Storitve za vašo učinkovitost

Uporabljamo multidisciplinarni pristop, ki vam bo pomagal doseči trajno vrednost za vaše občinstvo. Usmerjeni smo v rešitve in osredotočeni na vaše izzive, uspehe, omejitve, vašo ekipo in vaše stranke. Ponujamo storitve, ki jih izdelujemo za angažiranost, učinkovitost in eleganco. 

spletne storitve struktura

Popolna prilagodljivost posamezniku

hugo logo
woocommerce logo
flutter logo
graphql logo
vuejs logo
wordpress logo
netlify logo

Storitve za vaše izzive

storitve dizajn

Dizajn

Večina uporabnikov spleta se v nekaj sekundah odloči, ali bo brskala po vaši strani ali zapustila spletno stran in poiskala svojo srečo drugje. Eden izmed odločitvenih dejavnikov je dizajn. Prvi vtis, ki ga vidi javnost. Če pazite nanj pri sebi, zakaj še ne bi pazili tega pri podjetju?


Web dizajn

UI Dizajn

UX Dizajn

Branding

Razvoj

So vaši procesi zastareli? Še ne uporabljate vseh informacijskih prodajnih kanalov? Bi lahko olajšali kakšno bolečino strank? Naše rešitve so namenjene izboljšanju delovnih procesov v podjetju kakor tudi novemu prodajnemu izdelku podjetja, ki rešuje neki problem vaših strank.

 

Spletne aplikacije

Spletne strani

Mobilne aplikacije

E-commerce

ChatBots

storitve razvoj
storitve marketing

Marketing

V nepravilen marketing lahko hitro gre preveč vašega denarja. Zato vam pomagamo izbrati najboljši oglaševalski kanal in strategijo, glede na ciljni segment strank in vašo tržno nišo. Prioriteto dajemo samo oglaševalskim kanalom, ki imajo dobro razmerje med konverzijo in ceno.

 

Vsebinski marketing

Influencer in Social Media

Digital Ads

CRM & Automation

Optimizacija

Vam primanjkuje na spletni strani prometa? Pišete prispevke, vendar promet ne raste? Da se lahko spletno mesto pozicionira visoko v organskih rezultatih iskalnikov, je za to potrebno kar nekaj dela na spletnem mestu in njegovi vsebini.

Optimizacija konverzije

Optimizacija hitrosti

SEO Optimizacija

Optimizacija procesov

storitve za učinkovitost
Vzdrževanje spletnih strani pomembnost

Vzdrževanje

Izgled spletne strani ali trgovine spet polomljen? Napake ob posodobitvah? So vam vdrli v WordPress stran? So vam res potrebne te skrbi? Ker je vodenje podjetja že dovolj velika skrb, ne potrebujete še ene. Prepustite vzdrževanje, posodobitve in varnost spletne strani nam.

Posodobitve sistema

Spremljanje vizualnih in strežniških napak

Spremljanje varnosti in hitrosti

Redne varnostne kopije

Ne potrebujete storitev?

Najemite osebo,
brez stroškov zaposlitve!

Zakup delovnih ur

Vam manjka pri vašem projektu pol osebe? Imate nedokončan projekt, za katerega nimate časa? Za vas izberemo najbolj primerne agilne freelancerje, za iskano nalogo. Integrirajte nas enostavno v vaše procese.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
idejarna logo
ortodent logo
zmartup logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo
morphix logo

Zgradimo skupaj nekaj uspešnega