Digitalna transformacija

Ker bo digitalna transformacija za vsako podjetje videti drugače, je težko opredeliti definicijo, ki velja za vse. Vendar na splošno definiramo digitalno preobrazbo kot integracijo digitalne tehnologije na vsa področja poslovanja, kar ima za posledico temeljite spremembe načina poslovanja in kako podjetje strankam prinaša vrednost.

Digitalna transformacija spreminja način poslovanja in ponekod ustvarja povsem nove tipe podjetij. Z digitalno preobrazbo podjetja naredijo korak nazaj in pregledajo vse, kar počnejo, od notranjih sistemov do interakcij s strankami tako na spletu kot osebno. Zastavljajo si pomembna vprašanja, kot so “Ali lahko spremenimo svoje procese na način, ki bo omogočil boljše odločanje, učinkovitost spreminjanja ali boljšo izkušnjo s strankami z več personalizacije?”

Za mala podjetja, ki šele začnejo, vam ni treba nastaviti poslovnih procesov in jih preoblikovati pozneje. Svojo organizacijo lahko v prihodnosti dokažete iz besede go. Gradnja podjetja iz 21. stoletja na nalepkah in rokopisnih knjigah preprosto ni trajnostna.

Razmišljanje, načrtovanje in digitalna gradnja vas postavijo pred dejstva in vas prisili, da ste prilagodljivi in pripravljeni na rast. Ko se podjetja lotijo digitalne preobrazbe, je pogosto potrebno narediti korak nazaj in se vprašati ali resnično delajo prave stvari.

O digitalni transformaciji na blogu

Če vzamemo vpogled maloprodajno industrijo, ki še ni v celoti digitalizirana, lahko predvidevamo, da bodo v prihodnosti številni sprejeli digitalizacijo.

Preberi več

Vključevanje video vsebine je nadvse pomembno v zadnjih časih. Trendi kažejo iz leta v leto večjo uporabo video vsebin in tudi višjo konverzijo.

 

Preberi več

Z neskončnimi možnostmi na področju strojnega učenja, umetne inteligence, robotike in IoT-ja podjetja iščejo avtomatizacijo za racionalizacijo logistike v svetovnem merilu.

 

Preberi več

Ste pripravljeni na digitalno transformacijo?