Spletni razvoj

Razvijamo progresivne spletne aplikacije s tehnologijami Vue.js, Ember.js, GraphQL in AWS Lambda. Progresivne aplikacije se nahajajo na spletnem naslovu (dosegljive na vseh napravah). Delo z njimi je podobno kot delo z namiznimi aplikacijami. Takšne aplikacije so lahko namenjene izboljšanju delovnih procesov v podjetju kakor tudi novemu prodajnemu izdelku podjetja, ki rešuje nek problem vaših strank.

Razvijamo tudi optimizirane spletne trgovine s tehnologijami Woocommerce in Magento. Hitre, enostavne za uporabo in učinkovite. Za majhna in velika podjetja. Spletna trgovina vam ponudi nov prodajni kanal in dandanes velja pravilo, da je potrebno imet vsaj en prodajni kanal na spletu. Z oglaševanjem na spletnih omrežjih lahko hitro razširite prepoznavnosti vaše spletne trgovine.

Avtomatizacija

Pomagamo vam avtomatizirati prodajni in podporni proces vašega podjetja s pogovornimi boti (angl. chatbot) na socialnih omrežjih ali spletnih mestih. Pomislite koliko časa zapravite za odgovarjanje istih mailov od strank? Zamislite si, da bi lahko vsako stranko peljali skozi prodajni proces in ji priporočali najboljšo opcijo za nakup, glede na informacije, ki jih je podala v pogovornem procesu s chatbotom?

Pomagamo vam lahko tudi pri avtomatizaciji marketinških procesov. Avtomatizirajte objavljanje prispevkov na spletni strani in socialnih omrežjih in sledite vsem spletnim oglaševalskim kanalom na enem mestu. Z analitiko uporabniškega vedenja in obiska na spletnem mestu, vam lahko izboljšamo oglaševalske kampanje ter z njimi konverzijo oziroma ROI (angl Return On Investment).

Optimizacija - SEO

Po zadnjih Googlovih statistikah je možnost za klik na vaš spletni naslov 80% v primeru, da se pojavi na prvi strani med iskalnimi rezultati. Na drugi strani isklanih rezultatov je možnost za klik samo 20%!
Da se lahko spletno mesto pozicionira visoko v organskih rezultatih iskalnikov, je za to potrebno kar nekaj dela na spletnem mestu in njegovi vsebini (katero optimiziramo na ključne besede, ki si pomembne za vašo podjetje oziroma tržno nišo).

Oglaševanje

Pomagamo vam pri oglaševanju na iskalnikih in socialnih omrežjih (kot so npr. Google AdWords, Facebook, Instagram, LinkedIn Ads). Pomagamo vam izbrati najboljši oglaševalski kanal in razviti uporabniško izkušnjo, glede na ciljni segment strank in vašo tržno nišo. Prioriteto dajemo samo oglaševalskim kanalom, kateri imajo dobro razmerje med konverzijo in ceno. Takšni kanali so se v preteklosti pokazali kot najboljša izbira, tako za nova, majhna podjetja kot za že utečena, večja podjetja.

Brezplačno svetovanje

Ponujamo brezplačno poslovno svetovanje in pregled obstoječega spletnega mesta ali spletne trgovine. Svetujemo vam lahko glede optimizacij spletnega mesta, vaše vsebine, dobrih smernic in zadnjih trendov. Ponudba ni zavezujoča –  in vas stane samo minuto vašega časa. Pošljite nam sporočilo in naredimo skupaj nekaj dobrega.

img-https://i0.wp.com/kreativna-agencija.com/wp-content/uploads/2018/06/pexels-photo-196644-400x250.jpeg

Z A/B testi do večje konverzije

Zakaj so A/B testi uporabni, vam najlažje razložimo na vsakdanjem primeru. Ste se kdaj vprašali zakaj obiskovalci vašega spletnega mesta zapustijo stran po parih sekundah? Kaj je tisto, kar jih odvrne od brskanja večih podstrani? Morda se ne ukvarjate s poslom, ki bi ga obiskovalec iskal. Večja verjetno pa je, da je obiskovalec našel pravi…

img-https://i2.wp.com/kreativna-agencija.com/wp-content/uploads/2016/06/pexels-photo-1020325-400x250.jpeg

S chatbotom do avtomatizacije procesov

Se vam je že zgodilo, bodisi na Facebooku ali na kakšni spletni strani, da ste vodili pogovor s pogovornim botom (angl. chatbot) in na trenutke niste vedeli, ali se pogovarjate z osebo ali s chatbotom? Ste že kdaj rezervirali kakšno prenočišče in dobili vse podatke kar v vaš Messenger predal z uporabo pogovornega bota? Ali…

img-https://i0.wp.com/kreativna-agencija.com/wp-content/uploads/2016/06/pexels-photo-577210-400x250.jpeg

Analiza uporabniškega vedenja

Analiza uporabniškega vedenja se osredotoča na razumevanje delovanja potrošnikov. Kar omogoča dokaj natančna predvidevanja o tem, kako bodo uporabniki delovali v prihodnosti. Analiza uporabniškega vedenja omogoča prodajalcem, da ponudijo prave (prikrojene) ponudbe pravim potrošniškim segmentom ob pravem času. Tako postaja vse bolj priljubljena v komercialnih okoljih. Amazon je vodilni v uporabi analiz uporabniškega vedenja, ki jih…