Blagovna znamka. Identiteta.

Identiteta blagovne znamke je tisto, zaradi česar je vaša blagovna znamka nepozabna, zato je oblikovanje blagovne znamke ena najpomembnejših naložb, ki jih lahko naredite v svojem poslu. V natrpanem svetu, s številnimi konkurenčnimi blagovnimi znamkami in drugimi motnjami, bo identiteta vaše blagovne znamke pogosto razlika med uspehom in neuspehom.

Tako kot vas osebna identiteta edinstveno predstavlja, je tudi vaša identiteta blagovne znamke posebnost vašega podjetja, ki vas loči od vseh drugih konkurenčnih podjetij. In kaj je oblika identitete blagovne znamke? To je tisto, kar oblikuje vaše podjetje in zaznavanje vašega podjetja pri publiki.

Vaša identiteta blagovne znamke je tisto, zaradi česar boste takoj prepoznavni svojim strankam. Vaša publika bo identiteto vaše blagovne znamke povezala z vašim izdelkom ali storitvijo in ta identiteta je tisto, kar vzpostavlja povezavo med vami in vašimi strankami, gradi zvestobo kupcev in določa, kako bodo vaše stranke dojemale vašo blagovno znamko.

Tako kot je Adidas zgradil blagovno znamko osebnosti srednješolskega zvezdnika-športnika, je tudi vaša zasnova tista, ki bo gradila identiteto znamke vašega podjetja.

Vaša oblikovalska sredstva so tisti otipljivi elementi, ki bodo določali, kako se vaša blagovna znamka dojema pri ljudeh. Stvari, kot so logotip, embalaža, spletni dizajn, grafike v družabnih medijih, vizitke in uniforme, ki jih nosijo vaši zaposleni. Z drugimi besedami, potrebno je zgraditi uspešno podjetje, ki natančno predstavlja, kdo ste kot blagovna znamka.

Ne potrebujete rešitev? ​

Najemite osebo,
brez stroškov zaposlitve!

Zakup delovnih ur

Vam manjka pri vašem projektu pol osebe? Imate nedokončan projekt, za katerega nimate časa? Za vas izberemo najbolj primerne agilne freelancerje, za iskano nalogo. Integrirajte nas enostavno v vaše procese.

Študije primerov

Oglaševalska kampanja za zagonsko platformo Zmartup​

Vpliv socialnega oglaševanja na pridobivanje zagonskega kapitala za Avstrijsko FinTech platform Zmartup.

IMPRESSIONS: >3 000 000
ROAS: 25
FUNDED: >200.000e

Digitalizacija kolesarskih poti in pešpoti Visit Haloze​

Z vami bomo delili kako smo digitalizirali več kot 700km turističnih poti in več kot 80 geotočk po Halozah ter jih združili v pregledno aplikacijo.

OPENSTREETMAP: >700km
GEO TOČKE: 83
REALIZACIJA: 100% 

Razvoj blagovne znamke Domača lekarna

Kako smo razvili vizualno podoba, ki ima občutek povezanosti z naravo. Vpliv blagovne znanje na potrošnika je bila dosežena.

LANDING PAGE VISITS: >3000
 CPM: -17%
LIFT RATE: +30%

Zaupali so nam

Zgradimo skupaj vašo blagovno znamko