Storitve

Pripravljeni na
digitalni svet

Uporabljamo multidisciplinarni pristop, ki vam bo pomagal doseči trajno vrednost za vaše občinstvo. Usmerjeni smo v rešitve in osredotočeni na vaše izzive, uspehe, omejitve, vašo ekipo in vaše stranke. Ponujamo storitve, katere izdelujemo za angažiranost, učinkovitost in eleganco. 

Popolna prilagodljivost posamezniku

Zakup programerskih ur

Prevzamemo projekt v katerikoli fazi, ki jo želite delegirati. Izberemo najboljše in-house freelancerje, za iskano nalogo. Integrirajte nas v vaše procese.

Posamezne storitve

Pustite nam, da vaše ideje in koncepte transformiramo v “pripravljeno za na trg” poslovno rešitev oziroma digitalno izkušnjo. Nudimo vam različen nabor storitev in rešitev.

Poskrbimo za naslednje storitve

Dizajn

Večina uporabnikov spleta se v nekaj sekundah odloči, ali bo brskala po vaši strani ali zapustila spletno stran in poiskala svojo srečo drugje. Eden izmed odločitvenih faktorjev je dizajn. Prvi vtis, ki ga vidi javnost. Če pazite na njega pri sebi, zakaj še nebi pazili tega pri podjetju?

Web Dizajn
UI Dizajn
UX Dizajn
Branding

Razvoj

Razvijamo progresivne spletne aplikacije, spletne strani in spletne trgovine. Rešitve so namenjene izboljšanju delovnih procesov v podjetju kakor tudi novemu prodajnemu izdelku podjetja, ki rešuje nek problem vaših strank.

Spletne aplikacije

Spletne strani

Mobilne aplikacije

E-commerce

ChatBots

undraw_code_typing_7jnv

Marketing

Pomagamo vam izbrati najboljši oglaševalski kanal in razviti uporabniško izkušnjo, glede na ciljni segment strank in vašo tržno nišo. Prioriteto dajemo samo oglaševalskim kanalom, kateri imajo dobro razmerje med konverzijo in ceno. 

Vsebinski marketing

Influencer in Social Media

Digital Ads

CRM & Automation

Optimizacija

Da se lahko spletno mesto pozicionira visoko v organskih rezultatih iskalnikov, je za to potrebno kar nekaj dela na spletnem mestu in njegovi vsebini (katero optimiziramo na ključne besede, ki si pomembne za vašo podjetje oziroma tržno nišo).

Optimizacija konverzije

Optimizacija hitrosti

SEO Optimizacija

Optimizacija procesov

undraw_heatmap_uyye (1)

Zaupali so nam

Zgradimo skupaj nekaj uspešnega