Celostne rešitve za vašo trajnost

Zaupajte nam svoj cilj in svetovali vam bomo k najboljši rešitvi za vašo digitalno težavo oziroma izziv. Naše rešitve izhajajo iz globljega razumevanja različnih trgov in vizij podjetnikov, katere smo pripeljali do željenih ciljev višjega nivoja poslovanja. Bi radi digitalizirali poslovanje ali procese? Preverimo skupaj, kaj lahko izboljšamo.

spletne rešitve proces

Naše rešitve in pristopi za vaš cilj

spletne rešitve proces

Razvoj blagovne znamke

Imate podjetje ali blagovno znamko? Ste se vprašali, kdaj, kako vidijo stranke vaše podjetje? Temeljna zamisel in temeljni koncept, ki se nanaša na podobo podjetja, je vse to, kar podjetje počne in vse, kar proizvaja. Ta podoba podjetja se nato odraža na to, kako vidijo vrednost vašega podjetja ostali. Podoba podjetja oziroma blagovna znamka je tisto, zaradi česar stranke kupijo Apple in Mercedes in ne HP in Opel.

Preberi več o tem

Digitalna transformacija

Prešli smo v informacijsko dobo, vendar so nekatera podjetja ostala v industrijski dobi. Še vedno uporabljajo fizično obliko dokumentacije. Avtomatizacija jim je nekaj neznanega. Takšna podjetja bodo vedno bolj zaostajala za konkurenco in posledično tudi izginila. Z digitalno transformacijo lahko podjetje ponovno predstavite digitalnemu svetu. Digitalna transformacija uporablja digitalne tehnologije za ustvarjanje novih ali spreminjanje obstoječih poslovnih procesov, kultur in izkušenj strank, da bi dosegli spreminjajoče se poslovne in tržne potrebe.

Preberi več o tem

rešitve avtomatizacija
spletne rešitve za trajnost

Digitalizacija procesov

Preden se vprašate, kako začeti z digitalizacijo procesov, se vprašajte, kaj vam v vašem poslu pobira največ dragocenega časa? Kaj je tista stvar, katero ste naredili že 100x in veste, da bi lahko to namesto vas počel kak robot. Ali kaj je tisti proces, ki ga še vedno delate na roke in veste, da bi lahko vse delali digitalno in pri tem prihranili dragoceni čas?  Z digitalizacijo procesov v vašem podjetju boste prihranili denar, zraven tega pa boste lahko čas in energijo zaposlenih bolje porabili.

Preberi več o tem

Najem sodelavca za krajši čas

Ste naveličani iskanja idealnega zunanjega izvajalca? Iščete nekoga s preverjenimi sposobnostmi in strokovnim znanjem, ki ga potrebujete? Poskrbeti, da ima nekdo prave veščine, ustrezno razpoložljivost in pravi odnos, je velik zalogaj! Porabili smo leta za iskanje, preverjanje in outsourcing izvajalcev ter izpopolnili celoten postopek. Vemo, katere karakteristike lastniki agencij iščejo, in vemo, kako poskrbeti, da je kandidat na ravni strokovnih znanj, ki jih potrebujete. Part-time sodelavec je lahko v vaši ekipi že jutri.

 

Preberi več o tem

Najem part-time sodelavca intro

Ne potrebujete rešitev? ​

Najemite osebo,
brez stroškov zaposlitve!

Zakup delovnih ur

Vam manjka pri vašem projektu pol osebe? Imate nedokončan projekt, za katerega nimate časa? Za vas izberemo najbolj primerne agilne freelancerje, za iskano nalogo. Integrirajte nas enostavno v vaše procese.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
idejarna logo
ortodent logo
zmartup logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo
morphix logo

Zgradimo skupaj nekaj uspešnega