more than satisfied. I think that the website and automation at www.ir-panel.si speak for themselves.”

www.ir-panel.si

Aleš, CEO of Tridens d.o.o.

“Knowledge has no limits with Kreativna Agency. Their team is reliable, transparent and honest. We came to meeting with challenge and go from it with strategic approach to handle it.  

tridenstechnology.com

Področja svetovanja

Izdelava WordPress strani

Svetovanje pri procesih postavljanja strani s vizualnimi urejevalniki Elementor in Oxygen Builder. Svetovanje pri razvoju Gutenberg blokov in lastnih tem. 

Izdelava WooCommerce trgovin​

Svetovanje pri procesih postavljanja spletnih trgovin, strategijah izboljšave konverzij ter integracije z različnimi ponudniki dostav ali računovodstva. 

Razvoj WordPress vtičnikov

Svetovanje pri procesih razvoja WordPress vtičnika po meri. Svetovanje od izdelave osnove za razvoj funkcionalnosti vtičnika do varnostne zaščite pred nezaželjenimi vdori.

Razvoj MVP aplikacije

Svetovanje pri procesih razvoja MVP aplikacije na Javascript ogrodjih kot Vue, React in Angular. Svetovanje glede postavitve arhitekture do uporabe open source projektov za znižanje stroškov.

SEO optimizacija

Svetovanje pri procesih SEO optimizacije spletnih strani in trgovin. Raziskava ključnih besed, analiza konkurence in zastavljanje strategije vsebine. Svetovanje pri pridobivanju povratnih povezav ter tehnični analizi.  

Meta oglaševanje

Svetovanje pri procesih oglaševanja na socialnih omrežjih Instagram in Facebook. Načrtovanje kampanj, poročanje strankam, doseganje ciljev kampanje in predlogi za optimizacijo strukture kampanj in testiranja kreativ. 

Avtomatizacija procesov

Svetovanje pri procesih avtomatizacije v agenciji ali podjetju. Avtomatizira se lahko vse od podpornih procesov do beleženja pogovorov sestanka v pisni obliki. 

Kreativno razmišljanje

Inovacije se ne najde z istim pristopom in procesom razmišljanja, ki ga imamo. To kar vas je pripeljalo do trenutnega uspeha, ni to kar je potrebno za nadaljno rast.

Začnite danes

Izboljšajmo kakovost storitev vašega podjetja.

Rezervirajte zastonj 30 min strateški klic

Da lahko zagotovimo kvaliteto storitve sprejemamo omejeno število projektov na mesec. Za julij na voljo samo še eno mesto!

Pogosta IT vprašanja

Menimo, da smo zaradi kombinacije kakovostnih storitev, izkušenj in podpore strankam popolna izbira za vsak projekt. Strastno želimo svojim strankam zagotoviti najboljše možne rešitve, kar dokazuje naša 8-letna zgodovina uspešnih projektov. Prav tako ste lahko prepričani o naši predanosti vašemu projektu, saj si prizadevamo za trajne odnose z našimi strankami.

Naši honorarji se razlikujejo glede na obseg projekta. Prizadevamo si ustvariti rešitve, ki so prilagojene individualnim potrebam in proračunu naših strank, tako da so naše storitve cenovno dostopne vsem.

Osredotočeni smo na zagotavljanje osebnih, visokokakovostnih storitev, ki so prilagojene njihovim strankam. Prizadevamo si graditi dolgoročne odnose z našimi naročniki in nuditi podporo tudi po zaključku projekta. Ponujamo tudi dodatne storitve, kot sta kreativno razmišljanje in meta oglaševanje, ki jih druga IT podjetja običajno ne najdejo.

Agencija deluje že 8 leto. Skozi teh 8 let smo pomagali tehnološkim podjetjem v Sloveniji in izven meja.

Uporabljamo kombinacijo strategije, podatkov in kreativnega razmišljanja, da zagotovimo uspeh vsakega projekta. Temeljito raziščemo strankin ciljni trg in industrijo, da bi oblikovali rešitev, ki bo ustrezala njihovim individualnim potrebam in presegla njihova pričakovanja. Naše stranke tudi obveščamo skozi celoten projekt, da zagotovimo najboljši možni končni rezultat.

Običajno od vas zahtevamo nekaj informacij, da lahko začnemo s postopkom, kot je jasna izjava o vaših ciljih, ocena vašega proračuna in vsi ustrezni dokumenti ali gradiva, ki nam lahko zagotovijo boljši vpogled v vaš projekt in ciljni trg.

Da, imamo izkušnje pri delu z mednarodnimi strankami in smo uspešno zaključili projekte za stranke po vsem svetu. Dobro poznamo mednarodne zakone in predpise ter vas bomo vodili skozi celoten postopek, da zagotovimo njegov uspeh.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
ortodent logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo

Zadnji IT nasveti