Digitalna preobrazba

Ker bo digitalna preobrazba za vsako podjetje videti drugače, je težko opredeliti definicijo, ki velja za vse. Vendar na splošno definiramo digitalno preobrazbo kot integracijo digitalne tehnologije na vsa področja poslovanja, kar ima za posledico temeljite spremembe načina poslovanja in kako podjetje strankam prinaša vrednost.

digitalizacija
zmartup logo
tridens logo
ortodent logo
klimit logo
e profesor

Digitalna preobrazba spreminja način poslovanja in ponekod ustvarja povsem nove tipe podjetij. Z digitalno preobrazbo podjetja naredijo korak nazaj in pregledajo vse, kar počnejo, od notranjih sistemov do interakcij s strankami tako na spletu kot osebno. Zastavljajo si pomembna vprašanja, kot so “Ali lahko spremenimo svoje procese na način, ki bo omogočil boljše odločanje, učinkovitost spreminjanja ali boljšo izkušnjo s strankami z več personalizacije?”

Za mala podjetja, ki šele začnejo, vam ni treba nastaviti poslovnih procesov in jih preoblikovati pozneje. Svojo organizacijo lahko v prihodnosti dokažete iz besede go. Gradnja podjetja iz 21. stoletja na nalepkah in rokopisnih knjigah preprosto ni trajnostna.

Razmišljanje, načrtovanje in digitalna gradnja vas postavijo pred dejstva in vas prisili, da ste prilagodljivi in pripravljeni na rast. Ko se podjetja lotijo digitalne preobrazbe, je pogosto potrebno narediti korak nazaj in se vprašati ali resnično delajo prave stvari.

analiziranje

Ne potrebujete rešitev? ​

Najemite osebo,
brez stroškov zaposlitve!

Zakup delovnih ur

Vam manjka pri vašem projektu pol osebe? Imate nedokončan projekt, za katerega nimate časa? Za vas izberemo najbolj primerne agilne freelancerje, za iskano nalogo. Integrirajte nas enostavno v vaše procese.

Študije primerov

Oglaševalska kampanja za zagonsko platformo Zmartup​

Vpliv socialnega oglaševanja na pridobivanje zagonskega kapitala za Avstrijsko FinTech platform Zmartup.

IMPRESSIONS: >3 000 000
ROAS: 25
FUNDED: >200.000e

Visit Haloze landing

Digitalizacija kolesarskih poti in pešpoti Visit Haloze​

Z vami bomo delili kako smo digitalizirali več kot 700km turističnih poti in več kot 80 geotočk po Halozah ter jih združili v pregledno aplikacijo.

OPENSTREETMAP: >700km
GEO TOČKE: 83
REALIZACIJA: 100% 

Domača lekarna

Razvoj blagovne znamke Domača lekarna

Kako smo razvili vizualno podoba, ki ima občutek povezanosti z naravo. Vpliv blagovne znanje na potrošnika je bila dosežena.

LANDING PAGE VISITS: >3000
 CPM: -17%
LIFT RATE: +30%

Zaupali so nam

intrix logo
merror logo
tridens logo
hostko logo
databox logo
idejarna logo
ortodent logo
zmartup logo
klimit logo
qlface logo
dankuchen logo
frt logo
kamini unikat logo
sportinus logo
morphix logo

Ste pripravljeni na digitalno preobrazbo?