Vzdrževanje spletnih strani

Izgled spletne strani ali trgovine spet polomljen? Napake ob posodobitvah? So vam vdrli v WordPress stran? So vam res potrebne te skrbi? Prepustite vzdrževanje, posodobitve in varnost spletne strani nam. 

Vzdrževanje spletnih strani pomembnost
zmartup logo
tridens logo
ortodent logo
klimit logo

Posodobitve sistema

Posodabljanje vašega spletnega mesta je bistvenega pomena pri vzdrževanju spletnih strani in trgovin in nasploh v današnjem digitalnem svetu. Pustite skrbi z rednimi posodobitvami in kompatibilnostjo vtičnikom nam. Z vzdrževanjem, ki ga nudimo ste lahko prepričani, da je vaše spletno mesto vedno posodobljeno, tako da se lahko osredotočite na vodenje svojega podjetja.

Spremljanje
napak

Zagotovite, da vaše spletno mesto deluje vedno optimalno in je v vrhunski formi  brez napak. Z našim monitoring sistemom vizualnih in strežniških napak bo vaše spletno mesto vedno učinkovito. Naši redni pregledi vzdrževanja odkrivajo in identificirajo vse težave, ki bi lahko vplivale na uporabniško izkušnjo. Te napake tudi hitro in učinkovito odpravimo. 

spletni razvoj - zakaj je pomemben

“An ounce of prevention is better than a pound of cure.
– Benjamin Franklin

Spremljanje varnosti

Zagotavljamo redne varnostne preglede spletnega mesta, da zagotovimo, da je vaše spletno mesto posodobljeno in varno. Spremljamo ranljivosti in kakršno koli zlonamerno dejavnost karseda hitro uredimo. Z rednim spremljanjem varnosti v našem vzdrževanju ste lahko prepričani, da je vaša spletna stran ali spletna trgovina varna in zanesljiva.

Redne varnostne kopije

Vas skrbi, da bi izgubili dragocene podatke spletnega mesta? Redno varnostno kopiranje spletnega mesta je ključ do zagotavljanja varnosti vaših podatkov. Z rednimi varnostnimi kopijami ste lahko mirni, saj veste, da je vaše spletno mesto zaščiteno pred kakršno koli nepričakovano izgubo podatkov. Poskrbite za mir in zavarujte podatke svojega spletnega mesta z rednimi varnostnimi kopijami.

Paketi vzdrževanja že od 27€‎

Zakupite mesečni ali letni paket - brez skritih stroškov!

Prepustite skrbi vzdrževanja nam

Ker je vodenje podjetja že dovolj velika skrb, ne potrebujete še ene. Paretovo pravilo pravi, da le 20% truda naredi 80% uspeha. Zato se fokusirajte na prave stvari. Prepustite vzdrževanje spletnih strani in trgovin nam. 

Študije primerov

Oglaševalska kampanja za zagonsko platformo Zmartup​

Vpliv socialnega oglaševanja na pridobivanje zagonskega kapitala za Avstrijsko FinTech platform Zmartup.

IMPRESSIONS: >3 000 000
ROAS: 25
FUNDED: >200.000e

Visit Haloze landing

Digitalizacija kolesarskih poti in pešpoti Visit Haloze​

Z vami bomo delili kako smo digitalizirali več kot 700km turističnih poti in več kot 80 geotočk po Halozah ter jih združili v pregledno aplikacijo.

OPENSTREETMAP: >700km
GEO TOČKE: 83
Realizacija: 100% 

Domača lekarna

Razvoj blagovne znamke Domača lekarna

Kako smo razvili vizualno podoba, ki ima občutek povezanosti z naravo. Vpliv blagovne znanje na potrošnika je bila dosežena.

LANDING PAGE VISITS: >3000
CPM: +17%
LIFT RATE: +11%

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
idejarna logo
ortodent logo
zmartup logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo
morphix logo

Rešimo vaše skrbi glede vzdrževanja spletnih strani