Storitve

Storitve za vašo učinkovitost

Uporabljamo multidisciplinarni pristop, ki vam bo pomagal doseči trajno vrednost za vaše občinstvo. Usmerjeni smo v rešitve in osredotočeni na vaše izzive, uspehe, omejitve, vašo ekipo in vaše stranke. Ponujamo storitve, ki jih izdelujemo za angažiranost, učinkovitost in eleganco. 

Popolna prilagodljivost posamezniku

Zakup programerskih ur

Vam manjka pri vašem projektu pol osebe? Imate nedokončan projekt, za katerega nimate časa? Za vas izberemo najbolj primerne agilne freelancerje, za iskano nalogo. Integrirajte nas enostavno v vaše procese.

Posamezne storitve

Pustite nam, da vaše ideje in koncepte transformiramo v “pripravljeno za na trg” poslovno rešitev oziroma digitalno izkušnjo. Nudimo vam različen nabor storitev in rešitev. Popolnoma se prilagodimo vašim procesom.

Storitve s trajno vrednostjo

Dizajn

Večina uporabnikov spleta se v nekaj sekundah odloči, ali bo brskala po vaši strani ali zapustila spletno stran in poiskala svojo srečo drugje. Eden izmed odločitvenih dejavnikov je dizajn. Prvi vtis, ki ga vidi javnost. Če pazite nanj pri sebi, zakaj še ne bi pazili tega pri podjetju?

Web dizajn

UI Dizajn

UX Dizajn

Branding

Razvoj

So vaši procesi zastareli? Še ne uporabljate vseh informacijskih prodajnih kanalov? Bi lahko olajšali kakšno bolečino strank? Naše rešitve so namenjene izboljšanju delovnih procesov v podjetju kakor tudi novemu prodajnemu izdelku podjetja, ki rešuje neki problem vaših strank.

Spletne aplikacije

Spletne strani

Mobilne aplikacije

E-commerce

ChatBots

undraw_code_typing_7jnv

Marketing

V nepravilen marketing lahko hitro gre preveč vašega denarja. Zato vam pomagamo izbrati najboljši oglaševalski kanal in strategijo, glede na ciljni segment strank in vašo tržno nišo. Prioriteto dajemo samo oglaševalskim kanalom, ki imajo dobro razmerje med konverzijo in ceno.

Vsebinski marketing

Influencer in Social Media

Digital Ads

CRM & Automation

Optimizacija

Vam primanjkuje na spletni strani prometa? Pišete prispevke, vendar promet ne raste? Da se lahko spletno mesto pozicionira visoko v organskih rezultatih iskalnikov, je za to potrebno kar nekaj dela na spletnem mestu in njegovi vsebini.

Optimizacija konverzije

Optimizacija hitrosti

SEO Optimizacija

Optimizacija procesov

undraw_heatmap_uyye (1)

Zaupali so nam

Zgradimo skupaj nekaj uspešnega