Rešitve

Celostne digitalne rešitve

Zaupajte nam vaš cilj in svetovali vam bomo k najboljši rešitvi za vašo digitalno težavo oziroma izziv. Naše rešitve izhajajo iz globljega razumevanja različnih trgov in vizij podjetnikov, katere smo pripeljali do željenih ciljev višjega nivoja poslovanja. Bi radi digitalizirali poslovanje ali procese? Preverimo skupaj kaj lahko izboljšamo.

Naše rešitve in pristopi za vaše cilje

Razvoj blagovne znamke

Kaj točno pa je blagovna znamka? In kako jo lahko razvijemo? Če poenostavimo je blagovna znamka zaznavna čustvena podoba podjetja kot celote. Temeljna zamisel in temeljni koncept, ki se nanaša na podobo podjetja, je vse to, kar podjetje počne in vse kar proizvaja, odraža vrednote in cilje podjetja. Blagovna znamka je tisto zaradi česar kupite Apple in Mercedes namesto HP in Opel.


Preberi več o tem

Digitalna transformacija

Digitalna transformacija uporablja digitalne tehnologije za ustvarjanje novih ali spreminjanje obstoječih poslovnih procesov, kultur in izkušenj strank, da bi dosegli spreminjajoče se poslovne in tržne potrebe. To ponovno predstavitev poslovanja v digitalni dobi imenujemo digitalna transformacija.

Preberi več o tem

undraw_robotics_kep0

Digitalizacija procesov

Preden se vprašate, kako začeti z digitalizacijo procesov, se vprašajte kaj vam v vašem poslu pobira največ dragocenega časa? Kaj je tista stvar, katero ste naredili že 100x in veste, da bi lahko to namesto vas počel kak robot. Ali kaj je tisti proces, ki ga še vedno delate na roke in veste da bi lahko vse delali digitalno in pri tem prihranili dragoceni čas?


Preberi več o tem

Zaupali so nam

Zgradimo skupaj nekaj uspešnega