Izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani na izbrani predlogi s tremi podstranmi, kontaktnim obrazcem in Mailchimp integracijo e-novičk.

Kategorija:

599.00 299.00

Ste odprli podjetje in iščete nekoga za izdelavo spletne strani, da boste lahko prestavili vaš posel tudi na internetu? Iskanje najboljšega ponudnika za izdelavo spletne strani je dolgočasno in zamudno početje. Največkrat zaradi cene najamete slabšo agencijo ali študenta, ki delo sicer opravi – ampak takšna stran nima željenega efekta in ne predstavlja vaš posel dovolj dobro.

Ker je eden izmed naših ciljev pomoč majhnim podjetnikom, ki so komaj začeli pot, smo  za vas pripravili optimiziran paket za izdelavo spletne strani ki omogoča naslednje:

– Do 3 podstrani
– Kontaktni obrazec
– Blog (opcijsko)
– Mailchimp e-novičke
– Dizajn iz željene predloge
– Gostovanje

Spletna stran bo izdelana s smernicami, ki so plod dolgoletnega sodelovanja s strankami in optimizacij konverzij prodaje. V primeru kakšnega vprašanja nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.

V primeru, da potrebujete dodatne funkcionalnosti se lahko spletna stran brez težav nadgradi. Dodatno delo se zaračuna na urno postavko.

* Po prejetem plačilo vas bomo kontaktirali preko e-pošte za izbiro željene predloge in vsebine spletne strani. Prosimo, da imate željeno grobo vsebino že pripravljeno preden oddate naročilo.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Kreativna agencija
Product Name
Izdelava spletne strani
Price
EUR 299
Product Availability
Available in Stock