Vaš partner. Vaš svetovalec.

Naša partnerstva s strankami presegajo tehnologijo. Postanemo globoko vpeti v vsakodnevne resničnosti naše stranke in sodelujemo pri ustvarjanju vrhunskih digitalnih izkušenj za svetovni napredek. Imamo svoboden pogled v način dela, kar nam izboljšuje kvaliteto dela. Delamo na daljavo (nimamo fizične pisarne), zato smo lahko še bolj fleksibilni in se lahko popolnoma prilagodimo partnerstvu.

kreativna agencija

Načela agencije

inovativne spletne rešitve

Izkušnja je skupek vsega.

Ni pravila, ki bi narekovalo oblikovanju. Z združevanjem izgleda produkta in njegove funkcije ustvarimo nekaj, kar ima dober prvi vtis in deluje odlično in preprosto.

design thinking

Preprostost.

Preprostost, minimalizem in efektivnost. Kvalitete h katerim strmimo. Čista koda, preprosta in intuitivna podoba vmesnika, ter profesionalna izvedba.

komunikacija

Poskrbimo za svoje.

Sprejmemo omejeno število projektov, ki jih izvajamo. Zato vsak od njih dobi to, kar potrebuje - fokus in čas. Skupek tega je kvaliteta.

personalizacija

Prilagodljivost posamezniku.

Razmišljanje nima delovnega časa od 7ih do 2h. Projekt je tisti, ki nam narekuje, kje moramo biti in s kom moramo sodelovati.

iskreni pogovor

Razvijalci. Partnerji. Svetovalci.

Ideje so zdaleč od linearnih. Pravzaprav pa je prav ta nelinearna pot tista, ki nam da širšo perspektivo in razširi našo knjižnico znanja. Zato radi pomagamo z nasveti in smernicami.

ljubitelj knjig

Izobraževanje - življenjski stil.

Nenehno izobraževanje in raziskovanje zadnjih trendov nas drži pred konkurenco. Investicija časa v izobraževanje je vse prej kot slaba. Izobraževanje tako postane življenjski stil.

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
idejarna logo
ortodent logo
zmartup logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo
morphix logo

Zgradimo skupaj nekaj uspešnega