Integracija spletne trgovine NaOFF

Z integracijo spletne trgovine sta Marko in Katja omogočila svojim sledilcem nakup lastne linije izdelkov. To je prineslo na mesec dodatni pasivni dohodek in motivacijo po višjih ciljev.

Vizija Marka in Katje

Odločila sta se, da bodo v ciljno publiko spadali vsi ljubitelji kampiranja, pohodništva in tisti, ki radi preživljajo čas v naravi. Velika želja pa je bila, da bi izdelkom dodala osebno noto oz. kreativni pridih, kar pomeni, da bi jih delno tudi sama dodelala, v prihodnosti morda tudi sama izdelala. Hkrati pa sta želela ustvariti sproščene produkte, s pomočjo katerih bi se ljudje v današnjem hitrem življenjskem tempu sprostili, dali “možgane na off”, se odpočili ter si oddahnili.

Prenova obstoječega bloga

Obstoječi blog smo prenovili s novejšo, optimizirano WordPress predlogo, katera je že pripravljena na integracijo spletne trgovine. Izgled bloga je ostal minimalističen s poudarkom na slikah in zgodbah.

Integracija spletne trgovine

Spletnemu blogu smo integrirali spletno trgovino, katero poganja platforma Woocommerce. Integracija spletne trgovine in uvajanje za dodajanje in urejanje izdelkov je bila hitro in učinkovito.

Želite tudi vi dodaten vir prihodka?