Izdelava spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine na izbrani predlogi s 20 izdelki, kontaktnim obrazcem in Mailchimp integracijo e-novičk.

Kategorija:

999.00 499.00

Ste odprli podjetje in iščete nekoga za izdelavo spletne trgovine, da boste lahko prodajali vaše izdelke tudi na internetu? Iskanje najboljšega ponudnika za izdelavo spletne trgovine je dolgočasno in zamudno početje. Največkrat zaradi cene najamete slabšo agencijo ali študenta, ki delo sicer opravi – ampak takšna stran nima željenega efekta in ne prodaja dovolj dobro.

Ker je eden izmed naših ciljev pomoč majhnim podjetnikom, ki so komaj začeli pot, smo  za vas pripravili optimiziran paket za izdelavo spletne trgovine ki vsebuje naslednje:

– Do 20 izdelkov
– Kontaktni obrazec
– Mailchimp e-novičke
– Dizajn iz željene predloge
– Gostovanje

Spletna stran bo izdelana s smernicami, ki so plod dolgoletnega sodelovanja s strankami in optimizacij konverzij prodaje. V primeru kakšnega vprašanja nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.

V primeru, da potrebujete več izdelkov ali dodatne funkcionalnosti se lahko spletna trgovina brez težav nadgradi. Dodatno delo se zaračuna na urno postavko.

 

* Po prejetem plačilo vas bomo kontaktirali preko e-pošte za izbiro željene predloge in informacije o izdelkih spletne trgovine. Prosimo, da imate pripravljen grafični material izdelkov ter njihove podatke preden oddate naročilo, da lahko razvoj poteka nemoteno.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Kreativna agencija
Product Name
Izdelava spletne trgovine
Price
EUR 499
Product Availability
Available in Stock