Zakaj izbrati nas?

Vaš partner. Vaš svetovalec.

Naša partnerstva s strankami presegajo tehnologijo. Postanemo globoko vpeti v vsakodnevne resničnosti naše stranke in sodelujemo pri ustvarjanju vrhunskih digitalnih izkušenj za svetovni napredek. Imamo svoboden pogled v način dela, kar nam izboljšuje kvaliteto dela. Delamo na daljavo (nimamo fizične pisarne), zato smo lahko še bolj fleksibilni in se lahko popolnoma prilagodimo partnerstvu.

Načela agencije

Izkušnja je skupek vsega.

Ni stila, ki bi narekoval obliki. Z združevanjem izgleda produkta in njegove funkcije ustvarimo nekaj, kar ima dober prvi vtis in deluje odlično in preprosto.

Preprostost.

Preprostost, minimalizem in efektivnost. Kvalitete h katerim strmimo. Čista koda, preprosta in intuitivna podoba vmesnika, ter profesionalna izvedba.

Poskrbimo za svoje

Sprejmemo omejeno število projektov, ki jih izvajamo. Zato vsak od njih dobi to, kar potrebuje - fokus in čas. Skupek tega je kvaliteta.

Prilagodljivost posamezniku.

Razmišljanje nima delovnega časa od 7ih do 2h. Projekt je tisti, ki nam narekuje, kje moramo biti in s kom moramo sodelovati.

Razvijalci. Partnerji. Svetovalci.

Ideje so zdaleč od linearnih. Pravzaprav pa je prav ta nelinearna pot tista, ki nam da širšo perspektivo in razširi našo knjižnico znanja. Zato radi pomagamo z nasveti in smernicami.

Izobraževanje - življenjski stil.

Nenehno izobraževanje in raziskovanje zadnjih trendov nas drži pred konkurenco. Investicija časa v izobraževanje je vse prej kot slaba. Izobraževanje tako postane življenjski stil.

Zaupali so nam

Zgradimo skupaj nekaj uspešnega