Razširite vašo agencijo

Ste naveličani iskanja idealnega zunanjega izvajalca? Iščete nekoga s preverjenimi sposobnostmi in strokovnim znanjem, ki ga potrebujete? Nekdo, ki je pripravljen začeti z delom in sprejeti vsak izziv? Part-time sodelavec je lahko v vaši ekipi že jutri.

Najem part-time sodelavca intro
zmartup logo
tridens logo
ortodent logo
klimit logo
Najem part-time sodelavca prednosti

Iskanje popolnega razvijalca se lahko zdi nemogoče…

Poskrbeti, da ima nekdo prave veščine, ustrezno razpoložljivost in pravi odnos, je velik zalogaj! Porabili smo leta za iskanje, preverjanje in outsourcing izvajalcev ter izpopolnili celoten postopek. Vemo, katere karakteristike lastniki agencij iščejo, in vemo, kako poskrbeti, da je kandidat na ravni strokovnih znanj, ki jih potrebujete.

Razširite svojo ekipo s part-time sodelavcem

WordPress razvijalec

Ste naveličani iskanja dobrega WordPress razvijalca, ki je zanesljiv, se drži rokov in ima potrebna znanja? Od razvoja vtičnikov do implementacije pixel-perfect dizajnov. Izbirate lahko med različnim nivojem znanj in časovne dosegljivosti.

JavaScript razvijalec

Razvijate spletno aplikacijo ali imate v mislih razvoj MVP izdelka, za potrditev vaše ideje na trgu ali iskanju product-market fita? Naši razvijalci vam lahko pomagajo, pri gradnji spletne aplikacije z uporabo tehnologij kot so: Vue.js, React, GraphQl,..

Virtualni asistent

Načrtovanje sestankov, doseganje prodaje in spremljanje so administrativne naloge, katere lahko hitro zapolnijo velik del dneva in poberejo večino energije in motivacije. Prepustite takšne naloge virtualnemu asistentu. 

Web dizajner

Vam je dovolj generičnih dizajnov iz Canve? Se vam zdi, da potrebujete nekaj kar bolj paše k vašemu podjetju in karakterju? Potrebujete dizajne parkrat na teden ampak vseeno premalo za zaposlitev? Preverite reference naših dizajnerjev in se odločite za najbolj primernega.

Tekstopisec

Ali ste utrujeni od čakanja na besedila iz strani vaših strank? Ali želite ustvariti potencialno vsebino zase in za svoje stranke, vendar nimate časa, da bi jo napisali sami? Ali iščete tekstopisca, ki je sposoben z besedami in ima oko za podrobnosti?

Marketing asistent

Načrtovanje kampanj, poročanje strankam, doseganje ciljev kampanje in optimizacija so administrativne naloge marketerjev, katere lahko enostavno delegirate in se raje fokusirate na strategije vaših strank, izvedbo pa pustite našim asistentom. 

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
idejarna logo
ortodent logo
zmartup logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo
morphix logo

Ste pripravljeni na sodelovanje?