Poiščimo pravi vzrok težave

Če prenesemo konstrukt zdravja podjetja na samega človeka, lahko opazimo veliko razliko pri zdravljenju nastale težave. Človek po parih dnevih odneha s samozdravljenjem in obišče zdravnika, medtem ko lahko podjetja v stanju samozdravljenja obtičijo kar nekaj let brez izboljšave.

Naš pristop, razvit skozi leta delovanja

S kombinacijo vertikalnega in horizontalnega razmišljanja lahko pomagamo podjetjem do kreativnih rešitev in inovacij hitreje ter ceneje.

Vsak projekt začnemo s virtualnim pogovorom, kjer pod drobnogled vzamemo celotno poslovanje. V pol ure lahko ocenimo kaj je glavni vzrok težave in kako vam lahko pomagamo glede zastavljenih ciljev. Iskanje vzroka težav se je izkazal za najbolj učinkovit pristop, ki nas ločuje od preostalih agencij. Kot agencija nosimo odgovornost za uspešno rešitev problema podjetja. 

Z vami od strategije do implementacije

Učinkovitost naše celovite rešitve izhaja iz globljega razumevanja različnih področij in vizij podjetnikov, katere smo pripeljali do željenih ciljev višjega nivoja poslovanja. 

Prednost holistične rešitve je predvsem 360 pregled, efektivnost izvedbe ter enostavna komunikacija. Prihranite čas z iskanjem različnih ponudnikov, čas z odvečno komunikacijo in čas z organizacijo projekta.

Kontaktirajte nas

Izboljšajmo učinkovitost vašega podjetja.

Danes je dan, ko premaknete stvari v pravo smer

Pošljite nam sporočilo ali rezervirajte kratek virtualni klic, kjer se spoznamo, pregledamo poslovanje in se dogovorimo za proces, ki je najbolje pisan na kožo vašega podjetja.

Načela agencije

inovativne spletne rešitve

Izkušnja je skupek vsega.

Ni pravila, ki bi narekovalo oblikovanju. Z združevanjem izgleda produkta in njegove funkcije ustvarimo nekaj, kar ima dober prvi vtis in deluje odlično in preprosto.

design thinking

Preprostost.

Preprostost, minimalizem in efektivnost. Kvalitete h katerim strmimo. Čista koda, preprosta in intuitivna podoba vmesnika, ter profesionalna izvedba.

komunikacija

Z manj do boljše kvalitete.

Sprejmemo omejeno število projektov, ki jih izvajamo. Zato vsak od njih dobi to, kar potrebuje - fokus in čas. Skupek tega je kvaliteta.

personalizacija

Prilagodljivost posamezniku.

Razmišljanje nima delovnega časa od 7ih do 2h. Projekt je tisti, ki nam narekuje, kje moramo biti in s kom moramo sodelovati.

iskreni pogovor

Razvijalci. Partnerji. Svetovalci.

Ideje so zdaleč od linearnih. Pravzaprav pa je prav ta nelinearna pot tista, ki nam da širšo perspektivo in razširi našo knjižnico znanja. Zato radi pomagamo z nasveti in smernicami.

ljubitelj knjig

Izobraževanje - življenjski stil.

Nenehno izobraževanje in raziskovanje zadnjih trendov nas drži pred konkurenco. Investicija časa v izobraževanje je vse prej kot slaba. Izobraževanje tako postane življenjski stil.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
ortodent logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo

Zgradimo skupaj nekaj uspešnega